• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem :(

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
Merhaba kızlar bugün dertliyim biraz.
Biliyorsunuz benim annem ve babam ayrı. Annem hiç sevgi görmemiş bir kadın. Ve bu sevgi açlığını bastırmaya çalışırken yanlış kişileri seçiyor :(
Mesela biri vardı sevgili oldular, yediler, içtiler, gezdiler ve adam anneme kazık attı gitti. Bütün kartlarını çalıp yığınla borç bıraktı bize. Ve biz 2 günlük adam için resti yemiştik. ( borçlarımız olduğu için eşim maddi, manevi her türlü yardımda bulunuyor borcu kapatmaya çalışıyor )
Sonra çocukluk aşkıyla buldular birbirlerini. O adamı normal bir insan olarak çok severim. Çok yardımseverdir, cana yakındır. Ama annemi çok ağlattı. Koskoca kadın omzumda ağladı. Hafta da bir kere aramalar, sosyal paylaşım sitesinde bar türü bir yerde şarkı söyleyen bir kadına yazmalar falan... Ve bir kaç kere annemle gece kaldılar tahmin edersiniz neler oldu... Ha tabiki olabilir bunlar yetişkin insanlar ama (biraz kabaca bir tabir olacak kusura bakmayın) alacağını aldıktan sonra aramamak, uzak durmak falan... Tabi bu ilişkide bitti. Fakat bir tanıdık olduğu için ister istemez bir araya geliyoruz.
Son olarak bir başkası girdi hayatına yaklaşık 1 yıl sevgili oldular. Ve bir gün telefonda konuşuyorlar bir saat sonra adam ben eskilime döndüm deyip bitiriyor :KK57: ( bu kişi x olsun )
Eşimle annem çok çok yakın dostlardı. Her konuda birbirlerinin fikirlerini alırlardı. Kv damat değil anne oğuluz biz derlerdi.
Ve bugün annemin çocukluk aşkı bize geldi biz şok tabi. Niyeti yine annemi tavlayıp bizde kalmak. Eşim duyunca çıldırdı. Ve annemle son bahsettiğim kişinin ayrıldığını bilmiyor. Ben o adama güvenmiyorum, annemi üzecek yine, ayrıca x in yerinde olmak istemezdim çok kötü bir durum falan dedi. Kardeşimde adama biraz soğuk davrandı onu çok üzdüğü için. Adam tavırlardan hissedip kalmadı. Çıktıktan sonrada çok üzüldüğünü, benim eşim yüzünden ona tavır alındığını anladığını ama benim için sustuğunu söylemiş.
Annemde bana eşimin hayatına müdahil olmasından rahatsız olduğunu üstü kapalı anlattı. Ona söyle dedim yok diyor ben söyleyeyim diyorum yok diyor. Ne yapacağım bilmiyorum arada kaldım. Madem istemiyorsun ondan fikir alma hem olayları anlatıp hemde istediğin cevabı alamadığında şikayet etme o zaman değil mi?
Bu arada ben hala annemin yanındayım sadece nikahım oldu dügüne kadar buradayım. Yani adam annemin evine geldi.
( bu arada annem ben bilmiyorum sanıyor ama netten falan hayatına başkalarının da girdiğini de biliyorum. Ve yanlıs muhabbetler döndüğünü de. Çok üzülüyorum bu duruma. Ama hiç tepki veremiyorum ben utanıyorum. O benim canım konduramıyorum ona :KK43: )
Biliyorum çok uzun oldu ama içimi dökmem lazımdı. Kusura bakmayın.

Ya açıkçası kendimi modern açık görüşlü biri olarak tanımlardım
Ama bu kadarı bana bile fazla geldi
Bir anneye hiç yakışmayan şeyler bunlar
Kaç yaşında insan için bu ne hız böyle
Eşiniz çıldırmakta haklı dua edin bu nası aile anasına bak kızını al mantığı sizi de bırakıp gitmesin
Nası söylenir bilemiyorum ama anneniz fazla hafif ilişkiler kuruyor bence
O yaşta biri olarak karşısına çıkan insanları çok daha özenli seçmesi gerekmez miydi
Sizi soktuğu durumları da düşünmüyor üstelik

annengil sevgilisinin olmasını bu kadar rahat karşıladığına şaşırdım
ben olsam kimseyle paylaşamazdım. evlenirse o başka tabi. annemin babamdan başka adamla yataga girdiğini düşünmek bile delirtir beni. annenin yanında oldgunu eşininde yanlış bi davranışı olmadıgını iyiliğini düşündüğünü ilet.

Bence siz biran once dugunu yapin, esin bu ne boyle diyipde kacmasin.
Bir anneye gercekten hic yakistiramadim.
Ayrica esinde kizmakta cok cok hakli.

