Aynen katılıyorum.Birkaç şey yazasım var ama kantarın topuzunu kaçırırım diye korkuyorum.
Özetle : Bu kadar iyi olma.
Olur mu bilmiyorum, teşekkür ederimAh Koalina, bana söylenmiş gibi üzüldüm. Umarım her şey gönlünce olur.
Unutmam mümkün değil gibi görünüyor. Açıkçası "annemden başka yar yok" dedikten sonra pek de benimseyemedim onu. Anneyle eşi kıyaslamak çok mantıksız ve iğrenç. Ne yani ben eve gelmiyorum diye bu sonuç mu çıkıyor?Haydaaaa bu erkekler hakikatten kadın ruhundan anlamayan katışıksız öküz.benimkide dahil. ben derim ki eğer unutacaksan konuyu unut bir daha açma..eğer bu konunun intikamını almak istiyosan al ve konuyu kapat
Evet keşke kabul etmeseydim. Belki İstanbul'u bilsem "başlarım senin ev derdine, bilmem etmem önce bir kiraya çıkalım, herkes ne yapıyorsa yapsın" derdim ama o zamanlar çok mantıklı gelmişti. Şimdi de belki bu ev ve kredisi olmasa çekip gitmem daha kolay olurdu.Koalina sen hatayı başından yapıp aynı evi kabul ettin.
Kvaliden bir kaç tık ileri ve iyi olabilir diğer örneklerden, hatta yazı uzatmalı geçirerek yazlıkta da olabilirler ama en nihayetinde uzun da bir kış var. Ne olursa olsun sen onun kızı gibi, o da senin annen gibi olamaz.
Yani mümkün değil olamaz. Eşinin anne sıfatından başka dışarıdaki Ayşe Teyzeden bir farkı yok bana göre.
Ancak kendi evine çıkarsan bir nebze rahatlarsın ama eşinde de sorun var canım.
Tebrik ederim.Bir ayda buhranlar geciren sizi gorunce buna 5yil nasil dayanabildim diye dusundum yine
Ben konuşurum da karşımdaki adam anlar mı ondan şüpheliyim.koalina bence eşini karsına alıp adam gibi konusman gerek.
su anlattıklarında bir tek onun mesajına verdigin yanıt biraz sert.
diger konularda hep alttan alan sensin...
sen gezelim diyince evde oturmanıza uzuldugunu dusunup şu isi halledeyim hem de eşimle beraber vakit geciririz telafi etmeye calısırım vb adımları olmus olabilir, bence bunda o kadar buyuk bir sıkıntı yok.
keza dalıp sonra 7de cıkalım diye gelmesi...
ama sen o kadar dolusun ve en onemlisi onun tum bunları "huy" haline getirdiginin farkındasın ki tahammulun azalmıs.
şu yazdıklarında en ciddi 2sey odasına kapanıp senle vakit gecirmemesi, soyledigin halde de ozen gostermemesi...
ve eeen onemlisi de o tartısma sonrasında kafedeki tavrı ve sana attıgı mesaj.
yerinde olsam ertesi gun gec gelmek yerine hemen ailemi ziyarete giderdim.
o da dusunsun bakalım ne yaptıgını. kendine gelirse ne ala...
konu anadan baska yar olmaz degil, onun direkt terbiyesizligi, kusura bakma.
Zaten gozlerine sokmayınca butun iyilik onlarda gibi oluyorAklımdan geciyodun... keşke gecmeseydin. böyle konunu görünce.
Eşinle vakit gecirmek istiyosun. ama eşin maşallah pek oralı gözükmüyor.
Bence bu akşam al karşına konuş. kafasına vura vura konuş gerekirse.
enine boyuna anlat. istedigini ve olmaması gerekenleri.
Çünkü başka türlü olmucak bu iş.
Sana söylediği laflarında senin kalbini cok kırdıgını söyle(sogumuşundurda) gerekirse sogudugunu bile belirt.
onun için yaptıgın fedakarlıklarıda gözüne sok...
Onunla hayatta konuşmam, tipik içten içe oğlunu koruyan anne işte. Daha önce buna benzer tartışmalarımız yine olmuştu hatta yeni evliydik. Özetle bana "sen alttan al" mesajı vermişti.Keşke diyip kendine yüklenme...O an istedin böyle olması sana mantıklı geldi yaptın.
Hak etmemiş olabilir ama denemiş oldun. Denemeseydin aklında kalıcaktı. Yapsamıydım acaba diye.
Bilerek geldin ha... Senin bu kocan tam dayaklık. Kayınvalidenlemi konuşsan acaba ?
Genel olarak sakinim aslında, beni bağırtmak, çileden çıkartmak falan bayağı emek ister.Çok mu yutuyorsunuz tepkilerinizi?
Daraldım, sinirlendim diyorsunuz ama sakinsiniz sanki.
Aileye aynı evi paylaşmak ortak karar olabilir ama eşiniz sizi rahat ettirmek zorunda, sıkıntıda olan sizsiniz.
Evet bir sebepten geri döndüm, belki o da bir sebepten geri döneceğimi biliyordu. Hatta ailesini kırmamaya özen gösterdiğimi bildiği içni belki de "onlara bir şey olursa affetmem, bak seni soruyorlar" gibi şeyler söyledi.Gözünüzü kararttığınızı anlayabiliyorum. Ama sonuçta geri döndünüz.
Onu söylemek istedim.
Ev zaten bizim.Ayrı eve çıkma imkanınız varsa hiç durmayın bu şekilde çok yıpranacak gibisiniz.
Ona göre ben şeytanın tekiyim, hayatımda bir kere alttan almamışım.Aynen katılıyorum.
Onun anası varsa senunde var.bukadar iyi olma alışmış senin alttan almana .
Kayınvalidem de hasta zaten, hasta haliyle yine de elinden geldiğince yapıyor. Bir bakıyorum ekmeğe gitmiş, markete gitmiş, kalkmış yemek yapıyor. İki dakika oturmadığı için ben de ayaklarımı uzaıp oturamıyorum.ikinizde yıpranmışsınız eşin de sende
anne babanın anlayıp artık gitmeleri lazım
bikaç gün hasta ol olmazsa koalina kv yapsın bütün işleri..
Allah yardımcın olsun... Kv ile yaşamıyorum ama yazın eşimin ablası kocası 3 çocuğu hollanda'dan bize 5 haftalığına kalmaya gelmişlerdi de kafayı yememe az kalmıştı! Daha 1 yıllık evli olmama ragmen yatak odamızı bile onlara vermiştik rahat etsinler diye , sonra yine de en kötü insan ben olmuştum! Yani diyeceğim o ki insanlara ne yaparsan yap yaranamıyorsun . Ne güzel hizmet hürmet ediyosun sanki kendi ailen gibi ( kocan bilgisayarla oynarken ) ...
Bence eşinle güzelce konuş rahatsız olduğun konuları söyle , onunla özel vakit geçirmek istediğini vs. Anlamazsa da sen dışarı çık gez evde ne halleri varsa görsünler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?