• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem !

Minnnacik Mouse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
904
2.201
113
bu kadından bıktım. hiç bir zaman eve girmeyen bir kadın. erkek kardeşleri boşandığından beri ya onlarda ya annesinde yaşıyordu onların temizliklerini , yemeklerini yapıp orda yaşardı . ben kendimi bildim bileli hiç bir zaman evde değil. 11 yaşından beri başımın çaresine bakıyorum. 11 yaşımdan beri evi hiç bir zaman temizlemez. evdeki düzenle hiç alakası yok. yaparsa gelir uyduruk bir yemek yapıp gider. mesela evde halı yırtık o öyle 5 yıl durur. zaten eve sadece uyumak için gelir.

kardeşlerine , komşularına , arkadaşlarına bayılır onların her işine koşar, hastane randevularını dahi alır tanıdık tanımadık herkesin işine koşar herkesin peşinde dolaşır. biz(babam kardeşim ben) bir şey isteyince bağırır kendiniz halledin der vs.

bu kadının derdi ne ve nasıl bi ruh hali içinde çözemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
İs babanda bitiyor acikcasi anladigim kadariyla evinde mutlu degil ve mutlulugu disarida ariyor gecmiste babanizin yasattiklari olabilir erken rvlenmis olabilir evlenmeden onceki sartlarini babaniz saglayamamis olabilir yabi babanizla ikili iliskisindeki her sey buna sebep olabilir ama bunun acisini evlatlardan cikarmak ne kadar dogrudur orasi ayri

Bu gibi insanlar degismez ne söylersen söyle anlamazlar aynen devam ederler düzenli degil bu yastan sonrada bi düzene oturmaz zaten

Annen evliliğinden mutlu değil ki sürekli dışarı atmaya çalışıyor bence kendini
Anlaşamıyor ise boşansa ya

mutluluğu dışarda arıyor.
yazık ki evlatları bile kadını anlamıyor.
baba da masum rolü mü oynuyo acep?..bilemedimki..

babamla araları gayet iyi arkadaşlar. babamın bu duruma yorumu yok alışmış. gülü seven dikenine katlanır hesabı. bu arada annemde psikolog. annem kendi ailesi olduğunu idrak edemiyor her yere yetişemiyor kendi ailesine hizmetçilik etmeye alışıp durumdan zevk almaya başladı ve öyle devam etti galiba. alakasız insanlar için gece babamı uyandırıp ilaç göndernişliği bile var. kadın delirmiş ya. bu en basiti sürekli bu tip hareketleri var. 50 yaşındaki erkek kardeşinin ütüsünü yapar. bizim evi ise her zaman b*k götürür. bıktım artık.

Bu gibi insanlar degismez ne söylersen söyle anlamazlar aynen devam ederler düzenli degil bu yastan sonrada bi düzene oturmaz zaten

evinde aşırı pasaklı evle bu kadar alakasız biri görmedim. ama sıra kardeşlerine gelince onların evinde her işi yapar. çözemedim.

Back
X