- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Gitmez .Ben gittiğim için de bana deli der.ailenin delisiymisimAnnenizin bir psikiyatriste ihtiyaci var..
Içimden gelmiyor..cok yoruldum cunku..ben 2 seneden beri gidiyorum. Şu an elim ayağım titriyor.midrm bilaniyor.kusacak gibi oluyirum...bayilicam diye korkuyorum. Hiç kendimde degilim..her gelişimde beni böyle yapar. Günlerce aglatir.siz annenizden gizli bi psikiyatriste gidin basit bi ilaç başlar kaygılarınız geçer
olayları daha mantıklı düşünmeye başlarsınız dısarda vakit geçirmeyi falan teklif edin annenize birazda kesenin ağzını açın inanın hoşuna gider
zaman geçtikçe o da ikna olur belki doktora gitmeye
Gidiyorum zaten de ..bu ilaçlarla nereye kadar..siz annenizden gizli bi psikiyatriste gidin basit bi ilaç başlar kaygılarınız geçer
olayları daha mantıklı düşünmeye başlarsınız dısarda vakit geçirmeyi falan teklif edin annenize birazda kesenin ağzını açın inanın hoşuna gider
zaman geçtikçe o da ikna olur belki doktora gitmeye
Dövme olayından sonra tepki gisterdi.brn evlatlarımi sokakta bulmadım dedi..istemiyorsan kapı irda dedi..babam uysaldır..mukemmel bir insan..kardeslerim de hakeza..ama annem neden boyle...yakın arkadsınız yokmu paylasacagınız canınız sıkıldıgınızda konusup rahatlayacagınız
babanız ne diyor bu durumlara annenize mudahale edemiyormu?
O zamanda bi tarafım eksik..sevmek istiyorum annemi..ama olmuyor.. sevemiyorum...İsin varc,neden donup eve geliyorsun geziye git ,psikologa git ayrica sadecev ilac bir ise yaramaz ,hayatindan bu insanlari cikar
kader iste hayat boyledir bee tatlim hep yalan hep eksikDövme olayından sonra tepki gisterdi.brn evlatlarımi sokakta bulmadım dedi..istemiyorsan kapı irda dedi..babam uysaldır..mukemmel bir insan..kardeslerim de hakeza..ama annem neden boyle...
İlla sevmek zorunda degilsiniz ,O zamanda bi tarafım eksik..sevmek istiyorum annemi..ama olmuyor.. sevemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?