ANNEM

Elbette öyle canim bizden başka kim ilgilencek ama 3 kardeşiz bir hasta olduğunda kimse ilgilenmez
Bi ara bende senin gibi yaptım begenmiyo sürekli elestiriyo o zaman yapmiycam dedim kendi kendime
Bu seferde kızıyor ne biçim bi iş yapmiyon erkek gibi oturyon
Bende dedim yapınca begenmiyosun oda diyo düzgün yapiyo musun bak bi düzgün niye begenmeyim

bıraktım zaten böyle gidiyor, akşam yine atıştık sinirlerim bozuldu. kafamda kurmaktansa buraya yazmaz istedim...olmuyor çok denedim değişmiyor değişmiyecek. üzülen ben olsamda onun kalbi kırılacak

abim var onada farklı sayılmaz ama onu daha sever onun yaptıgı işleri daha düzenli,temiz bulur. duada ediyorum düzelmiyor o anne her şeye hakkı var.
Sanırım erkek evlat düşkünleri.:) benimkide öyle abimin de yaptığı hatalar yaşını geçmiştir

Bide ben anneme çok düşkünüm hasta olsa tutamam aglarim kendimi kurani alırım baş ucunda okurum aglaya sizlaya şifa isterim Allahtan
Ama annem evlat ayrimida yapar sevgi ayrimida.
Allahim sen yardim et

27 yaşında istediğiniz saçı yapamıyosanız suç sizde, koskoca kadınsınız anneniz olabilir de ona mı soracaksınız?Ayrı eve çıkmayı denediniz mi yani madem stresli geçiyor günleriniz, ben mezun olduğumda kendi evime çıktım evlenene kadar tek başıma yaşadım.Aile iyi güzel ama herkes aynı evde geçinemez.Ben de 27 yaşındayım evliyim ama :)

Cok sinir bozucu ama kabullenmekten baska hic birsey gelmez elden. Allah kolaylik versin cnm :))

değişmiyor değişmiyecek biliyorum .ağlıyor ama ben üzülüyorum oğlunun umrunda değil ki.

bu işlerinde kızlara maal edilmesini anlamıyorum ki. bende çalışıyorum onlarında eli var .bizi anneler çıldırtıyor
ya zamanla düzelir herşey anne karnında öğrenmiyor ki kimse yavaş yavaş öğrenilecek her şey...

Çok üzülüyorum ya anne-kız geçimsizliklerine.

O kadar çok etkileyen durum var ki bu ilişkiyi. Çocukluktan, onların zamanı-bizim zamanımız muhabbetinden, çevreden, kıyaslamalardan v,s.

17 yaşıma kadar annem bana muhalefet için bu dünyada olmalı diye düşündüm durdum. Şu an 29 yaşımdayım.

Anne söz konusu olunca daha hassas daha kırılgan daha anlayışlıyım. O da öyle. Bir yerde kopuyor işte o iletişim.

Ama anne candır. Koşulsuz sevendir. kendi yaşayamadıklarını bize yaşatmak isteyendir, mükemmel olalım isteyendir. benim kızıma toz kondurmasınlar ama ben canına okuyayım diyendir.

İyiliğin karşısında kötülük ne kadar durabilir ki , anne karşınızdaki. Sevin onu, sevdiğinizi belli edin. Hissettiklerinizi söyleyin. Bu durumun sizi üzdüğünü söyleyin , dayanamaz.

29 yaşımdayım ve şu an gözlerim dopdolu.

canın onun istediği gibi olacak her şey sorun orda başlıyor zaten.ben mutluyum saçımdan ama açayım her yer saç oldu diye konuşmaya başlar susmaz.bide yakışmamış hiç olmuşmu böyle git şöyle yap onun istediği olana kadar susmaz. biraz daha diretirsen ben kimim. ben senin kötülüğünü mu istiyorum der. şimdi buraya söylediklerini yazsam sende bıkar yaparsın . onun istediği olacak. başka ev mevzusu hiç açma. konuya zaten olumlu bakmıyor evlenince ayrılabilirim evden. ben bi kere söyledim ne o.. lugum kaldı ne başka birşeyim ondan kır bacagınnı otur. evlenirsen yolların açık....

