Annemden de, kardeşimden de buz gibi soğudum artık!

o yukarıda saydığın olumsuz erkek tiplerinde geri zekalılık vardır bazı anne babalar farkına varıyor bazılarıda bunu bilmeden kahrından gerçekleri bilmeden ölüp gidiyor

yok be ne gerizekalılığı, asalaklık var. Nasılsa yapan var ben niye yapayım diye düşünüp rahatlık var. Dayımda kardeşimde gayet zora düşseler herşeyi yapabilecek insanlar. Ama önlerinde onlar için yapanlar var niye kendilerini yorsunlar? sırf bu yüzden bırak ben yaparım dediklerini görmedim duymadım. Onlar işin keyfini sürüyorlar.

Belkıde yapman gereken tek sey vardır,
eger etkılı olursa.
Sakın bır zamanınızda annenı karsına al ve konus.
'anne kardesımle tartıstıgım vakıt,
aramıza gırme, bız kardesız elbette zaman zaman tartısacagız.
Fakat sen mudahale ettıgınde, olay farklı bır boyut alıyor.
Sorunlar buyuyor, hıc degılse ben evlenene dek bunu deneyın, lutfen' de.

walla ben evde yaşadığım son sıkıntıdan sonra evde kendime hayat kurdum muhattabı azalttım evlenene kadar de bu şekilde sürdürücem yaşayabilcegin bir odan varsa orada yaşa canım yemek gibi ortak olan zamanlar dışında kimseyle görüşme konuşma.. evlilik günün gelip o evden ayrıldıgında anlayacaklar nasılsa kıymetini.. o zaman ister affeder ister yüzlerine vurursun geçen süredeki yalnızlığını.. rabbim evlilik hayatını hep mutlu etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…