Alt katlarında yaşlı bir adam oturuyordu,ona yardım etmesi ve zor zamanlarda yanımda olması merhametli olduğunu düşündürttü bana.
Nasıl yardım etti alt kattaki adama? Belki böyle bir adam bile yok. Gerçekten yardım etse reklamını yapmazdi. Ve sanaldan bir şey sallamak çok kolay. Siz de mesela anneniz yufka açarken masayı çekip 'baklava sever misin? Misafirlerimiz var,annemle aciyoruz. Hamur açmayı seviyorum' deyin mesela 'yaaaa nasıl hamarat,nasıl marifetli. Yemek yapmayı da çok sever' diye anlatır karşınızdaki kişi sizi. böyle şeylere çok inanmamak lazım.
Bir de zor anında yüzünü bile görmediğin, senden Cook uzakta olan bir adam nasıl senin yanında olabilir? Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum da ondan merak ettim cidden. Seni mi dinliyor sadece? "Vah canim" mi diyor? Geçen sevgilim biraz stresliydi, başka ulkeye çiçek gönderdim mesela modu değişti,mutlu oldu. Böyle mi yapıyor? Siz hastayim dediniz diye eczaneden ilaç , yemek sepetinden tavuk çorbası mi gönderdi? Sizi hiç tanımayan, 3 aydır online olarak konuştuğunuz adamın nasıl zor zamaninizda yanında olduğunu cidden merak ediyorum.
bence kendini kandırıyorsun, bir de çok safsin.
her söze, sana yansıtılan her şeye inanma, valla çok ağlarsın.
geçen aylarda çok tatlı bir çocukla tanışmıştım, kendince ilk günden fedakarlıklarla başladı vs. Onun son gününde gece dolaşıyorduk birden yüksek katlardan bir kedi düştü Cat diye. Sonra kalktı koştu ama yalpaliyordu. Benim de aklım kedide kaldı, yüzüm düştü, peşinden gittim.kalabalik olduk orada vs. Neyse ki kadiky gibi kedisever bir yerdi. İki kadın koli buldu, onu yakalamaya çalıştı falan. İlgielnen kişileri görünce biraz rahatladım , mutsuz suratimla yürümeye devam ettim,ara ara arkama bakıp.
benim çok harika bebe dedi ki; "İstanbul'da on milyondan çok kedi var ve her gün bazilari düşüyor. Bütün gece surat mi asacaksin?"
Bu arada bu çocukla balık yediğimizde artanlari peceteye sarıp sokaktaki kedilere vermistik:) yani ben bu olayı yasamasam 'yaaa ne tatlii, ne merhametliii' diye dolanacagim saf saf.
uyarmamin nedeni bu.
annen dedi diye ayrılma tabii, o konuda lafim yok. Ama üç aydir nette yazistigin adam için de böyle büyük cümleler kurma, çünkü altı çok boş. Kendini kandırıyorsun gibi geliyor uzaktan bakana