Annem

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Herkese iyi günler kizlar valla o kadar dert sahibi oldum ki mutsuzluga alıştım artik mutlu olmak benim hakkım değil sanki
Konu annem kizlar küçüklüğümden buyana surekli annemin yanindayim o ağladığı zaman bende hep aglardim babamla tartıştıkları zaman babamin yanina giderdim annem hep hic bir zaman benim arkamda durmuyon babanin yanindasin derdi halbuki bilmezdi ki ben babamin gönlünü yapiyim da siniri geçsin annemle barissinlar diye tüm hayatim boyle geçti o kadar yiprandim ki bu durumda küçücük bedenime o kadar zor şeyler sığdırdı m ki bu rağmen ise annem ne yaptinda bi babani birsey demiyonda şöyle de böyle de susmadi hala da susmuyor babam cok bencil bir insan sürekli kendini düşünür surekli kendi mutlu olsun bizim aglamamiza kizardi gulmemize kizardi böyle gecti günler daha detaya girmek istemiyorum
Şimdi ise annem boşanmak istiyor aslında bosanmakta istemiyor kendi memleketimi gidecem diyor anne dedim sen ne istiyorsan ben arkandayim dedim aradan iki gün gecince bu defa babana birsey demiyorsunda nasil evlatsiniz da ya bi benmiyim senin evladin kardesim var onun umurunda değil oda kendi rahatinda herseyi samire yuklensin onun kalbi taş ya anne ben sana ne dedim dedim sen eğer gitmek istiyorsan ben senin arkandayim dedim sorun şu ki eğer bu defa annem giderse babam geri dönmez bu ikinci gidişi zaten ilk gidisinde ben baristirmistim yine budefa gidip yarin birgun benu babanla barıştır derse kesinlikle boyle birsey Olmaz ikna edemem babami gitmezse burda babamin yaninda daha kötü vaziyette ne yapacagimi şaşırmış durumdayim bir akil verin kizlar

Ah samire ne kocadan guldun ne ailenden
Annenle babani cagir al karsina konus. Diger kardeslerinin varligi senin bunu yapmana engel degil. Ne dertleri varsa guzelce anlatsinlar uzlastir onlari.

Ah samire ne kocadan guldun ne ailenden
Annenle babani cagir al karsina konus. Diger kardeslerinin varligi senin bunu yapmana engel degil. Ne dertleri varsa guzelce anlatsinlar uzlastir onlari.
Bilmiyorum babam artik istemiyor bu evliliği sürdürmeyi anneme çok eziyet ediyor gerci evlendikten üç gun sonra annemi dövmeye başlamış annem gidecem deyince budefa babam ben annene biraktim karari kendisi bilir diyor yani ikiside burnundan kıl aldırmıyor

Oyle gitti zaten iki sene önce şimdi babam eger gidersen bidaha dönüşün olmaz diyecek bundan eminim ama bu defa annemde orda durmaz beni getirin derse yine üzülen yıpranan ben olacam

Koskoca insanlar. .
Neden böyle sürekli anlaşmazlık. .
Annene bir karar ver artık bıktım de . .

annenle konus dicem ama gercı anlamayacak kafasına göre takılacak
o yuzden konusma. kendı haline ve akışına bırak
su akar yolunu bulur :KK66:
Bende öyle yapmayi düşünüyorum inanki 24 yaşındayım ama sanki 54 o kadar ruhum yaşlanmış ki kimse samire ne düşünüyor samire derdi ne onu düşünen yok annem olsun babam olsun hepsi kendi halinde bende burda herkese herseye aglayim kendimi yipratayim

Kim var memlekette, annen kimin yanına gidiyor, anneannen dedem sağ mı?
Anneannem teyzelerim var yani anne tarafim hep orda onlarla anlassa onlarlada anlasamaz çok alıngan onlar birsey dese hemen orda ağlayacak bu defa yine bana diyecek beni üzecek

Anneannem teyzelerim var yani anne tarafim hep orda onlarla anlassa onlarlada anlasamaz çok alıngan onlar birsey dese hemen orda ağlayacak bu defa yine bana diyecek beni üzecek
E onlar boşanmasına birşey demiyorlarsa, Misal neden boşandın geldin bizim başımıza demeyeceklerse, bırak boşansın kurtulsun.

E onlar boşanmasına birşey demiyorlarsa, Misal neden boşandın geldin bizim başımıza demeyeceklerse, bırak boşansın kurtulsun.
Yani onlardan da sıkıntı olabilir asil sorun annem bu defa bosandigina pisman olacak aman bende bilemedim valla

Annen o kadar çekip sizede çektirip şimdi çekip gitmeyi düşünüyorsa bu saatten sonra ne anlamı var?
Annen acı çekmekten zevk alıyor. Tekrar barışmak istemek ne demek?
Karışmayın ne hali varsa görsün annenizde babanızda. Kazık kadar insanlar sizin arabuluculuğunuza mı kaldı?
Hem hiç bir şey yapmayıp hem ağlıyorsunuz.
Burada size kızıyoruz diye de bize kızıyorsunuz ama sizini bu pasifliğiniz bizi üzdüğünden kızıyoruz.
En güzelini kardeşiniz yapıyor. Ne zaman sende kendi hallerine bırakırsın o zaman huzura erersin diyecektim ki bir de kocan var.
Allah yardımcı olsun demekten daha fazlası gelmiyor elimizden.
Çünkü ne siz ne anneniz bu yaşadıklarınızdan kurtulamk istemiyorsunuz.

Bilmiyorum babam artik istemiyor bu evliliği sürdürmeyi anneme çok eziyet ediyor gerci evlendikten üç gun sonra annemi dövmeye başlamış annem gidecem deyince budefa babam ben annene biraktim karari kendisi bilir diyor yani ikiside burnundan kıl aldırmıyor

Şunu yazmışsın ya ben dayanamıyorum bir kadının kendini bu hale getirmesine katlanamıyorum.:KK34:

Back
X