geri döndüğümde muhtemelen barut fıçısı olarak döneceğim çünkü cidden işim gereği boş boş oturup kimseylee konuşmak istemediğim zamanlar oluyor. Tatilimin bir haftasını kafa dinlemeye bir haftasını da aile ziyaretine ayırmıştım ama öyle olamadığı için işe yenilenmiş-dinlenmiş olarak değil dolmuş bıkkın ve sıkkın olarak başlayacağım. Bakalım, belki döndüğümde kayınvalde de döner, bi arra günü varmış gelir yine...
of çok daraldım vallahi hayırlısı diyeyim bakalım nelerr olacak...
Evet işe giderken vedalaştık. Hadi görüşürüz diyip ayrıldık o kadarVedalaştın mı eşinlee?
Düşünüp sorman mutlu etti beniNeler yapıyorsun koalina?
Senin gibi özverili biriylen tartıştığım için pişmanım
söylemeden geçmiyim
atarlanmışDüşünüp sorman mutlu etti beniolur böyle şeyler
pek bir şey yapmıyorum, geldiğimden beri eşimle konuşmadım denebilir. Dün gece bir ara yazıştık o da şu şekilde oldu...
Onun dışında bir gelişme yok, kayınvalidemler cumartesi gitmişler gerçekten...
Bi kere aradı sadece cumartesi günü onun dışında tek tük yazdık işte. Yazdıkları da nasıl geçiyor, eğleniyor musun gibi şeyler.atarlanmış
aslında daha öncede yazdım kocamı görüyorum.
kocam ben iyiyken oyle iyi oyle pamuk ama kendince bişileri dert etmiyorsa ben istediğim kadar dert edeyim ben oradan verimli bir yanıt alamıyorum.
şuana kadar çok büyük şeyler değildi tolere edebildim. işte kendi kendimi düzeltiyorum olan o yani
Yazlıgamı gıtmısler kayınvalıdenler ay sonuna havalar soguyacak sanırım o zaman gerı gelecekler.
kendısı senı arıyor mu?
Düşünüp sorman mutlu etti beniolur böyle şeyler
pek bir şey yapmıyorum, geldiğimden beri eşimle konuşmadım denebilir. Dün gece bir ara yazıştık o da şu şekilde oldu...
Onun dışında bir gelişme yok, kayınvalidemler cumartesi gitmişler gerçekten...
Pek sanmam daha önce de oldu konuşmadığımız günler bir şey anlamadı. Bağırıp çağırmaktan anlıyor en çok. Ne zaman bi sinir hali gelse, yakıp yıksam o zaman gel konuşalım diyor ama ben de gözümü karartmış oluyorum.Koca haftalarca konusulup,plan yapilmamis gelince yapariz diyor dalga gecer gibi.Koalina esinin keendi hatalari oldugunu anlamasinin baska yolu olmali ya.Konusma hic diyecegim somestr bitene kadar olur mu acaba faydasi?
yanlış anlamışımKoca haftalarca konusulup,plan yapilmamis gelince yapariz diyor dalga gecer gibi.Koalina esinin keendi hatalari oldugunu anlamasinin baska yolu olmali ya.Konusma hic diyecegim somestr bitene kadar olur mu acaba faydasi?
hyır ben sadece bak keyfine yazdım, diğerleri ona ait.Ben hala eşinin ailesinin neden bu kadar anlayışsız olduklarını anlamıyorum mesela benım kayınvalıdem derdı emınım aynı durumda kalmadık ama
bız zaten gıdıyoruz en azından 2-3 gun basbasa kalın sonra gıdersın dıyede muadahale ederdı
sen esıne kızıyorsun ben aılesınede kızıyorum senın yerıne.
bılmemkı acaba mesajlarına yanıt vermesenmı hemen ne bılım atarlanacak ozguvenı bulmasın kendınde
Bayaca yaslılarmışhyır ben sadece bak keyfine yazdım, diğerleri ona ait.
