- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.153
- 798
Bunu bir de evlilik masraflari icin soyluyorlar. Ay ana baba degil mi her seyi alsin. Niye alsin efendim? Ana baba seni okuttuysa,buyuttuyse, eh sen de belli bir yasa geldiysen calis elin ekmek tutsun da kendi evlilik masrafini kendin karsila. Zahmet olacak.bu tarz evlatlardan ben de hoşlanmıyorum. tabiki her anne baba doğurduğu çocuğa bakmak, büyütmek zorunda ama belli bi yaşa gelmiş, istese eli ekmek tutabilecek insanların çalışmayıpta "anne baba değil mi yapacaklar tabi" demesinden nefret ediyorum. çok acımasızlık bu. zaten bakıma muhtaçken, bebekken, çocukken, ergenken bakmışlar yeterince. bi süreden sonra da evladın onları rahat ettirmesi gerekiyor.
ben düğün zamanımdaki harcamalara yardım edebilmek için aylarca iş aradım, sonuç olarak bulamadım. kendimi öyle kötü hissettim ki onlar aldıkça.
yine de inşallah en kısa zamanda güzel bi işim olur da onlara da destek çıkabilirim.
Sizinki zorunlu bir durummus,isiniz olsaydi kendiniz yapardiniz. Olmamis kismet yani. En azindan yapmak zorundalar demiyorsunuz. Insallah ana babaya karsi iyi niyetinizin mukafati olarak cok guzel bir isiniz olur hayirlisiyla