• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Arife75

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
310
297
103
46
Yakın zamanda kardeşimin düğünü oldu. Kardeşimle kavgalıydık. Ne o ne diğer kardeşlerim ne de annem bana gel demediler sadece annem laf arasında şu tarihte olacak dedi. Bir anne böyle mi davranmalı ben mi yanlış düşünüyorum şu anda hiçbiri ile görüşmek istemiyorum

Belli ki biri arayi yapsa siz yumuşayıp gidecektiniz

Anneniz,bisey diyemem ama arada köprü olmalıydı.ki anne, evlatlarinin her şartta iyi olmasını ister .

Bilemiyorum biraz kopukluk var mı bağlarda

Kardeşinizle kavgalı olduğunuz için demekten çekinmiş olabilir ki kardeş bu düğününe davet beklemeniz de garip olmuş...

Kavga sebebi çok ama çok büyük bir şey değilse ben herşeyi bir kenarı bırakıp abla olarak giderdim kardeşlik farklı birşeydir kardeşinin düğünün de yanında olsaydın bence herşey düzelirdi.

Belli ki biri arayi yapsa siz yumuşayıp gidecektiniz

Anneniz,bisey diyemem ama arada köprü olmalıydı.ki anne, evlatlarinin her şartta iyi olmasını ister .

Bilemiyorum biraz kopukluk var mı bağlarda
İşte üzüldüğüm bu hiçbiri köprü olmadı bağımsız iyiydi annemle ama kardeşim bana çok düşkündü bu ayrılık herkesin hoşuna gitmiş gibi algılıyorum

Yakın zamanda kardeşimin düğünü oldu. Kardeşimle kavgalıydık. Ne o ne diğer kardeşlerim ne de annem bana gel demediler sadece annem laf arasında şu tarihte olacak dedi. Bir anne böyle mi davranmalı ben mi yanlış düşünüyorum şu anda hiçbiri ile görüşmek istemiyorum
kardeşinle aranızdaki emsele çok ciddi boyutta bir şey mi?
annen aracılık yapabilirdi barışmanız için.
kimsenin böyle bir çabası olmadı mı?

Kavga sebebi çok ama çok büyük bir şey değilse ben herşeyi bir kenarı bırakıp abla olarak giderdim kardeşlik farklı birşeydir kardeşinin düğünün de yanında olsaydın bence herşey düzelirdi.
Kesinlikle düzelirdi daha önce de yaşamıştık ama bu defa bu kin nefreti anneme bağlıyorum. Bana kardeşimin düşkün olmasını kaldiramiyordu

kardeşinle aranızdaki emsele çok ciddi boyutta bir şey mi?
annen aracılık yapabilirdi barışmanız için.
kimsenin böyle bir çabası olmadı mı?
Affedemeyeceğim bişey değildi düğün bu yani ama annem gel bile demedi

Ablamla oturup bi kahve içmenin keyfini değişmem başınız sıkıştığında dert ortağıdır kardeş kıymet bilinmeli tartışmalar abartılmalı kaybedince anlar insan
Kaybettiler beni kesinlikle görüşmek istemiyorum çok kırgınım çok

Annem yok kardesim de yok. Ama cok isterdim olmalarını. Gitmemissin gecmis artik ama ben olsam giderdim. Kardes ozeldir can parcasidir. Bence gec kalma evine git hayirli olsuna. Ne olursa olsun sonra pisman olursun. Sen ablaligini yap. Adimini at derim ben.

Sinirlisiniz biraz öfkeniz geçince krıldığınızı söyleyin siz kardeş destektir hayatta bu kadar katı olmayın lütfen

Back
X