Annemden Başka Yar Yokmuş Diyen Koca

eşin gerçekten vurdum duymaz biriymiş herkesin karakteri kişiliği var senin eşinde böyle sanırım.. ama seni üzdüğünü görmüyor mu anlamadım alt tarafı ilgi bekliyorsun vakit geçirmek istiyorsun oysa onunda bunu istemesi lazım.. eşin şu konuyu okusa seni çok iyi anlar aslında. ve tutumun çok doğru geldi annende kaldığın sürece sen de onun aramalarına konuşma çabalarına cevap verme belki empati kurabilir

Empati kurabileceğini zannetmiyorum.
Kesin annesine yetiştirir, annesi beni arar vs.
Sonuçta yine ben suçlu olurum.
Ona göre o üzmüyor, ben kendi kendime üzülecek yer arıyorum, büyütüyorum.

Empati kurabileceğini zannetmiyorum.
Kesin annesine yetiştirir, annesi beni arar vs.
Sonuçta yine ben suçlu olurum.
Ona göre o üzmüyor, ben kendi kendime üzülecek yer arıyorum, büyütüyorum.
Kardes vallahi adami sen bu hale getirmissin. Ben evliliklerde mucadeleden yana degilim. Yani kimseyi kendi istedigim kivama getirmeyle ugrasmam.
Benim israrlarimla olacaksa hic olmasin.
Ama eger sen bosanmak istemiyorsan ugrasmalisin. Ve belli ki esin iyilikle, alttan almayla yola gelmez. Kendini umursatmak icin tavizler vermekten vazgecmelisin önce.
Yanlis bir sey gordugun zaman icine atmak yerine aninda elini masaya vur.
Mail atmissin lakin ise yaramamis. Demek ki kibarca meramini anlatmakla da olmuyor.
Bazi adamlari kafalarina vura vura duzeltmek gerekiyor. Seninki o tiplerden. Okurken bile insan sinirleniyor.
Sen elini masaya vurdugun zaman ya kendine cekiduzen verir, ya da senin bu yeni halini begenmez gider. Bunu goze alman lazimtabi.

Hep böyle olsaydı sıkıntı yok.
Zamanında fazlaca konuşur ve gayet iyi anlaşırdık ben söylemeden ruh halimi anlar yorumlarımı anlatmak istediğim gibi algılardı. Sonradan bi vurdumduymazlık çıktı, sanki çok köt ve sorunlar içinde bir hayat yaşıyormuş gibi hep kafası meşgul ve psikolojisi bozuk rolü oynadı. Hala da devam ediyor... bu yüzden katlanamıyorum ama gerçekten kapasitemin çok üzerinde sabır gösteriyorum. Ama o kendimi zorladığıma inanmıyor ben de artık oluyorsa olur olmayacaksa da yapacak bir şey yok moduna girdim. Dönünce neler olur bilmiyorum bu mesele çözülse de tabır değişmedikçe bir diğer meselede aynı şeylerin olacağını biliyorum.

Esini mutlu etmek cok kolay. Sorunlarin ustunu ort ve dunyalari ona vermis gibi ol degil mi? Hala onu bekliyor bence. Seninle ayni evde ayni cati altindayken konusmaya firsat bulamayip simdi konusmaya cabalamasi da ilginc.
Simdi yanliz kaldi da ondan. Annesi babasi gitti.

Olmekle
Kafayi bozmus esin. Olumun arkasina saklaniyor cocuk gibi.
Sanki herkesin olumu sirali bu arada. Allah korusun da, kim garanti edebilir senin annesi ve babasindan sonra olecegini.

Rabbim gecinden versin tabi.

Bak koalina esin cok iyi biliyor yedigi haltlari.
Isinegeldigi gibi konusuyor isine geldigi gibi davranyr.
Konusurken listen olsun madde madde sorunlari soyle. Gene ayni taktigi uygularsa cikar hayatindan herifi bosamasanda evini ayirmasan da. Surunsun. Konusma.
Yeterince konustugunu dusunuyorum ben.

Konu kilitlenebilir.
Okuyan, yorum yapan, aklına gelip güncelleyen herkese teşekkür ediyorum.

Konu kitlenemden önce birşey yazayım. Çok sabırlısın. Eşin çok şanslı. Keşke bilse bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…