Benimkiler de bakmıyordu ama benim maaşım var kimseye muhtaç değilim :) Tuttum kendime uygun fiyatlı bir ev, işime gidip geldim.Kimse beni eve kitleyemez :) Çektim kapıyı çıktım kabullenirlerse kendileri bilir

kesinlikle bana muhalefet anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bazen bende de kopuyor bağlar. tepemin tasını artırıyor.
susuyorum ama olmuyor.konuşuyorum olmuyor.şaşmış durumdayım ALLAH beni başından alsın o zaman rahat edersin inşallah dedim dün.bi daha da konuşmadım ben kuste kalamıyorum akşama konuşacam aslında iyi kadın ama bana değil.

Benimkiler de bakmıyordu ama benim maaşım var kimseye muhtaç değilim :) Tuttum kendime uygun fiyatlı bir ev, işime gidip geldim.Kimse beni eve kitleyemez :) Çektim kapıyı çıktım kabullenirlerse kendileri bilir

çalışıyorum ama bana faydası yok kafam rahat olur öyle olsa istediğimi yaparım her şeyim kısıtlı böyle kitap bile okuyamıyorum sesten. yalnızlığa ihtiyaçım var aslında. ama olmaz. hayat benim için böyle maalesef

hiç mi bi aday yok

canım arada oluyor ama istediğim gibi değil anlaşamadık.şimdi yok. nasip evlenince kurtulacagımı bilsem evlenirdim

Ben sizin gibi düşünmüyorum konuyu da abarttığınızı düşüyorum. Yani anneniz yorum yapınca tamam anne deyip onun söylediklerini yaptığınızı hiç sanmıyorum. Bence sizde ona karşı mutlaka aksi davranıyorsunuzdur. Bütün anneler çocukları için en iyisini ister. Bunu sizi boğmak, üzmek için yapmazlar. Sizin aslında daha mutlu bi hayat sürmeniz için yaparlar. Belki bu kadar karışması doğru değil. Ama sizde onu farklı yöntemlerle biraz değiştirebilirsiniz. Bu kadar birbirimizi üzmenize gerek yok. Benim annemde bana karışır. Bazen söyledikleri mantıklıdır , bazen tamamen mantıksız gelir. Aman anne tamam öle yaparım canın sagolsun der geçiştiririm. Oda bi süre sonra unutur gider zaten. Yada bende ona karılşırım o bluzun altına o etek olmuş mu koskoca kadına yakışıyor mu hiç derim. Oda gider çıkarır. İnsanın annesi arkadaşı değildir. Yada bir akrabası. İnsanın en yakınıdır. En çok sevenidir. İnsanın sadece annesi senin için kendinden daha fazlasını daha güzelini ister . Onun hayatında bi an olmadığını ve eksiliğini düşün. Sonra onun kıymetini daha iyi anlarsın bence ..

annemin kıymetini bilememişim evlendim her gün gözümde tütüyo kayınvalidemi ise her gün görmek zorundayım nefret ediyorum ondan.. kızlar ne kadar anlaşamasanız da kimse kendi anneniz gibi olmuyo gerçekten onunla kavgalar bile güzel..

Sende tamam tamam de gec baska yapacak birsey yok

Yoksa hic bitmez tartismalariniz...

keşke ben abartsaydım. iyisini istiyor kesin.ama istemeden mi bilerek mi bilmiyorum yerin dipine sokuyor. öyle askı ters biri değilim herkesle anlaşırım uyum sağlarım.beni aşağıya çekmesini anlamıyorum annemin ben onun çocuguyum tabi ters yönlerimi söyleyecek düzeltecem. ama bu olumlu yönlerimi de eleştiriyor. her yönde böyle okul iş yaşantı her hali eleştirilir mi insanın eleştiriyor.sevildiğimi hissetmiyorum .

orası öyledir herhalde ben daha kendi annemle geçinemiyorum başkasıyla hiç geçinemem. evlilikten de korkuyorum artık oda kötü olacak diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…