- Konu Sahibi incirkusum
-
Bir daha tekrar edeyim. Ben ilişki yasamasini normal buluyorum.herkes vazgeçmek zorunda değil hayatindan. Çocuklarını seversin tüm görevlerini yerine getirirsin her ihtiyaclarini maddi manevi karsilarsin.yeri gelir dunyayi yerinfen oynatirsin onlar icin.ama hayatını da sürdürürsun bir şekilde.Yorumlarin hepsini okuyamadim diyen olmuştur belki.
Siz anne olmussunuz anneniz kız.
Ben annenizi ilişki yaşamasını abes bulmadim olabilir bekar yetişkin bir kadın. Onun da bir hayatı var.
Burda bana göre yanlış olan sizin ya da annenizin eşinize durumları anlatmaniz.ne gerek var.ne kadar az bilse o kadar iyi.
Herkesin özel hayatı bu anneniz olsa da öyle. Tamam siz kizisiniz bilin olanları. Ama damat niye bilecek her ayrıntıyı ki. Anlatmayın kesinlikle.annenizi de uyarın.
Adam yarın el olur bilinmez ama ana her zaman anadır.
Hayır eşim tam olarak bilmiyor olayları. Sevgilisi olduğunu ve sonra ayrıldıklarını vs biliyor. Birde kart çaldırma olayını bizden önce eşime anlatmış annem şikayet edilmesi vs hususunda yardımcı olmuş.Bir daha tekrar edeyim. Ben ilişki yasamasini normal buluyorum.herkes vazgeçmek zorunda değil hayatindan. Çocuklarını seversin tüm görevlerini yerine getirirsin her ihtiyaclarini maddi manevi karsilarsin.yeri gelir dunyayi yerinfen oynatirsin onlar icin.ama hayatını da sürdürürsun bir şekilde.
Konuda da yazdım elin adamına yedireceği bi parası yok annemin. Adam annemle sevgili oluyor, güven kazanıyor, bizle tanışıyor falan. Olay ciddiye bindiği bir anda kartları çalıp kaçıyor.Yani kendimi yerinize koyarak yorum yapıcam. Annemin biri ile birlikte olması beni rahatsız etmezdi elbet.
Ama kendini bukadar kötü duruma herseferinde düşürmesini affedemem. Çok büyük tepki verirdim. Elin adamına para yedirmek nedemek. Siz onun çocuğu sunuz yakınlaştığını falan adamla nasılbilirsiniz. Cahil yaşta bir arkadaş gibi nasıl bunu yaşar ve bilginiz dahilinde olur. Eşiniz bu bildiklerüni yarın size karşı kullanırsa sizi nasıl mutsuz edecek nasıl düşünmez. Anneniz bence sevgiye aç falan değil. Bu saydıklarınız tam bir şımarık lık örneği. Lütfen kusura bakmayın bir anne bu şekilde rahat davranma malı.
Üzülüyor, ağlıyor, oda böyle olsun istemiyor... Ben anneme daha hiç sesimi yükseltmedim. Kırmaktan korkuyorum.Yazıp siliyorum , yazıp siliyorum.
Anne söz konusu olunca kilitleniyorum.
Kimsenin hayatını , yaşadıklarını yargılamayı hiçbir zaman haddim olarak görmedim.
Ama lütfen , ortada düzeyli bir ilişki olsa bir nebze kabul edilebilir. Diğer türlü biraz çirkin şeyler.
Sizin de psikolojiniz etkileniyor. Üzülüp hayıflanmak yerine sertçe ve kararlı bir duruşla tepkinizi gösterin.
Söylüyorum, konuşuyorum, dertleşiyorum... Onun bir damla gözyaşına dünyayı yakarım.Kırsın demiyorum ki tavırları ve duruşu net olmalı , taviz vermemeli diyorum. Çünkü durumdan kendisi rahatsız hanımefendinin.
Yani anneniz le birkonuşmanız lazım. Benim annem de babam tarafından terkedilmiş sevgiyi tadamayan bir kadın evlat ve torun sevgisi dostları ile bu açığı kapatıyor. Annenizin de bu yönde ilerlemesi gerek. Boşandıktan sonra bu dneyimlerin böyle hüsranla sonuçlsımasından sonra uzun bir ara verip kafasını toplaması şart.Konuda da yazdım elin adamına yedireceği bi parası yok annemin. Adam annemle sevgili oluyor, güven kazanıyor, bizle tanışıyor falan. Olay ciddiye bindiği bir anda kartları çalıp kaçıyor.
Yakınlaşma olayı da 1-2 günlük tatile gittiler ve eminim kardeş kardeş yatmadılar...
Aslında benim annemi yanımda götürmeye ikna etmem lazım en azından gözümün önünde olur aklım burada kalmaz ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
İnanın öyle bir kaygısı var mı bilmiyorum. Bazen anlayamıyorum onu...Yani anneniz le birkonuşmanız lazım. Benim annem de babam tarafından terkedilmiş sevgiyi tadamayan bir kadın evlat ve torun sevgisi dostları ile bu açığı kapatıyor. Annenizin de bu yönde ilerlemesi gerek. Boşandıktan sonra bu dneyimlerin böyle hüsranla sonuçlsımasından sonra uzun bir ara verip kafasını toplaması şart.
Evet siz çocuğu sunuz ama bu kaygıları tam tersine anneler çocukları için yaşar. Ben ileride sizin ilişkinizi etkileyeceğini düşünüyorum. Annenizin bu kaygısı hiç oldumu mesela. Damat sinirlendi yarın birgün kızıma bunu kullanır diye endişesi varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?