- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Ne sacmaladin su an burda zaten bana hic kimse katilmamis ve bundan yola cikarak da sacma oldugunu anladim yaptigimin..
sadce sana kizgin emoji attim 50 yorumun hepsine degil yani:) o da mesaj yazdiktan sonra "buna ne kulp bulacaksin acaba" diye sacma bir yorum yapip sonra da baska birinin bana yazdigi cevabi alintilayip benim cevaplarimi taklit ederek "kardesinle ayni konu mu bu allesen :)" gibi dalga gecerek cevap yazdigin icin...sonra niye benim fikrim begenilmiyor de.. gizlilige siginarak insanlarin konularinin altina dalga gecerek yorum yapmamayi ogren ilk once .. simdi ikile...
özgür bir platformda istediğim insana hakaret içermediği sürece istediğim şekilde cevap yazarım. cevap yazdığım kişi de arada yazıştığım biri ayrıca konular içinde. kendisi de gülmüş geçmiş.
dalga geçildiğini düşünen insan gerçekten dalga geçilecek durumdadır zaten, bunu kaldıramadığı için böyle saldırır insanlara.
tekrar ediyorum, hakaret etmediğime göre bana "ikile" gibi basit kelimelerle ayar veremezsiniz. çok rahatsız olduysanız tavrımdan, görmezden gel butonunu öneririm. deneyin, hoşunuza gidecek :)