Bana bu sıra hep basıyor. Yaşım 29, benim yaşımda hemen herkes artık bir şeyleri oturtmuş oluyor ama benim daha kurulu düzenim bile yok. Önümde pek zamanım yok gibi hissediyorum. Çocuk düşünmüyorduk ama kesin karar vermek için fazla zamanımız yok, evimiz tadilata girip perdesinden çatalına kadar eşya alınacak ama ne zaman? Bazen de kötü bir düşünce ama aklıma geliyor, yaşlı insanlar birine bir şey olsa kalan bize gelir diye düşünüyorum.Bana basiyo yemin ederim sen anlattikca.2-3 senen gecicek koalina evliliginizin oturmasi icin.Bana oyle geliyor.Sen cok yipraniyorsun ve yiranacaksin ona uzuluyorum ben.
Diyorum ya işte genel hale bakıyorum çok iyiler. İnsamların içinde hep onore ederler. O gün bir güne gittik; kayınvalidem, benim çocuğum çok güzel şeyler yapıyor dedi, içinde var ilk geldiğinde bilmiyorum diyordu ama kendi kendine neler öğrenmiş neler, dedi. Bunlar bile birer artı aslında. Bunca zaman öğlen eve geldiğimde evi hiçsilinmemiş süpürülmemiş görmedim. Ki bir ara ciddi hastaydı ama yine de yatmamış iş yapmış...
geçen gün yalnızdık kayınvalide ile, çok üzülüyorum evimiz düşündüğümüz gibi olmadı diye. Biz bir çıksaydık sen de gönlünce döşeseydin, ywni evlisiniz olmuyor böyle dedi. Herkes biliyor ama elden bir şey gelmiyor sanırım...
Bana da oluyor o, bazen onlara kızıyorum ama sonra bakıyorum alakası yok... tamamen eşimin tavrıyla ilgili. O gün işe gideceğiz kahvaltı sofrasındayız kayınpederim büyük bir heyecanla babasının hikayesini anlatıyor bana...Sofradan kalktım toparlıyorum kapıya kadar geldi aralarda anlatıyor. Neyse yetişmedi başka zamana dedi öptüler, yolcu ettiler gittik... kayonvalidem her sbaah 6 buçukta biz çıkarken yolcu eder o da yetmez camdan el sallar. Öyle ilginç ve çok ilgili, aynı şekilde de ilgi bekleyen insanlar...gözlerim doldu okurken, şimdi kocanı daha çok dövmek itiyorum. böylesine güzel insanlara kızmamıza sebep oldu.
Çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum:)kaolina sen cok iyi birisin o kadar güzel bir kalbin varki. allahim sana yardimci olsun da biran önce esinin tavirlari düzelsin.
Çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum:)
Amin inşallah...
Ne yapacağız böyle bilmiyorum.hep mutlu ol insallah :)
sende ben kendimi görüyorum bende 30 yasindayim. cocugum yok. 8 yildirda evliyim. herkes bana sende peygamber sabrimi var diyorlar. bi akrep kadini olarak balik bi adamla evliyim ve cogu yasadiklarin benimkilerle o kadar uyusuyor ki. asla biseyi konusupta sonuclandiramiyoruz, esim konusmaya yanasmiyor, dogal olarak bende de hersey o kadar birikiyor ki.
öyle iyi anliyorum ki seni oturup aglayacagim......
Ne yapacağız böyle bilmiyorum.
En basit konuyu bile adam gibi konuşabilmek için aylarca bekliyoruz. Bizim nikah olalı 1 sene oldu ama düğün mayıs sonunda oldu. 1 senedir bile aynı evde değiliz ama hep içimde bir sinir, bir öfke, halledemediğim bir şeyler, beklentiler...8 sene aynı şekilde bilemiyorum Allah sabır vermiş size gerçekten, umarım o sabrın karşılığını güzel bir şekilde alırsınız. Ama işte o neşe, istek, heves gidiyormuş onu anladım.
