Annem yüzünden

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Kendimden nefret ediyorum.biktim artik..kendimden biktim..annemin ettiği beddulardan..her hatamızda söylediği laflardan.
Annem dediğim dedik bir insandir.hep kendisinin istediği gibi bi insan olmamızı ister..sorumsuzdur.eviyle ilgilenmez..aksamlara kadar uyur. Hastalık hastasiidr.ben de ruh hastasıyım. Her şeyime karışır.mudahele eder.kapaliuim..kpali öldüğüm için beni çingene yapti..agir laflar konusur..daha neler neler..ne arabaların altında kaldığımız kaldı ne sürüm sürüm sürümdüğumuz...bizden başka herkes mukemmel..iki tane kuzenim vefat etti..gencecik..ama hiç bir şeyden ders almaz...sevmiyorum annemi..ailesini de...ben iflah olur muyum...

Sevmek zorunda degilsiniz ki
Saygiyi kaybetmeyin yeter
Ne kadar kotu olursa olsun anneniz,ölünce uzuleceksiniz bunu diyeyim de burda dursun bu lafim

Neden ruh hastasiyim dediniz? Anlamadim bu kismi. Calisiyor musunuz? Sizi mutsuz eden ve secimlerinizi yargilayan biriyle yasamak zorunda degilsiniz. Ben olsam mutsuz oldugum yeri terk edip mutlu olacagim bir yere giderdim. Buna imkanim yoksa da imkan yaratmaya ugrasirdim. Hayatta bazi seyleri secemiyoruz ama bunlarin sonucunda gelisen durumlari kabullenip kabullenmemek bizim tercihimiz.

siz kaç yasındasınız babanız varmı evde kaç kişi yasıyor çalısıyormusunuz böyle açıklaya açıklaya yazsaydınız keşke

Ben calisiyorum.ogretmenim.2 ay tatilim var.babam ve kardeşlerim var..tatil için geldim.en büyük benim..hele şu vefat olaylarından sonra hep ölüm korkusu var içim de.onlardan uzakta olurum diye korkuyorum ya da onlara bir şey olur diye...

siz annenizden gizli bi psikiyatriste gidin basit bi ilaç başlar kaygılarınız geçer
olayları daha mantıklı düşünmeye başlarsınız dısarda vakit geçirmeyi falan teklif edin annenize birazda kesenin ağzını açın inanın hoşuna gider
zaman geçtikçe o da ikna olur belki doktora gitmeye

Içimden gelmiyor..cok yoruldum cunku..ben 2 seneden beri gidiyorum. Şu an elim ayağım titriyor.midrm bilaniyor.kusacak gibi oluyirum...bayilicam diye korkuyorum. Hiç kendimde degilim..her gelişimde beni böyle yapar. Günlerce aglatir.

Gidiyorum zaten de ..bu ilaçlarla nereye kadar..

yakın arkadsınız yokmu paylasacagınız canınız sıkıldıgınızda konusup rahatlayacagınız
babanız ne diyor bu durumlara annenize mudahale edemiyormu?

İsin varc,neden donup eve geliyorsun geziye git ,psikologa git ayrica sadecev ilac bir ise yaramaz ,hayatindan bu insanlari cikar

yakın arkadsınız yokmu paylasacagınız canınız sıkıldıgınızda konusup rahatlayacagınız
babanız ne diyor bu durumlara annenize mudahale edemiyormu?
Dövme olayından sonra tepki gisterdi.brn evlatlarımi sokakta bulmadım dedi..istemiyorsan kapı irda dedi..babam uysaldır..mukemmel bir insan..kardeslerim de hakeza..ama annem neden boyle...

Dövme olayından sonra tepki gisterdi.brn evlatlarımi sokakta bulmadım dedi..istemiyorsan kapı irda dedi..babam uysaldır..mukemmel bir insan..kardeslerim de hakeza..ama annem neden boyle...
kader iste hayat boyledir bee tatlim hep yalan hep eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…