Annemden kopamamam

3 ayda 1 gidip ,1 hafta 10 gün kalsanız normal ,arkadaş edinin çevre yapın , zaten çocuğunuz var anaokulu kreş vs başlatın çevre yapın o vesile ile olduğunuz yerde kalmanız gerekir çocuk geri kalmasın arkadaşlarından diye sizde bebekde geliyor oyalanırsınız

Aslında heoiniz
eşin seni zorla mı gönderiyor ? neden peki ? ben olsam şüphelenirim ve gitmem ama demekki o da alışmış sa bekar takılmaya ..uygun değil ayrı kalmanız ve annenizin sizi uyarması gerekir
Yanlış tabir kullandım yani göndermek istemiyordu.. daha önce çocuk ile rahat etmedigimi eşime belli etmiştim ve hamile halimle hiç rahat olmayacağını söyledi eşim.. göndermiyordu.. ama annemin içi rahat değildi mide bulantısı yaşadığım için kendime ve çocuğa iyi bakamiyordum

Benimde yakın tanıdıklarım var onlarında evliliği bitti ileriye dönük erkek kadın evde olmadığından mutluluğu başka yerde aradığından
Sonu kötü bitiyor birde adam suçlu oluyor

Yaptığınız normal değil. Lütfen siz annenizin yaptığı hatayı yapmadan yetiştirmeye çalışın kendi çocuklarınızı size bağlı olsunlar bağımlı değil. Evli olun veya olmayın ebeveyne bağımlı olmak yanlış. Siz kendi başınıza bir birey olamamışsınız ki aile olmaya çalışmışsınız. Keşke evlenmeseymişsiniz. Çocuğunuz şimdi küçük ama ileride okula başladığında ne yapacaksınız? Hatanın büyüğü annenizde onun sizi uyarması lazım. Kimse annenizi silin demiyor gerekirse psikolojik destek alın ama kendi eviniz kendi aileniz olduğunu kabullenmelisiniz. Eğer aynısını eşiniz yapsaydı siz evdeyken hadi ben anneme gidiyorum diye gidip 2 ay gelmeseydi normal karşılar mıydınız?

20 yildir evliyim , esimden dogum yüzünden hastane yattigim zamanlar haric hic ayrilmadim. cenaze disindaki bir sebepten baska da yalniz birakmam. birlikte 3 hafta tatile cikiyoruz deli gibi evimi özlüyorum ya. umarim kocan bu durumunu firsat bilerek aldatmiyordur. Türk erkekleri yatkin bu davranisa burdan okudugum kadariyla

Çok doğru analiz gerçekten .. onunda sorumluluklari hafifliyor bizimde güvende olduğumuzu düşünerek rahatliyor .. ama bunlar diğer kötü ihtimalleri de peşinden getirir endişesi ne kapılmıştır değilim.. yapı itibariyle birilerinden etkilenen bir insanım özellikle güvendiğim insandan etkilenirim.. karşımdaki annem olarak beni çağırınca zihnimde ki diğer mantiklar oteleniyor.. annemde çok tutarsız bende

Vallahi ben 20 yaşındayım 9 aylık evliyim küçüklüğümden beri annem hem anne hem baba oldu henüz bir evladım yok aramızda 17 saatlik yol var ve ben 6.5 ay sonra gittim annemin yanına aslında 2 hafta kalacaktım sonra eşim gelecekti ama izin açılmadı ve mecbur onun izninin çıkmasını bekledik 28.gün boyunca ama açılmadı ve ben hemen gittim beni izin kesinleştikten sonra 1 gün Nil’e durdurmadı anneme Allah’ım uzun ömürler versin ondan bende koparmıyorum ama sürekli arıyorum ben bu yaşımda böyleysem şeninde artık evine adapte olman lazım 2 ay çok ama çok uzun bir süre eşim beni asla bırakmaz ve annem buna müsade etmez sizde alışmaya bakın yoksa böyle gitmez

Kaç yaşımıza gelirsek gelelim annemize hep ihtiyaç duyucaz. Annenize bağımlılığınız normal hele birde anne olunca annemize dahada çok ihtiyaç duyuyoruz. Süreyi kısaltın 2-3 ayda 15 gün gibi. Eşinizide ayrıca tebrik ederim benim eşim 1 gece bile izin vermiyor

Annem de bana bagımlı yasamak istiyor. O yüzden ben sizi biraz anladım ama siz buna izin vermissiniz. Yani ben reddediyorum saglık sız bir durum oldugunun bilincinde oldugum için. Sizde baslarda zorlanıcaksınız. Belki işleriniz yetişmeyecek, belki cocugunuzun ihtiyaçlarına tam cevap vermediğinizi düşüneceksiniz. Düzeninizi oturttunca yani yapabildiğinizi görünce güclenerek cıkarsınız bu olaydan. Kendinize zaman verin ve annenize diyin ki ben artık kendi kendime yetmek istiyorum. Sen her zaman yanımdasın biliyorum ama bu ömür boyu böle devam edemez ki. Bende anne oldum artık, önceliğim cpcuklarım seni zaten cok seviyorum. Bence böle güzel güzel anlatırsanız cagırma sıklığını düşürebilir. Benimki 28 yasındayım hala yanımda yatıyor mesela kesinlikle bana zaafı var ve bagımlı ama daha iyi durumdayız, astık asmaya da devam Ediyoruz =)

Aldatma falan yok çok şükür ama çok salıvermeyede içim hiç rahat etmiyor hatta anneme bazen diyorum rahat olmadigimi o da senin eşin asla öyle bsy yapmaz seni seviyor falan deyince fikirlerim değişiyor

Sizinkide kocaya aşırı bağımlılık olmuş
Sehir dışı düğünü olur anne sehir disinda olur gidelir yani. Cenaze harici tek birakmam nedir

Sizinkide kocaya aşırı bağımlılık olmuş
Sehir dışı düğünü olur anne sehir disinda olur gidelir yani. Cenaze harici tek birakmam nedir
birakmam cünkü benim ailem kocam , baska kimse yok benim icin esim , cocuklarim :) bu kadariz biz . zamaninda ailem cok zarar verdi bu saatten sonra artik sadece ölülerine giderim , gömüldüklerini kendi gözümle görmek icin :)

İste sizinki de farklı bir bağımlılık haline dönüşmüş. İkiside kötü aslında ama orta yolu bulmakta kolay değil. Aileniz kotuyse yapacak bir sey yok

Herkes ayni fikirde ben geçen yillarima acıyorum.. gerçekten derinden offfff çekiyorum. .. içimde hep yetersizlik hissi var annemi çok seviyorum ama oda psikolojik açıdan çok zayıf nereye döneceğimi şaşırmış durumdayım

İste sizinki de farklı bir bağımlılık haline dönüşmüş. İkiside kötü aslında ama orta yolu bulmakta kolay değil. Aileniz kotuyse yapacak bir sey yok
bagimlilik filan degil bu , ben esim olmadan da kendi basimin caresine bakan biriyim . ayri kalmak icin bir nedenimiz yok. ayrica halimden de sikayetci degilim. surda okudugum evliliklere göre örnek bir ciftiz yani :) tamamlariz birbimizi sonucta bir olmak icin evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…