Annem

Çok kötü olmuş uzuldüm adınıza. Anneniz çok korkunç şeyler söylemiş. İnsan evladına beddua etmez. Kapalilik da allahla sizin aranözda , kimsa karisamaz. Bana ablam.boyle bir baskı yaptı 2 yıl falan. En son dedim abla sen bir yıl hergün 5 vakit namazini kıl aksatmadan hiç sonra gel bana karış diye. O saatten sonra karismadı. Dini bir tek bas kapatmak sanıyor zira.

Aynen. Çocuk sevelim ilerde bize bakar yalnız kalmayalım gibi dusüncelerle bile isteye çocuk doguruyoruz. Çocuğa yok ben ateşlendiğinde sabaha kadar uyanik kaldim vs. Duygu somurüleri asirı saçma geliyor el kadar bebek e bi zahmet uyanik kal da bak sabaha kadar. Doğurmasaydı madem

Anneniz size iyi gelmiyor, bir süre uzak durun...
Anne baba hakkı çok büyük, her türlü huysuzlukları da baş üstüne ama annenizin tavrı da hiç normal değil, size zorla birseyler yaptırmaya çalışması kabul edilemez.. Allah size sabır versin…

Sadece kırıcı konuşma sen annene biraz mesafeli olursun. Belki bu daha hayırlıdır canım. Allah yardımcın olsun

Dindar bir anne evladına or**** ka**** demez diyemez
Cunku bu iftiraya girer
İftira affı olmayan günahlardan biridir
Sizden helallik alması şarttır.
Benim ailem annemde dindar hacca gitmiş bir kadın
Ben açığım tabii ki çok açık giyindigim zamanlarda uygun bir dille uyarır
Bu çok kısa göğsün çok açık vs.
Günah almak istemem fakat ailen önce dilini düzeltsin
Muhtemelen annenin psikolojisi bozuk
Cunku inanan bilir ki
Başını her kapatan Müslüman
Her başı açık olan kadin or**** değildir.
Başı kapatmak simge haline gelmemelidir.

Herkes anne olamaz. Doğurmak başka birşey anne olmak başka birşey..

Aynen öyle. O bana çocukluğumdan beri o cümleleri kurar sevgisinden çok onunla ilgili kötü zamanlarımı anılarımı hatırlarım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…