• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden para teklifi

Ne sacmaladin su an burda zaten bana hic kimse katilmamis ve bundan yola cikarak da sacma oldugunu anladim yaptigimin..

sadce sana kizgin emoji attim 50 yorumun hepsine degil yani:) o da mesaj yazdiktan sonra "buna ne kulp bulacaksin acaba" diye sacma bir yorum yapip sonra da baska birinin bana yazdigi cevabi alintilayip benim cevaplarimi taklit ederek "kardesinle ayni konu mu bu allesen :)" gibi dalga gecerek cevap yazdigin icin...sonra niye benim fikrim begenilmiyor de.. gizlilige siginarak insanlarin konularinin altina dalga gecerek yorum yapmamayi ogren ilk once .. simdi ikile...

özgür bir platformda istediğim insana hakaret içermediği sürece istediğim şekilde cevap yazarım. cevap yazdığım kişi de arada yazıştığım biri ayrıca konular içinde. kendisi de gülmüş geçmiş.

dalga geçildiğini düşünen insan gerçekten dalga geçilecek durumdadır zaten, bunu kaldıramadığı için böyle saldırır insanlara.
tekrar ediyorum, hakaret etmediğime göre bana "ikile" gibi basit kelimelerle ayar veremezsiniz. çok rahatsız olduysanız tavrımdan, görmezden gel butonunu öneririm. deneyin, hoşunuza gidecek :)

özgür bir platformda istediğim insana hakaret içermediği sürece istediğim şekilde cevap yazarım. cevap yazdığım kişi de arada yazıştığım biri ayrıca konular içinde. kendisi de gülmüş geçmiş.

dalga geçildiğini düşünen insan gerçekten dalga geçilecek durumdadır zaten, bunu kaldıramadığı için böyle saldırır insanlara.
tekrar ediyorum, hakaret etmediğime göre bana "ikile" gibi basit kelimelerle ayar veremezsiniz. çok rahatsız olduysanız tavrımdan, görmezden gel butonunu öneririm. deneyin, hoşunuza gidecek :)

Yaptigin yorumla kendinle o kadar celisiyorsun ki ozgur bir platformda istedigim insana istedigim sekilde cevap veririm diyorsun ama benim 50 yorum icinde sadce sana attigim emojiyi hazmedeyip yorum yapiyorsun.... Sen ne kadar ozgursen baskasi da o denli ozgur o zman...
Insanlara dalga gececek bir sekilde Basit bir yorum yaparsan sana yakisan bir uslupla karsi taraf cevabini verir...

Yorumun beni ilgilendirmiyor senin... Evet o sebeple konumumun altindan ikile ;)

Anladım ben senin kırıldığın şeyi büyük çocuklara genelde böyle yaklaşıyor aileler malesef. Sanki sen ders çalıştırmak istemediğin için kardeşin ders çalışamıyormuş gibi para teklif etmiş annen aklı sıra. Parayı kardeşime ders çalışması karşılığı ver deseydin keşke 😂

Al kizim harclik yapla ayni konu mu.. kendimi kardesime gore yabanci hissettim onun icin bana para teklifi yapiliyor..
Emeğiniz heba olmasin diye düşünmüştür. Bence fazla alınganlık yapmışsınız. Bence çok zarif bir düşünce h.is görülsün hem.emek.karsiliksiz kalmasın iki evladı arasında bence ayrı gayrı olmasin diye düşünmüş. Gel kardeşine ders ver dese seni kullanıyor mu olacaktı kardeşine daha fazla değer vermiş olacaktı

Ne var ki bunda motive ol diye demistir

annem benden bir şey istediğinde 50 lira verirsen yaparım diyorum genelde :KK45:çalışıyorum hala öyle söylerim gülüşürüz. Bana kardeşini çalıştır sana para vereyim dese olur ne zaman derim

Yaptigin yorumla kendinle o kadar celisiyorsun ki ozgur bir platformda istedigim insana istedigim sekilde cevap veririm diyorsun ama benim 50 yorum icinde sadce sana attigim emojiyi hazmedeyip yorum yapiyorsun.... Sen ne kadar ozgursen baskasi da o denli ozgur o zman...
Insanlara dalga gececek bir sekilde Basit bir yorum yaparsan sana yakisan bir uslupla karsi taraf cevabini verir...