Ya açıkçası kendimi modern açık görüşlü biri olarak tanımlardım
Ama bu kadarı bana bile fazla geldi
Bir anneye hiç yakışmayan şeyler bunlar
Kaç yaşında insan için bu ne hız böyle
Eşiniz çıldırmakta haklı dua edin bu nası aile anasına bak kızını al mantığı sizi de bırakıp gitmesin
Nası söylenir bilemiyorum ama anneniz fazla hafif ilişkiler kuruyor bence
O yaşta biri olarak karşısına çıkan insanları çok daha özenli seçmesi gerekmez miydi
Sizi soktuğu durumları da düşünmüyor üstelik
Evet bende çok üzgünüm bu durumdan :( ve onu nasıl bu davranışlardan uzaklaştırırım bilmiyorum.

annengil sevgilisinin olmasını bu kadar rahat karşıladığına şaşırdım
ben olsam kimseyle paylaşamazdım. evlenirse o başka tabi. annemin babamdan başka adamla yataga girdiğini düşünmek bile delirtir beni. annenin yanında oldgunu eşininde yanlış bi davranışı olmadıgını iyiliğini düşündüğünü ilet.
Söyledim seni benden çok seviyor, düşünüyor dedim. Ama eşim sinirli bir adammış o yüzden bazen bazı şeyleri söylemek istemiyormuş :(

Bence siz biran once dugunu yapin, esin bu ne boyle diyipde kacmasin.
Bir anneye gercekten hic yakistiramadim.
Ayrica esinde kizmakta cok cok hakli.
Eşimle annemin beni tanımadan önce 4-5 yıllık dostluğu vardı. Ve önceden böyle değildi. Bi sevgili yaptı sonra böyle oldu. Bende evlensin mutlu olsun çok istiyorum. Ama ne yapacağımı şaşırdım.

Ne gerek var böyle ulu orta yaşamaya ya. Damadından çekinsin bari.

Söyledim seni benden çok seviyor, düşünüyor dedim. Ama eşim sinirli bir adammış o yüzden bazen bazı şeyleri söylemek istemiyormuş :(
ne kadar anne ogul ilişkisi gibi olursa olsun sonuçta o elin oglu. ilerde başına falan kalkarsa napacaksın. annen şöyle yaptı böyle yaptı diye. Bence ilk başlarda ona herşeyi anlatmanız hataymış. insan çig süt emmiş sonuçta.

eşiniz yine sabırlı adammış ben böyle kv değil anneme bile alttan alamazdım. onca hatalarına rağmen yine de annen o napabilirsin ki, bu yaşa kadar olan olmuş bundan sonrası kendi yuvanda mutlu olmaya bak görmezden gel annenin hatalarını. çünkü o kendi hatalarından ders almıyor sen ne yapabilirsin ki:/

Tek başına bizi okuttu, büyüttü bu yaşa getirdi. Artık hayatını yaşamak istiyor anlıyorum ama böyle olmamalı :( gel diyorum bizim yaşayacağımız yere götüreyim seni de yanımızda ol ama onu da istemiyor :(

eşiniz yine sabırlı adammış ben böyle kv değil anneme bile alttan alamazdım. onca hatalarına rağmen yine de annen o napabilirsin ki, bu yaşa kadar olan olmuş bundan sonrası kendi yuvanda mutlu olmaya bak görmezden gel annenin hatalarını. çünkü o kendi hatalarından ders almıyor sen ne yapabilirsin ki:/
Görmezden gelemiyorum ki ne olursa olsun canım o benim. Hemen güveniyor insanlara insanlara... Nasıl bu huyundan kurtaracağım onun yolunu arıyorum.

Ben üzüldüm anneniz için,zor olmalı bunları yaşamak.Ama sunu da düşünmeden edemiyorum
Sevgi açlığı sadece karşı cinsle mi giderilir
Mutlu olacağım derken sarpa sarmış anneniz ve farkında bile değil
Aslında düşünse, devamlı arayış icinde olup kirilmaktansa sizinle mutlu bir hayat sürse
Olmayınca olmuyor bu kadar ısrarcı olunmamalı

Ben üzüldüm anneniz için,zor olmalı bunları yaşamak.Ama sunu da düşünmeden edemiyorum
Sevgi açlığı sadece karşı cinsle mi giderilir
Mutlu olacağım derken sarpa sarmış anneniz ve farkında bile değil
Aslında düşünse, devamlı arayış icinde olup kirilmaktansa sizinle mutlu bir hayat sürse
Olmayınca olmuyor bu kadar ısrarcı olunmamalı
Bende çok üzülüyorum :( hiç unutmam bir gün bana ( eşimi kastederek ) keşke x gibi bir eşim olsa dedi. Yemin ediyorum içim gitti. Biliyorum bir gün bende doğru birini bulacağım, mutlu bir yuva kuracağım diye çırpınıyor.
Her kötü biten ilişkide bu defa doğru kisiyi bulacağım diye başkasına gidiyor. İki iltifatı, güzel sözü aşk sanıyor.
Diyorum ki tamam sevgilin olsun ama bu kadar güvenme, herkes iyi niyetli değil adımlarını doğru at. Bu sefer benden gizliyor. Ama illaki karşıma çıkıyor bir şekilde.

Maşallah yaşı da varmış.Bu yaşta bu ne hız,genç değil ki o kadar laftan sözden anlamıyor diyelim.Şimdi daha mantıklı,daha olgun davranması gerekirken 17 yaşında ki genç kızlar gibi davranıyor resmen.
Gencliğinde yaşayamadığı heyecanı, aşkı bulmaya çalışıyor. Ama iyice eline yüzüne bulaştırıyor...

Back
X