Ailesi sanırım rahat, bizim böyle bir şeyden kavga edebileceğimizi düşünmemişlerdir. Babası zaten hep iş peşinde, başka bir şey düşünmüyor. Nereyi boyasak, nereyi tamir etsek...
Bazen ben de düşünüyorum ama kadın 67, adam 72 yaşında; düşünemeyebilirler. Ya da zaten bunca zamandır yoktuk diyebilirler. Eşimin her şeyi rayına oturtması gerek...
aslında tam tersi ben gideceğimi bir gün önce söyleyince kayınvalide bozuldu oğlu yalnız kalacak diye. Açıkçası bazen kızsam da şimdiye kadar öyle kötü niyetli yaklaşımlarını görmedim. Tam tersi sürekli hediye alırlar, para verirler, eve bakarlar. İçlerini bilememtabi ama ben böyle düşünüp hareket ettim.eşinin, şimdiye kadar bir şeylerin farkında olmayıp konuşmadığını düşünüyordum ama bal gibi farkındaymış, sadece umursamıyormuş.
ben hala kv. kp. hakkında masum düşünemiyorum. sebepleri ne olursa olsun sizin arkanızdan onların da gitmesi, karıkoca başbaşa kalıp kafanızı dinleyin mantığı değil, oğlumuz kafasını dinlesin mantığı.
inşallah haklıyken haksız konumunda kalmazsınız. sizin derdiniz eşinizle ama yanlış anlaşılacaksınız, eşinin ailesini istemeyen gelin pozisyonunda kalacaksınız diye korkuyorum.
annemler de pek tanımaz aileyi ama annem beraner kalmamıza memnun. Çok korkuyordu İstanbul'dan ve evime kargo bile göndermiyordu tek kalıyorum gündüz diye. Onlar olunca kafası rahat oluyor, bir de kayınpederim evin bazı kısımlarını tamir ettiği için memnun. Sıkıldığımdan bahsettim sadece o da böyle dedi.Bayaca yaslılarmış
annenlere hıc bahsettınmı? sonucta bız sızı tanımıyoruz tanıyan ınsanların yorumları baska olur elbette
hyır ben sadece bak keyfine yazdım, diğerleri ona ait.
Ailesi sanırım rahat, bizim böyle bir şeyden kavga edebileceğimizi düşünmemişlerdir. Babası zaten hep iş peşinde, başka bir şey düşünmüyor. Nereyi boyasak, nereyi tamir etsek...
Bazen ben de düşünüyorum ama kadın 67, adam 72 yaşında; düşünemeyebilirler. Ya da zaten bunca zamandır yoktuk diyebilirler. Eşimin her şeyi rayına oturtması gerek...
Diyorum ya işte genel hale bakıyorum çok iyiler. İnsamların içinde hep onore ederler. O gün bir güne gittik; kayınvalidem, benim çocuğum çok güzel şeyler yapıyor dedi, içinde var ilk geldiğinde bilmiyorum diyordu ama kendi kendine neler öğrenmiş neler, dedi. Bunlar bile birer artı aslında. Bunca zaman öğlen eve geldiğimde evi hiçsilinmemiş süpürülmemiş görmedim. Ki bir ara ciddi hastaydı ama yine de yatmamış iş yapmış...şimdi bunu okuyunca da üzüldüm, yaşları epeyce varmış ama hala çalışkan insanlar ve faydalı olmak için çabalıyorlar.
eminim ki aydın insanlardır ama keşke yeni evli olduğunuzu unutmasalar.
Pek sanmam daha önce de oldu konuşmadığımız günler bir şey anlamadı. Bağırıp çağırmaktan anlıyor en çok. Ne zaman bi sinir hali gelse, yakıp yıksam o zaman gel konuşalım diyor ama ben de gözümü karartmış oluyorum.
Neyin planını söylüyor anlamadım. Evdeyiz işte, okul başlayacak, her zamanki şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?