- Konu Sahibi pembemaviii
-
canim benim seni cok iyi anliyorum
bende mayista evlenecegim ve benim ki ayni ülke sinirlarinda olmayacak...
o kadar cok düsünüyorum ki bu durumu annemden,babamdan ayrilmak 28 senedir yanindayim ve annemle paylasirim herseyimi ,nisanda ona ve babama sarilinca agladim
nasil yapacagim konusunda hicbir fikrim yok düsünmeyi ertelediigm birseydi ama konunu görünce göz yaslarima ve icimin sizisina engel olamadim
cok zor bi duygu,icmden annenizde keske izmire tasinsa geldi ama babaniz filan kabul etmez..
Kıyamaam..
Gerçekten çok zor. En iyi biz anlarız şu durumda birbirimizi herhalde.. Malesef benim babam yok,vefat etti:85: Annemin gelme imkanı da yok. Bu son zamanlarimizi iyi değerlendirmeliyiz. Malum ben yaklaşık 1 ay sonra gidiyorum:85:
canim yaa babana Allahtan rahmet diliyorum,aklima geldi ama nedense konduramadim..
ama gercekten mahvettin beni,ya anneniz gelmez ama yalniz mi yasayacak bu duruma canim skildi,
bari ablaniz ve abinize yakin bir yerde oturuyor olsa ya da o sekilde ayarlanabilse...gercekten icim cok baska cok zor korkuyorum simdiki duygularim
yüzünden evlilige,evime alisamamaktan..insallah cok mutlu ol..
Anneni düşünmen çok güzel. Ama hepimiz
ailemizden gerektiği zaman ayrtılıyoruz. Sonuçta annen de annesinden ayrıldı.
İçinde bulunduğu durum özel canım ama telefonla iletişimi sıkı tutarsın. Yakın dostlarınızdan destek istersin.
Ama kuracağın yuva da çok önemli.
annemde yıllardııırrrrr hastaa psikolojik olarak cok üzüüyorum annemede babamada:2:
kahrolası panik atakla üç yıldır tanışıyorum .aynı bedende hüküm sürmeye çalışıyoruz baktım ki düşmanlık olmuyor arkadaş olmaya karar verdim ama sinsi hastalık beni sırtımdan bıçaklıyor iki yüzlülük yapıyor.
bende evlendim mutluluğu yakaladım derken boyun fıtığına yakalandım üzüldüm.çareler ararken evliliğimin 7 ayından sonra başladı bu illet nedeni üzüntü ile stres stres stres ve yalnızlık .zayıf anımda yakaladı mikrop atak.kabullenemedim bi süre ortalardan yok oldu derken gebeliğimde yine merhaba dedi.iğrenç hastalık sürekli sürekli benim hayatımı felç etti.
benim babamda ben küçükken vefat etti.seni çok ama çok iyi anlıyorum ama birgün sende evlenip gideceksin bu bi gerçekti bak ne güzel abin ile ablan da var.sende ararsın anneni arada yanına gelir sen gidersin yazları.yine yalnız olmaz.hiç üzülme.zamanla annen de alışacak bu duruma ve torunları da oldu mu değmesin keyfine.şahsen annem öyle.şu anda torunları ile yerlerde yuvarlanıyor oyunlar oynuyor.
hiç üzülme pembemavi sen kuracağın mutlu yuvanın hayalini kur.sen mutlu olursan annen de mutlu olacak.ilaç kullanıyorsa rahatlatıyordur anneni merak etme sen.
Rabbim sabır ve şifa versin size inşallah. Bu hastalık ne kadar zor çok iyi biliyorum. Kim bilir ne zorluklar çekmişsinizdir. Doğru diyorsun aslında, her türlü zaten birbirimizi görebiliriz annemle. Umarım dediğin gibi bir bebiş dünyaya getirebilirim:) Çok teşekkür ederim içimi rahatlattin. Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?