Ne alaka yahuGelirim var ayrica bana para vermesi icin boyle bir yol mu izlenecek senin yorumuna gore ailemden para almam icin oz kardesime ders mi okutacagim
Sadece şu olaya bakarak hassas düşündüğünüzü söyleyebilirim. Ama diğer zamanlardaki hissettiğiniz olayları bilmiyorum. Peki öyle hissettiğiniz durumlar çocukluktan beri gelen bir şey mi yoksa son zamanlarda mı daha çok oldu? Kardeşiniz erkek mi? Bazı ailelerde erkek ile kız arasında bazen ayrımcılık oluyor. Ailenizle mi yaşıyorsunuz şuanda?
Aslinda ailemi seviyorum cok iyi insanlar.. ama bazi seyleri unutamiyorum.. bu da depresif duygulardan kolay bir sekilde arinmami engelliyor ..sehir disindayken gidip gelirken kardes kavgasi olmustu.. babam da bana geldin huzurumuzu bozdun demisti bir kere de :))) bayagi zman oldu ama insan unutamiyorSadece şu olaya bakarak hassas düşündüğünüzü söyleyebilirim. Ama diğer zamanlardaki hissettiğiniz olayları bilmiyorum. Peki öyle hissettiğiniz durumlar çocukluktan beri gelen bir şey mi yoksa son zamanlarda mı daha çok oldu? Kardeşiniz erkek mi? Bazı ailelerde erkek ile kız arasında bazen ayrımcılık oluyor. Ailenizle mi yaşıyorsunuz şuanda?
Bedava yapacağım iş için bana extra para teklif edilirse tabi ki üstüne atlarım :) desem de... Yeğenlerime ders verirken ablam bana para teklif etmişti ve tabi ki duymamazliktan gelmistim. Konuyu okuyunca hatırladım ablama tekrar sinir oldum :)
[
Evet ailemle yasiyorum.. kardesimin psikolojik sorunlari vardi o siralarda.. bi ara sinir krizi gecirdi annem ile ben onun uzerine fazla gitmistik ama oyle buyuk bir olay degildi sorunlari oldugu icin oyle tepki vermisti.. kendimi cok suclu hissetmistim annem de beni hatali gormustu.. o siralar sehir disindaydim ara ara eve geliyordum o zmanlar basladi..
Siz o zaman kendinizi suçlu gördünüz daha sonra da anneniz sizde hata bulduğu için sanırım sonrasında annenize biraz kızgınlık oluşmuş içinizde. Belli ki o olayda sizi etkilemiş. Geçmişi ve o olayı bırakabiliyorsanız geride bırakın. Anneniz sizi o olayda hatalı görmüş olabilir ama bu bütün hayatı boyunca sizi hep hatalı göreceği anlamına geliyor olamaz. Ayrıca bakın siz de o olay sırasında kendinizi çok suçlu hissetmişsiniz -olayın sıcaklığından kaynaklı belki kendinize olması gerekenden daha fazla yüklenmişsiniz, anneniz de o olayın sıcaklığından öyle düşünmüştür ama sonradan fikirleri değişmiştir. - Eğer bu durum sizi kötü hissettiriyorsa hâlâ bir gün annenizle oturup sakince annenizi suçlamadan sadece kendi duygu durumunuzu ve hislerinizi anlatarak konuşabilirsiniz. İletişim ile inanın bu sorunu çözebilirsiniz, bir deneyin.Aslinda ailemi seviyorum cok iyi insanlar.. ama bazi seyleri unutamiyorum.. bu da depresif duygulardan kolay bir sekilde arinmami engelliyor ..sehir disindayken gidip gelirken kardes kavgasi olmustu.. babam da bana geldin huzurumuzu bozdun demisti bir kere de :))) bayagi zman oldu ama insan unutamiyor
Tesekkur ederim vakit ayirip da yazdiginiz icin tavsiyenizi dikkate alacagim.. hayirli sahurlar :)Siz o zaman kendinizi suçlu gördünüz daha sonra da anneniz sizde hata bulduğu için sanırım sonrasında annenize biraz kızgınlık oluşmuş içinizde. Belli ki o olayda sizi etkilemiş. Geçmişi ve o olayı bırakabiliyorsanız geride bırakın. Anneniz sizi sadece o olayda hatalı görüyor olabilir ama bu bütün hayatı boyunca sizi hep hatalı göreceği anlamına geliyor olamaz. Ayrıca bakın siz de o olay sırasında kendinizi çok suçlu hissetmişsiniz -olayın sıcaklığından kaynaklı belki kendinize olması gerekenden daha fazla yüklenmişsiniz, anneniz de o olayın sıcaklığından öyle düşünmüştür ama sonradan fikirleri değişmiştir. - Eğer bu durum sizi kötü hissettiriyorsa hâlâ bir gün annenizle oturup sakince annenizi suçlamadan sadece kendi duygu durumunuzu ve hislerinizi anlatarak konuşabilirsiniz. İletişim ile inanın bu sorunu çözebilirsiniz, bir deneyin.
Babanızın o lafına da muhtemelen içten içe sinirlenmişsinizdir. Ama onu gerçek anlamıyla söylememiştir. Hangimiz o lafı duymadık ki :) Biraz hassas birisiniz ve alındığınızı ya da hissinizi iletişim kurarak daha önce dile getirmediğiniz için -belki dile getirseniz onlar bu konuda size tatmin edici bir konuşma yapar ve siz de bu düşüncelerden(kardeşiniz ile size farklı davranıldığı) kurtulursunuz.
Çoğu anne baba evlatlarını birbirinden ayırmaz. Sizin konunuza bakınca bence sizin aileniz de böyle. Bakın mesela anneniz o para teklifini yaparken sizi de kardeşinizden farklı görmemiştir. Eğer farklı görse sizin gönlünüzü almak için gelip öpmezdi. Açıklama yapmadı demişsiniz ama herkesin gönül alma biçimi, olaya yaklaşımı bir değil. Mesela anneniz sizi üzgün görünce gelip öpünce kendince sizi sevdiğini, sizin kardeşinizden bir farkınız olmadığını dile getirmek istemiş ama size yeterli gelmemiş.
Rica ederim, hayırlı sahurlar size de :)Tesekkur ederim vakit ayirip da yazdiginiz icin tavsiyenizi dikkate alacagim.. hayirli sahurlar :)
Boyle düşündüğüne göre daha önceden de böyle hissettirecek bir seyler olmuş olmalıYa gercekten boyle kiyaslariniza sasirdim oyle seyler biz de soyleniyor ve alinmiyorum ayni sey degil.. kardesim icin bana yabanciymisim gibi para teklifi yapilmasi zoruma gitti.. sanki o öz ben komsu kizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?