- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi gulfem2017
-
Yanlış tabir kullandım yani göndermek istemiyordu.. daha önce çocuk ile rahat etmedigimi eşime belli etmiştim ve hamile halimle hiç rahat olmayacağını söyledi eşim.. göndermiyordu.. ama annemin içi rahat değildi mide bulantısı yaşadığım için kendime ve çocuğa iyi bakamiyordumeşin seni zorla mı gönderiyor ? neden peki ? ben olsam şüphelenirim ve gitmem ama demekki o da alışmış sa bekar takılmaya ..uygun değil ayrı kalmanız ve annenizin sizi uyarması gerekir
Benimde yakın tanıdıklarım var onlarında evliliği bitti ileriye dönük erkek kadın evde olmadığından mutluluğu başka yerde aradığındanBana anneye bu kadar duskunluk hastalik gibi geliyor ve normal bulmuyorum. Keske annenize bu kadar bagliyken evlenmeseydiniz. Anneniz de hatali bence. Sizi surekli cagirarak evliliginizi baltaliyor. Bu sekilde yasayan birkac tanidigim oldu, malesef sonu hep bosanma oluyor.
Çok doğru analiz gerçekten .. onunda sorumluluklari hafifliyor bizimde güvende olduğumuzu düşünerek rahatliyor .. ama bunlar diğer kötü ihtimalleri de peşinden getirir endişesi ne kapılmıştır değilim.. yapı itibariyle birilerinden etkilenen bir insanım özellikle güvendiğim insandan etkilenirim.. karşımdaki annem olarak beni çağırınca zihnimde ki diğer mantiklar oteleniyor.. annemde çok tutarsız bendeAz gitmeyi deneyin cidden ya da ayda bir kez Bi gün kalın dönün en fazla iki gün. Bu sekilde adapte olamamanız cok normal. 2 Ay yazlıkta kalınca evi garipsiyorum onun gbi düşünün. Sizin sorumluluklarınız var evinize karsı. Esinize karsı demiyorum. O kendini idare edebilir ama cocugunuzun düzeni bile oturmaz bu sekilde. Es nasıl izin veriyor demişler. Belli ki esinin huzuru, mutluluğu için razı geliyor adam biliyor ki o da iyiler. Hem üzerinden biraz olsun sorumluluk gidiyor..
Annem de bana bagımlı yasamak istiyor. O yüzden ben sizi biraz anladım ama siz buna izin vermissiniz. Yani ben reddediyorum saglık sız bir durum oldugunun bilincinde oldugum için. Sizde baslarda zorlanıcaksınız. Belki işleriniz yetişmeyecek, belki cocugunuzun ihtiyaçlarına tam cevap vermediğinizi düşüneceksiniz. Düzeninizi oturttunca yani yapabildiğinizi görünce güclenerek cıkarsınız bu olaydan. Kendinize zaman verin ve annenize diyin ki ben artık kendi kendime yetmek istiyorum. Sen her zaman yanımdasın biliyorum ama bu ömür boyu böle devam edemez ki. Bende anne oldum artık, önceliğim cpcuklarım seni zaten cok seviyorum. Bence böle güzel güzel anlatırsanız cagırma sıklığını düşürebilir. Benimki 28 yasındayım hala yanımda yatıyor meselaÇok doğru analiz gerçekten .. onunda sorumluluklari hafifliyor bizimde güvende olduğumuzu düşünerek rahatliyor .. ama bunlar diğer kötü ihtimalleri de peşinden getirir endişesi ne kapılmıştır değilim.. yapı itibariyle birilerinden etkilenen bir insanım özellikle güvendiğim insandan etkilenirim.. karşımdaki annem olarak beni çağırınca zihnimde ki diğer mantiklar oteleniyor.. annemde çok tutarsız bende
Sizinkide kocaya aşırı bağımlılık olmuş20 yildir evliyim , esimden dogum yüzünden hastane yattigim zamanlar haric hic ayrilmadim. cenaze disindaki bir sebepten baska da yalniz birakmam. birlikte 3 hafta tatile cikiyoruz deli gibi evimi özlüyorum ya. umarim kocan bu durumunu firsat bilerek aldatmiyordur. Türk erkekleri yatkin bu davranisa burdan okudugum kadariyla
birakmam cünkü benim ailem kocam , baska kimse yok benim icin esim , cocuklarim :) bu kadariz biz . zamaninda ailem cok zarar verdi bu saatten sonra artik sadece ölülerine giderim , gömüldüklerini kendi gözümle görmek icin :)Sizinkide kocaya aşırı bağımlılık olmuş
Sehir dışı düğünü olur anne sehir disinda olur gidelir yani. Cenaze harici tek birakmam nedir
İste sizinki de farklı bir bağımlılık haline dönüşmüş. İkiside kötü aslında ama orta yolu bulmakta kolay değil. Aileniz kotuyse yapacak bir sey yokbirakmam cünkü benim ailem kocam , baska kimse yok benim icin esim , cocuklarim :) bu kadariz biz . zamaninda ailem cok zarar verdi bu saatten sonra artik sadece ölülerine giderim , gömüldüklerini kendi gözümle görmek icin :)
bagimlilik filan degil bu , ben esim olmadan da kendi basimin caresine bakan biriyim . ayri kalmak icin bir nedenimiz yok. ayrica halimden de sikayetci degilim. surda okudugum evliliklere göre örnek bir ciftiz yani :) tamamlariz birbimizi sonucta bir olmak icin evlendikİste sizinki de farklı bir bağımlılık haline dönüşmüş. İkiside kötü aslında ama orta yolu bulmakta kolay değil. Aileniz kotuyse yapacak bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?