• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden para teklifi

Asiyan92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
17
-4
1
Merhana hanimlar siz olsaydiniz ne yaprdiniz.. konu şu:

Kardesim liseye gidiyor ve dersleri cok kotu.. ama ben her zman ders konusunda yardim etmeye hazirim.. gel calistir abla dese calistiririm.. ama pek yanasmiyor..kac kez de soyledim...

Bugun annem bana kardesine ders calistir sana para vereyim dedi.. o kadar bozuldum ve uzuldum kendimi yabanci gibi hissettim. Sanki kardesim öz cocuk ben komsu kiziyim da ozel ders teklifi yapiyor.. alindigimi soyledim belli ettim ama annem bir aciklama yapmadi sadce gelip öptu.. yani agzindan yanlislikla cikmadi o kelime bile isteye soyledi...

Merhana hanimlar siz olsaydiniz ne yaprdiniz.. konu şu:

Kardesim liseye gidiyor ve dersleri cok kotu.. ama ben her zman ders konusunda yardim etmeye hazirim.. gel calistir abla dese calistiririm.. ama pek yanasmiyor..kac kez de soyledim...

Bugun annem bana kardesine ders calistir sana para vereyim dedi.. o kadar bozuldum ve uzuldum kendimi yabanci gibi hissettim. Sanki kardesim öz cocuk ben komsu kiziyim da ozel ders teklifi yapiyor.. alindigimi soyledim belli ettim ama annem bir aciklama yapmadi sadce gelip öptu.. yani agzindan yanlislikla cikmadi o kelime bile isteye soyledi...
Anneniz işi ciddiye bindirmek istemiş olabilir, yani ablanın arada ders vermesi değilde ciddi ciddi bir özel ders ve aynı zamanda sizinde gönlünüz olsun iki cocugununda cikarina bir durum olsun istemiş olabilir, kadın gelip sizi öpmüste bence alınacak birey yok bunda

Kızıma bugün mutfağı toplaması karşılığında 50 lira teklif ettim.
Sonuç olarak mutfağı ben topladım o yine de parayı kaptı 😂
Sizinkinde de alınacak bir şey yok ne olmuş ki para teklif ettiyse, iki taraf da işi ciddiye alsın diye yapmıştır.

Bu konuda gurur yapman yersiz bence
Al kızım harçlık diyip verse almayacak mısın alınacak mısın yine mesela normal bir zamanda?
Bunda da emeğinin karşılığı gibi düşün
Aile arasında para mevzusunda gurur mu yapılır allasen

Kızıma bugün mutfağı toplaması karşılığında 50 lira teklif ettim.
Sonuç olarak mutfağı ben topladım o yine de parayı kaptı 😂
Sizinkinde de alınacak bir şey yok ne olmuş ki para teklif ettiyse, iki taraf da işi ciddiye alsın diye yapmıştır.
Dalga gecer gibi boyle ornekler vermeniz cok komik.. beni kardesimle karsilastirarak para teklifi yapti.. mutfagi toplayim para vereyimle ayni konu mu.. kardesime gore kendimi yabanci hissettim.. onun icin bana para teklifi yapilmasi zoruma gitti...

Bu konuda gurur yapman yersiz bence
Al kızım harçlık diyip verse almayacak mısın alınacak mısın yine mesela normal bir zamanda?
Bunda da emeğinin karşılığı gibi düşün
Aile arasında para mevzusunda gurur mu yapılır allasen
Al kizim harclik yapla ayni konu mu.. kendimi kardesime gore yabanci hissettim onun icin bana para teklifi yapiliyor..

Annem de bana dip köşe iş yaptiracaginda veya uzak bir seye göndereceğinde aynisini söyler. Olur ver derim. Hiçbir zaman ciddiye almadim. Bence senin de işi biraz ciddiye alman için söylemiş olabilir. Biraz büyütmüşsün sanki
Ya gercekten boyle kiyaslariniza sasirdim oyle seyler biz de soyleniyor ve alinmiyorum ayni sey degil.. kardesim icin bana yabanciymisim gibi para teklifi yapilmasi zoruma gitti.. sanki o öz ben komsu kizi

Al kizim harclik yapla ayni konu mu.. kendimi kardesime gore yabanci hissettim onun icin bana para teklifi yapiliyor..
İş arıyorsan ve bulamıyorsan o da farkındaysa böyle bir yol bulmuş olabilir
Kardeşin derse istekli değilse bak ablan sana özel ders verecek emeklerini boşa çıkarma demek için bu yöntemi bulmuş olabilir
Ama senin bu olayı üvey evlatmışcasına algılaman benim fikrimce abartı
Nasıl bakarsan öyle görürsün

Ya gercekten boyle kiyaslariniza sasirdim oyle seyler biz de soyleniyor ve alinmiyorum ayni sey degil.. kardesim icin bana yabanciymisim gibi para teklifi yapilmasi zoruma gitti.. sanki o öz ben komsu kizi
Bu konu dışında kardeşinizi öz sizi ise komşu kızı hissettirecek bir olay yaşadınız mı ya da hissettiğiniz bir şey oldu mu öncesinde?

İş arıyorsan ve bulamıyorsan o da farkındaysa böyle bir yol bulmuş olabilir
Kardeşin derse istekli değilse bak ablan sana özel ders verecek emeklerini boşa çıkarma demek için bu yöntemi bulmuş olabilir
Ama senin bu olayı üvey evlatmışcasına algılaman benim fikrimce abartı
Nasıl bakarsan öyle görürsün

Gelirim var ayrica bana para vermesi icin boyle bir yol mu izlenecek senin yorumuna gore ailemden para almam icin oz kardesime ders mi okutacagim

Gelirim var ayrica bana para vermesi icin boyle bir yol mu izlenecek senin yorumuna gore ailemden para almam icin oz kardesime ders mi okutacagim
Ben suan hemen empati yaptim. Abinin odevini yap sana para vereyim deseydi bende alinirdim. O benim abim, degil odevi zaten canimi veririm. Ben sizi anladim, bende darilirdim sizi bilmiyorum ama bende nazlisiydim evin. He ama o gun darilirdim geçerdi. Ana babadan kiymetlisi var mi bu dunyada? Evladi olanlari tenzil ediyorum. Bir gun hakli olsam bile onlara karsi gonlum kirik uyusam sabahina sanki onlari kaybetcekmisim gibi hisse burunur hemen gider opuşurum sarilirim..bence unutuverin.

Evet genel olarak bazi zmanlar oyle hissediyorum
Sadece şu olaya bakarak hassas düşündüğünüzü söyleyebilirim. Ama diğer zamanlardaki hissettiğiniz olayları bilmiyorum. Peki öyle hissettiğiniz durumlar çocukluktan beri gelen bir şey mi yoksa son zamanlarda mı daha çok oldu? Kardeşiniz erkek mi? Bazı ailelerde erkek ile kız arasında bazen ayrımcılık oluyor. Ailenizle mi yaşıyorsunuz şuanda?

Back
X