mutsuz olabilir ama benim suçum ne. her zaman destekçi olmaya çalışıyorum. yapacak bir şeyim yok benide mutsuz ediyor bu şekilde maalesefAnneniz mutsuz ve stresli biri sanırım . Bunun acısını da sizden çıkarıyor . Herkes anne olmamalı aslında .
Sizi kendine iş edinmiş bence anneniz. Belkide kendi sahip olamadıklarına sizin sahip olmanızı istiyor ama bu süreçte de kırıyor dokuyor ve farkında değil. Benim annemde bu tarz biri maalesef ama evlendikten sonra işler değişiyor yani şuan mesela şakalaşıyoruz biz senle 1 haftadan fazla bir arada kalmayalım yine didişmeye başlarız falan diye.yada bazen çok karışmaya başlayınca yine atışma zamanın gelmiş diye takılırım. Her gün bazen 3 kere konuşuruz. Yani biraz sabredin gerekirse karşınıza alıp sakince konuşun ve kendi mutluluğunuzu inşa edin eleştirileri ile kendinizden soğumayın.
Off bende annemle hiç anlasamiyorum
Beni begenmez kimi zaman yaptiklarima hep bi kulp bulur eleştirir
Babamın yanında bu yaptığın hiç güzel olmamış der babam bi keresinde şakayla eline sağlık kızım 10 üzerinden 10 demişti umarım tesadüfi değildir o günden beri böyle yapiyo banada yetti o zaman sen yap dedim anneme madem begenmiyosun
Bi isim yaptigimda 10 saate yapiyosun der beni kendiyle kiyasliyo sonuçta o yillarin kadını
Vel hasil kelam konu sahibesi aynı sorunları yasiyoruz biraz ken di derdimle sabote ettim konunu.kusura bakmayin :)
Bi kızın annesiyle anlaşamaması çok üzüyor seni anlıyorum.
Ben öpüyorum anlamiyo eliyle itiyo bana kiziyosun falan diyo ama beni sürekli rencide ediyo eleştiriyi zoruma gidiyo bende susamiyorum tartisiyoruz normal olarakBenim annemde öyledi :)) ne zaman nisanlandim o zaman kiymete bindimsanirim anneniz kos koca kiz oldugunu daha henüz kabullenmek istemiyor .. Bazi anneler baya zorluk cekerler bu konuda. Canini sikma, gün gelir onu cok özlersin. 3 günlük dünyada kirna anneni... O söylendikce sen git öp onu yumusar
teşşekkür ederim cevap verdiğiniz için keşke böyle olmasa iyi geçinsek ama yalnız olmadığı bilmek birazda insanın içini rahatlatıyor...
aaaaa öpmekte suç yapışma der. ciddi dur biraz der. her şeyi deniyorum ama olmuyor geçinemiyoruz. öpmeye gittiğimde öyle demesi de beni kırıyor ama umrunda değil. ben gidince anlayacak kıymetimi ama çok geç olacakBenim annemde öyledi :)) ne zaman nisanlandim o zaman kiymete bindimsanirim anneniz kos koca kiz oldugunu daha henüz kabullenmek istemiyor .. Bazi anneler baya zorluk cekerler bu konuda. Canini sikma, gün gelir onu cok özlersin. 3 günlük dünyada kirna anneni... O söylendikce sen git öp onu yumusar
Yinede ne bizi onlara aratsin nede onlari bize üzülen yine biz oluruz bişey oldugundaaaaaa öpmekte suç yapışma der. ciddi dur biraz der. her şeyi deniyorum ama olmuyor geçinemiyoruz. öpmeye gittiğimde öyle demesi de beni kırıyor ama umrunda değil. ben gidince anlayacak kıymetimi ama çok geç olacak
Kurtulmak içinde yanlış adımlar atmayın acele etmeyin. Ben evlenirken bile düğün stresinden bana sarmıştı ben stresli olacakken o kavga çıkarıyordu bir gün babam yeter artık yakında gidecek bu kız ne uğraşıyorsun ne yapıyor sana demişti de biraz sakin kalmıştı. Eskiden bende ses çıkarmıyordum yani çok büyük örnekler veremem gerçekten her konuda hep bize öncelik verir tam bir annedir yani ama bu sorun yaşamamıza engel olmuyor evde en küçük bendim 2 abim var kime kızsa acısını benden çıkarırdı sağolsun.doğum yaptım benim yerime o lohusa depresyonuna girdi mesela :) ama ben karakterimi ortaya koydum gerektiğinde tepkimi verdim. Babamla konuştum yapacak bir şey yok annen boyle değişmeyecek,benimle de uğraşıyor ne yapalım dedi.ve şimdi her gün konuşuyoruz her sıkıntısını bana anlatıyor insanın kızından başka kim destek olur iyiki sen varsın diyor. Bunlar üzücü konular yani benimde içimde yaradır anne mevzusu biraz şuan dert etmesemde zaman zaman hüzünlenirim ama iyi şeylerde var ve onların yaşadığı zorluklar sıkıntılar belki de onları bu duruma getirdi bilemiyorum. Ama kötü diyemem sadece duygusal yönden baskıcıydı ama şimdi kızıma toz kondurmuyor benim yapmaması gerekiyor dediğim şeylerde karışma kuzuma diye çocuğa her şeyi yapıyor. Bende çok uzattım sanırım anne konusunda dertli olanlar grubu yapmalıyız :) ama geçiyor inan sen hayatında mutluluğa ulaşmaya çalış acele etme. Kulaklarını da tıka mümkün olduğuncakonuşuyoruz evlenince düzelicek galiba ama nasip kısmet artık.düzenli anne kız arası hiç olmadı kavga yaparız hep. işten yıllık izin al al al aldım 10 gün kavga ettik . kafa dinlemedim hiç.artık kurtulmak istiyorum....
