- Konu Sahibi ne_kotu_ne_sahane
-
walla bizde de durumlar bazen olyo bu sorunu yaratanlar genelde ailenin herbir üyesi bu yüzden sabah 9a kadar oturup geç kalkarım böyle durumlarda daha rahat oluyo onlar uyrken sen uyanıksın istedini yağabiliosun çok güzel bi olay böyle durumlarda siz de böyle yapın :teselli:
bir an evvel evlenip yuvani kur arkadasim.. okurken benim icim daraldi valla..
Evlen git o evden anneye bak yaa o erkek kardesınınde iyi bir dayaga ihtiyacı var acıkcası
canim bence olaylari oldugu gibi anlatan bir not yaz babana..ondan yardim iste..bu durum yuzunden aileden kopmayi dusundugunu de belirt..biz anneler olaylarin buyumemesi adina hep buyuk cocuklarimizi suclariz..aslinda annenin yaptigi,erkek kardesini duymazdan gelmeni ve olaylari gecistirmeni istemek aslinda..o da aslinda senden yardim umuyor..bu arada senin ne kadar kirildiginin farkinda degil..sevgiyle kal canim..
erkek kardeşin ergenlik bunalımında. seni nişanlından kıskanıyor ve bu doğal. ona karşı daha anlayışlı olmalısın. annenin babana cümleelrini seçip seçip abartarak anlatması olayını ben de yaşıyorum zaman zaman. anneler böyle... nişanlınlsa sorunlarınız var gibi düşündüm okurken. annenle paylaşmışsın ve o da bunalmış olabilir gibi. sonra okudum ki henüz okulu varmış vs. bence çok sabırlı davranman gerekiyor.
nişanlımla hiç bir sorunumuz yok aksine yere göğe koyamıyoruz birbirimizi. Ve bence birazda bu yüzden kıskanılıyor. O elin oğlu bu kardeşin. Burda annen baban warken orda elin oğluna laf dedi diye bu kdr savunulurmu ws tarzında bnce düşünceleri. Yani nişanlım kardeşime laf söylesede böyle tepki versem sorun yok ama kardeşim nişanlıma söyleyince ben tepki verince bu kardeş, o daha nişanlı ne olcağınız bellimi tarzında düşünceleri. Çekemiolar bence onlarla geçinemezken onunla bukdr iyi olmamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?