- 11 Aralık 2018
- 41.482
- 257.809
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
Bu kadar mı açsın ilgiye sevgiye yahu? Annen dahil burda herkes olmaz bu adamdan diyor sen hala merhametli bikbik. Adam bulmuş tabi kendine 10 gömlek büyük hatun, elinden kaçırmasın diye her türlü şekle girecek. Evlenirsen göreceksin gerçek yüzünü.İlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
Bak sana 10 sene sonrasının resmini çizeyim. Arkadaşlarının birinin kocası doktor birinin kocası mühendis, bankacı, memur, bilmem ne olacak. Sen kocanı bu insanlarla tanıştıramayacaksın çünkü uyum sağlayamayacak, kendini ezik hissedecek. Hasbelkader tanışır, aynı ortama girerlerse seninki sana “kalk bi çay dök kız” diyecek rezil edecek seni. Sosyal çevren kocanın annesi babası kardeşleri akrabaları varsa arkadaşlarından ibaret olacak. Kendi seviyenin altında insanlarla sosyalleşip az buçuk olan potansiyelini de bazanın altına kaldıracak ömrünü çürüteceksin.