Başınız sağolsun. Bu işler başkasının göstermesiyle değil pratikle olur. Ablanız yaptıktan sonra siz deneyin. Ablanızla çalışın. Zamanla olur. Sorun olmamalı böyle şeyler.benim sorunum annem çok iyi bi kadın her zaman her konu da destekçi dir arkadaş gibiyiz her şeyimi bilir ama konuşmamız gerek boyutta anlarım olaylarımı sorunlarımı anne kız çizgisini hiç bi zaman aşmayız ama ben yapılacak işleri görmem annem der hep mutfagı topla yada içerilerş düzenle bu yaşıma kadar hiç bi şekilde benden ev işi istemedi ben 22 yaşındayım evlenince zaten yaoacaksın şimdiden sıkılma dedi ama bu sene annem biraz psikolojik olarak rahatsız babamı kaybettik annem buna bize ne kadar belli etmesede çok üzüldü ve genel olarak durgun yorgun zamanını yatarak geçiriyor beden olarak da çok güçlü degil bazı rahatsızlıkları var bugün beni eleştirdi iş konusunda ama ben gerçekten görmüyorum yapılacak işleri annem evde yokken evi siliyorum süpürüyorum mutfagı topluyorum ama arkamı dönüp baktıgım da hala çok dagınık duruyor annem iş yaparken bizi yanına alırdı hep ögretirdi bunı şöyle yapın şunu böyle yapın diye ablam çok güzel ve düzenli yapıyr ben yapınca pis ve dagınık duruyor genel olarak da üşengeç bi insannım zaten bana bi öneride bulunun anneme yardım etmek istiyorum yapıyprum ama sonra bi bakıyorum annem benim arkamdan tekrar bana göstererek yapıyor annemin en takınlıtı oldugu konu çamaşır belki 100 kere gösterdi ama hala düzgün katlayamıyorum
( lütfen 22 yaşına gelmişsin diye eleştirmeyin veya annen rahata alıştırmış diye eleştirmeyin annem tüm işleri ögretti ablam la bana ablam yapıyor ama ben yapamıyorum )
Sorun olmuyor du önceden ama artık annem sinirleniyor çünkü hep arkamdan tekrar topluyor galiba pek de pratik yapmıyorumBaşınız sağolsun. Bu işler başkasının göstermesiyle değil pratikle olur. Ablanız yaptıktan sonra siz deneyin. Ablanızla çalışın. Zamanla olur. Sorun olmamalı böyle şeyler.
Allah razı olsun22 yaşındayım.
Annem çalışmaya başladığından beri (yani 13 yaşından beri) ev işlerini ben yapıyorum. Hiçbir zaman onun temizlediği kadar güzel temizlik yapamıyorum. O 2 dk evi temizliyor, ev miss gibi kokuyor. Ben 12 saat temizliyorum arkama bakıyorum evi b.k götürüyor.Yani genel olarak bu var, annemde benim yaptığımı beğenmez, benimkini bozup kendisi yapar. Bi yemeğimi beğeniyor, onda da sağolsun aşçı gibi kullanıyor beni konservesinden turşusunu kadar yaptırıyor.
Tabi bizpratik olmadığımız için gözümüze olmuyor gibi geliyor. Zamanla daha temiz, daha güzel temizlik yapacaksınız. Daha oturmamıştır pratikliğiniz.
Bu arada başınız sağolsun.
Hayır bir problem yok merak etmeyin.Allah razı olsunöylemi diyorsunuz bunu gerçekten sorun haline getirdim iyice benim teyzem var bekar arada bize geliyor hemen iş konusunda beni eleştirir ciddi ciddi problem haline getirdim bunu
Yemekte elim çok hızlı iştede çok yvaş degilim ama derler ya hani g..tden b..k döküyor galiba ben tiplerdenim bi yeri toplarken bi yeri terminatör gibi geri dagıtıyorum32 yaşındayım. 11 yaşımdan beri temizlik yemek vs yaparım hala kendi yaptığım işi beğenmem. Öyle mükemmeliyetçi bir tarzım da yok ama sanki hep bir yerler eksik kalır gibi geliyor. Ama zamanla pratiklik kazanacaksın. Elin alışacak. Bir bakmışsın yarım saatte üç çeşit yemek yapmışsın.Tamam bu biraz abartılı oldu ama yapan yapıyor valla. Alışırsın üzülme.
Aa gerçekten çok güzel bi öneri oldu buna bayıldımm bunu bencede kesinlikle yapmalıyımYaptıkça olur, dert edilecek bir şey yok :)
Alışkın olmadığınız için oluyor.
Anneniz yada ablaniz temizlik yaptıktan zonra fotografini çekin.
Neyin nerede olduğuna, nasıl yerleştirdiklerine bakın.
Bir dahakine aynısını yapmaya çalışın.
Ne güzel bir evlatsiniz, annenize destek oluyorsunuz ❤
Bide bu var annem şimdi idare ediyor ama ele karışınca mecburen iyi yapmak zorundasınÖnemli değil yaparsin yapmaya çalışırsınız ama ilerde evlenince kaynana ,koca ,yapamadin bilmiyosun diye assagilarlar eğer hoşgörülü insan değillerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?