Bana bu sıra hep basıyor. Yaşım 29, benim yaşımda hemen herkes artık bir şeyleri oturtmuş oluyor ama benim daha kurulu düzenim bile yok. Önümde pek zamanım yok gibi hissediyorum. Çocuk düşünmüyorduk ama kesin karar vermek için fazla zamanımız yok, evimiz tadilata girip perdesinden çatalına kadar eşya alınacak ama ne zaman? Bazen de kötü bir düşünce ama aklıma geliyor, yaşlı insanlar birine bir şey olsa kalan bize gelir diye düşünüyorum.
Genelde olumlu düşünürdüm ama artık hep hayatımın ne kadar karman çorman olduğunu düşünüyorum...
Bana da oluyor o, bazen onlara kızıyorum ama sonra bakıyorum alakası yok... tamamen eşimin tavrıyla ilgili. O gün işe gideceğiz kahvaltı sofrasındayız kayınpederim büyük bir heyecanla babasının hikayesini anlatıyor bana...Sofradan kalktım toparlıyorum kapıya kadar geldi aralarda anlatıyor. Neyse yetişmedi başka zamana dedi öptüler, yolcu ettiler gittik... kayonvalidem her sbaah 6 buçukta biz çıkarken yolcu eder o da yetmez camdan el sallar. Öyle ilginç ve çok ilgili, aynı şekilde de ilgi bekleyen insanlar...
kızdığımda hep bunları düşünüp, böyle insanlar kötü düşünemez diyerek vazgeçiyorum ve eşime daha çok sinirleniyorum.
Az önce kavga ettik.
Bayağı dolmuşum bu kesin artık. Öğlen bir mesele hakkında konuştuk akşama kadar bir şey yazmadı. Normalde yazsa önemsemem kem küm cevap veririm ama şu durumda yapmadıkları, çabalamadıkları batıyor bana. ben de neden yazmadığını falan söyleyip açtım ağzımı yumdum gözümü. En son böyle olmayacak karşılıklı konuşalım yazdığını okudum daha da sinirlendim.
Evet konuşmamız gerekiyordu ama aklı neredeydi acaba?
Son yazdıklarını okumadan sildim, son durum bu...
aynen öyle, konuşacağına günlerce küslük çekmeye razı. Ona göre üzerini örterek olayları büyütmüyoruz, ikimiz de iyi niyetli olduğumuz için kendi kendimize "aman canım beni üzmek için yapmamıştır" diyip geçmemiz gerekiyor.Esini mutlu etmek cok kolay. Sorunlarin ustunu ort ve dunyalari ona vermis gibi ol degil mi? Hala onu bekliyor bence. Seninle ayni evde ayni cati altindayken konusmaya firsat bulamayip simdi konusmaya cabalamasi da ilginc.
aynen öyle, konuşacağına günlerce küslük çekmeye razı. Ona göre üzerini örterek olayları büyütmüyoruz, ikimiz de iyi niyetli olduğumuz için kendi kendimize "aman canım beni üzmek için yapmamıştır" diyip geçmemiz gerekiyor.
Onun vakti işine gelince var. Sevmeediğim bir kız arkadaşı var bize gelmek istemiş. Biz küsken onu konuşacak vakti buldu mesela. Ben de bunu söyledim direk, lüzumsuz şeyleri konuşmak için vaktin var ama bizim için yok; ben yokken çağır arkadaşını oturun bari dedim.
Onlara cevap vermiyor. Ne diyebilir ki? Evet kavgalıyken bir kere sana naber demedim ama arkadaşımın gelmek istediğini söyledim hatalıyım mı diyecek? Pek mümkündeğil, haklı çıkmal için saçmalayacak.Ne diyor peki?
Nankörmüşüm, yaptıklarını görmüyormuşum, bari öldürseymişim o da kurtulurmuş ben de kurtulurmuşum.
Ben hiç tatminedici cevaplar alamıyorum ondan. En fazla yaptığı evet böyle yapmışımdır da hiç mi iyi yanım yok bak ev işlerinde yardımcıyım mesela diyor. Doğal olarak 3 saat konuşsak bile saçmaladığı için ben tatmin olmuyorum, çözemiyorum. Bu sefer de konuştuk ama sen hala üzerime geliyorsun diyecek. Gerçekten köşeye sıkıştım sanki...Mantikli sorularina cevap vermeyen birinin bunlari soylemesi tamamendikkat dagitmak icin. Bunlari soyleyene kadar mantikli sorularina mantik cercevesinde cevap verebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?