• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem :(

İnanın öyle bir kaygısı var mı bilmiyorum. Bazen anlayamıyorum onu...
Zaten amlattıklarınıza bakılırsa öylesine bir kaygısı yok. Yani ben bana zararı dokunan anne baba ise bile uzaklaşma taraftarı yım.

Valla üzülüyorsunuz büyük ihtimal ama ben tekrarlıycam. Annenizin ki sevgiye açlık değil şımarık lık. Sorumsuzluk ve bencillik.

Yani son bir konuşma yapıp ya diğer anneler gibi ol yada herşeyi bizden uzakta yaşa demelisiniz. Kaö yaşında çoluk çocuk sahibi kadın 2 gün tatile gidermi sevgilisi ile. Birde merak ettiğim kaç yıl içinde oluyor babanız dan ayrıldıktan sonra bu birliktelikler.

İnanın sizin adınıza üzüldüm. Benim de babam şımarık tır. Etrafta babalar var nice kızları yüzünden başı önde gezen ama ben onun yüzünden başım önde geziyorum.
Bir insan anne veya baba olduktan sonra. Tüm yanlışlarımın faturası birgün çocuğuma çıkabilir diyerek otokontrol sağlamalı kendinde.

Zaten amlattıklarınıza bakılırsa öylesine bir kaygısı yok. Yani ben bana zararı dokunan anne baba ise bile uzaklaşma taraftarı yım.

Valla üzülüyorsunuz büyük ihtimal ama ben tekrarlıycam. Annenizin ki sevgiye açlık değil şımarık lık. Sorumsuzluk ve bencillik.

Yani son bir konuşma yapıp ya diğer anneler gibi ol yada herşeyi bizden uzakta yaşa demelisiniz. Kaö yaşında çoluk çocuk sahibi kadın 2 gün tatile gidermi sevgilisi ile. Birde merak ettiğim kaç yıl içinde oluyor babanız dan ayrıldıktan sonra bu birliktelikler.

İnanın sizin adınıza üzüldüm. Benim de babam şımarık tır. Etrafta babalar var nice kızları yüzünden başı önde gezen ama ben onun yüzünden başım önde geziyorum.
Bir insan anne veya baba olduktan sonra. Tüm yanlışlarımın faturası birgün çocuğuma çıkabilir diyerek otokontrol sağlamalı kendinde.
Onlar boşanalı 14-15 sene oluyor. O zamanda annem kesinlikle böyle değildi. Tek başına asgari ücretle bizi okuttu büyüttü. Kardeşimi hala okutuyor. Babam 1 gün olsun arayıp bir seye ihtiyacınız var mı demedi. Hep utandım ondan.
Ve son 3-4 yılda böyle oldu annemde. Onuda anlıyorum hiç hayatını yaşayamadı ve şimdi o yaşayamadıklarını yaşamak istiyor. Ama mutluluğu ararken yanlış yapıyor...

Okuduklarima inanamadim. Tamam onunda bir yuva kurmak hakki ama bu sekilde kucuk dusurucu degil. Bir anne asla boyle olmamali gerekirse duygularina ket vurmali once seni dusunmeli damadi takdir ettim. Eger maddi olarak beklenti icine girerse annen damadin soyleyeceklerine katlanmak zorunda. Roller degismis resmen.

Damat şuan belki ses çıkarmıyor.Ama ileride en ufak kavganızda başa kakmasın sakın evinizde ne huzur kalır ne de mutluluk zor bir durum.Yanlız annenizi böyle yargılar tavırla değilde güzelce konuşup uyarın bence yaşasa bile bu kadar aleni bir şekilde yaşaması hoş olmamış.

Back
X