Yorumun beni ilgilendirmiyor senin... Evet o sebeple konumumun altindan ikile :KK66:

yahu çelişen birşey yok. herkes özgürce yorum yapar, hala fikrimin arkasındayım. anlamsız kızgın suratlarınıza yorum yaptım "özgürce". şimdi açık oldu mu ? anlayabildiniz mi ? size de neden yorum yaptınız, ay benle dalga mı geçtiniz demedim mesela. yorumlarınıza saygı çerçevesinde cevap verdim, değil mi ?

hazmedememek kelimesini de annenizin hazmedemediğiniz lafı yüzünden bana karşı cümle içerisinde kullanasınız geldi sanırım. bence çözümü burada değil, anneniz ile iletişime geçerek arayın. bakın valla dalga geçmiyorum, belirteyim de, bir daha alıntılayıp bana cevap hakkı doğurmayın.

hala üslubunuz çirkin bu arada. ben sizin gibi ikilemeyi bilemiyorum, bana nazikçe uzaklaşmayı öğrettiler, napabilirim :)

Bu alinganlikla hayati hem kendinize hem cevrenize zorlastiriyorsunuz. Hic gerilecek bir durum bile degil. Kabul edebilir ya da kardesim canim feda ders de neymis piyuuu havasi cekebilirsiniz. Ama olayi trajiklestirmeyin, her bir seyden de psikolojiniz bozulmayiversin. Ah yeni nesil :işsiz:

[
yahu çelişen birşey yok. herkes özgürce yorum yapar, hala fikrimin arkasındayım. anlamsız kızgın suratlarınıza yorum yaptım "özgürce". şimdi açık oldu mu ? anlayabildiniz mi ? size de neden yorum yaptınız, ay benle dalga mı geçtiniz demedim mesela. yorumlarınıza saygı çerçevesinde cevap verdim, değil mi ?

hazmedememek kelimesini de annenizin hazmedemediğiniz lafı yüzünden bana karşı cümle içerisinde kullanasınız geldi sanırım. bence çözümü burada değil, anneniz ile iletişime geçerek arayın. bakın valla dalga geçmiyorum, belirteyim de, bir daha alıntılayıp bana cevap hakkı doğurmayın.

hala üslubunuz çirkin bu arada. ben sizin gibi ikilemeyi bilemiyorum, bana nazikçe uzaklaşmayı öğrettiler, napabilirim :)

Kendinle celisiyorsun cunku güya benim farkli dusunceleri kabul etmemimi elestirirken bunu benim sana attigim kizgin emojimi kullanarak yapiyorsun. Dmek ki sen de acik degilsin.. O sebeple celistigin icin komik oluyor yorumun :) evet annemle coktan iletisime gectim merak etmeyin :))

Herkese vakit ayirip okuyup yorum yaptigi icin tesekkur ederim.. Kimse bana katilmamis haliyle ben de kendim de problem arayip durumu duzelttim.. Hayirli ramazanlar herkese :))

Annem bana böyle bir şey teklif etse; ödemeyi önden alma şartı koşarım :halay:
Başak burcuyum ben her durum için olmasa bile mantığımın devreye girdiği noktada duygularımı ezer geçerim. :KK53:

Merhana hanimlar siz olsaydiniz ne yaprdiniz.. konu şu:

Kardesim liseye gidiyor ve dersleri cok kotu.. ama ben her zman ders konusunda yardim etmeye hazirim.. gel calistir abla dese calistiririm.. ama pek yanasmiyor..kac kez de soyledim...

Bugun annem bana kardesine ders calistir sana para vereyim dedi.. o kadar bozuldum ve uzuldum kendimi yabanci gibi hissettim. Sanki kardesim öz cocuk ben komsu kiziyim da ozel ders teklifi yapiyor.. alindigimi soyledim belli ettim ama annem bir aciklama yapmadi sadce gelip öptu.. yani agzindan yanlislikla cikmadi o kelime bile isteye soyledi...
Buluttan nem kapanlarda bugün

Back
X