Ben öpüyorum anlamiyo eliyle itiyo bana kiziyosun falan diyo ama beni sürekli rencide ediyo eleştiriyi zoruma gidiyo bende susamiyorum tartisiyoruz normal olarak
Hasta olduğunda kimse ilgilenmez babam uzakta calisiyo hep ben ilgilenir hastaneye götürürüm yemegini yaparim
Ama o yine beğenmez kulp bulur bu durum nasıl beni üzer bi:Allah bilir bi ben
Ona göre benim hiçbir sorunum yok o herseyini anlatır dinlerim yol buluruz ama ben anlatamam
Ben öpüyorum anlamiyo eliyle itiyo bana kiziyosun falan diyo ama beni sürekli rencide ediyo eleştiriyi zoruma gidiyo bende susamiyorum tartisiyoruz normal olarak
Hasta olduğunda kimse ilgilenmez babam uzakta calisiyo hep ben ilgilenir hastaneye götürürüm yemegini yaparim
Ama o yine beğenmez kulp bulur bu durum nasıl beni üzer bi:Allah bilir bi ben
Ona göre benim hiçbir sorunum yok o herseyini anlatır dinlerim yol buluruz ama ben anlatamam
aaaaa öpmekte suç yapışma der. ciddi dur biraz der. her şeyi deniyorum ama olmuyor geçinemiyoruz. öpmeye gittiğimde öyle demesi de beni kırıyor ama umrunda değil. ben gidince anlayacak kıymetimi ama çok geç olacak
Keşke....
Her yolu denedim dua bile ettim
Ama annem farklı düzelmez umarim seninki düzelir seni çok iyi anlıyorum canim
Başka kardeşin var mi senin
Kurtulmak içinde yanlış adımlar atmayın acele etmeyin. Ben evlenirken bile düğün stresinden bana sarmıştı ben stresli olacakken o kavga çıkarıyordu bir gün babam yeter artık yakında gidecek bu kız ne uğraşıyorsun ne yapıyor sana demişti de biraz sakin kalmıştı. Eskiden bende ses çıkarmıyordum yani çok büyük örnekler veremem gerçekten her konuda hep bize öncelik verir tam bir annedir yani ama bu sorun yaşamamıza engel olmuyor evde en küçük bendim 2 abim var kime kızsa acısını benden çıkarırdı sağolsun.doğum yaptım benim yerime o lohusa depresyonuna girdi mesela :) ama ben karakterimi ortaya koydum gerektiğinde tepkimi verdim. Babamla konuştum yapacak bir şey yok annen boyle değişmeyecek,benimle de uğraşıyor ne yapalım dedi.ve şimdi her gün konuşuyoruz her sıkıntısını bana anlatıyor insanın kızından başka kim destek olur iyiki sen varsın diyor. Bunlar üzücü konular yani benimde içimde yaradır anne mevzusu biraz şuan dert etmesemde zaman zaman hüzünlenirim ama iyi şeylerde var ve onların yaşadığı zorluklar sıkıntılar belki de onları bu duruma getirdi bilemiyorum. Ama kötü diyemem sadece duygusal yönden baskıcıydı ama şimdi kızıma toz kondurmuyor benim yapmaması gerekiyor dediğim şeylerde karışma kuzuma diye çocuğa her şeyi yapıyor. Bende çok uzattım sanırım anne konusunda dertli olanlar grubu yapmalıyız :) ama geçiyor inan sen hayatında mutluluğa ulaşmaya çalış acele etme. Kulaklarını da tıka mümkün olduğunca
Hasta oldugunda tabiiki siz ilgileniceksiniz. Her anne degisiktir maalesef... Annem benim yaptigim hiiic birseyi begenmez ne temizlik nede yaptigim yemekleri. Bende yapmiyorum :))) biraktim :))) begenmiyorsa etmiyorsa sizde yapmayin ...
Nisanlim gelince yapiyorum temizlik ve sofra kuruyorum simdide sirf X gelince ev isi yapiyorsun diyor
Fazla takmayin derim :))
Evet bizimde bir karakterimiz duygularımız olacağı akıllarına gelmiyor. Bende kavga ederdim sonra oturup ağlardı sonra oğullarım gelip benden özür diler sarılır sen kincisin derdiyok acele etmiyorum, ama gina geldi artık ama olmayacak biriylede evlenemen zaten bi yaşantım berbat , sonraki yaşantım güzel olsun bari ( ben evde kalacam :) ) böyle düşünmekten.kızlara dert döküyorlar demekki oda bana diyor iyi ki varsın diye bana hissettirmesi gerekiyor. susmuyorum ağzıma geelen gidiyor sonra üzülen ben oluyorum kalbimi kırdın diye geçiyor bi köşeye sanki bende kalp yok o söyleyeceğini söylüyor.öyle devam edecek sanırım artık.annem böyle yaptıkça çok uzak gibi gözüküyor mutluluk yoluma taş kovuyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?