Annemden yıldım

Evet haberi var ona rağmen böyle zalim.
Konuşuyor konuşuyor neyse sana bir şey olmasın zaten hamilesin diyor.
Beni gerdikten sonra düşünmesinin ne önemi varsa.

Teşekkür ederim canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hamileliğin hayırlı olsun, sağlıkla kucaklarsın bebeğini inşallah.
Açıklama yapmayacaksın ben bir problem görmüyorum, mutluyum diyeceksin.
Kısa ve öz, bir süre sonra konuşmanın fayda etmediğini görüp vazgeçecek.

Evet canım çok şükür çok teşekkür ederim

Sadece alınsa gene amenna ama kadın kaos yani kavga etsin, huzursuzluk çıkarsın.
Ben inşallah annem gibi bir kadın olmam hiç bir konuda.

Cidden kendi annesinden nefret eder mi insan o raddeye getiriyor insanı.
Uzak duruyorum olmuyor, yakın oluyorum mutlaka arıza çıkaracak bir şey buluyor.

Eskisi kadar alttan almıyorum aslında o yüzden de hırçınlaşıyor.

Bence anneniz bu tarz konuşmalar yaptığında net bir şekilde bunları konuşmak istemediğinizi bunun sizin evliliğiniz olduğunu iyi ya da kötüyü sadece sizin belirleyebileceğinizi annenize belirtin. Anlamıyorsa konuştukları bir kulağınızdan girip diğerinden çıkmalı çünkü onu dinlemenizi gerektirecek hiç bir durum yok.

Allah yukarda aslında hiç baksın istemiyorum çünkü biliyorum onunda sıkıntısını çok yaşayacağım ama şuan başka yolum yok

Sizin konunuz resmen burda olan erkek ailelerinin tam tersi aslında kadın tarafından bakınca görüyoruz ki erkeklerde böyle baş edemiyorlar demek ki anneleriyle. Kaç kez eşinizle kvga ettiğinizi ona bağırdınızı yazmışsınız çok yanlış yapıyorsunuz. Annenize açık açık diyeceksiniz ki ; Ben eşimi çok seviyorum bu haliyle kabul ediyorum. Bir daha beni arayıp eşimle kayın ailemle ilgili üzersen seninle doğum yapıncaya kadar asla iletişim kurmayacağım. Bunu kavga eder gibi söylemeyin oldukça net ve sakin olun. Sevdiğiniz bir eşiniz varmış maşallah hamilesiniz de kendinizi üzmeyin bu dönemde. Sorunu kaynağıyla çözün lütfen.

Hera tanısan her konuyu oraya bağlar, lafını sokar durur o.
İnsan bir süre sonra ondan da rahatsız oluyor.

İnsan sürekli sakin kalamıyor ki.
Geçenlerde patladım işte girdik birbirimize artık sabrım bitti sakin sakin konuşup, onu dinlemiyor gibi yapamıyorum.

Allah yukarda aslında hiç baksın istemiyorum çünkü biliyorum onunda sıkıntısını çok yaşayacağım ama şuan başka yolum yok
Bunu yapmam ben olsam.

Annem beni bu şekilde üzüyorken bir de çocuğuma ona baktırıp kendimi ona bağımlı hale getirmem.
Belki de ben bu yüzden hiç sevilmiyorum.

Benim de kocam hakkında konuşurlardı,ben asla hakkını yedirmem adamın. Ama sonra ne kadar ihtiyacım da olsa o konuşanların kapısına gitmedim,Rabbim de götürtmesin inşallah bundan sonra da.
Onların istediği buydu aslında.
"Bak sen kocana laf ettirmiyorsun ama yine elimize düştün." diyeceklerdi.

Allahım şahit,o kadar zorlansam da sokaklarına girmedim.

Onu da dedim en son boşanırsam kınanı yakarsın diye.
Ben öyle bir şey istemiyorum diyor.
Kendi de bilmiyor ne istediğini.

Tek yaptığı beni tüketmek
Bence evliliğinizle/eşinizle konuya girdiği an ortamı terk edin. Tlf da konuşurken yapıyorsa tlf u kapatın. Konuşarak anlatamamışsınız çünkü. Kestirip atmanız daha caydırıcı olur sanki.

Papatya eşime kızdığım nokta ne biliyor musun?
Hani insanlar farklı olsa da 3-5 saatliğine benim için onlara benim istediğim gibi davranabilir.
Tıpkı bizim eşlerimiz için katlanmak zorunda olduğumuz insanlara katlandığımız gibi.
Arada da olsa ara sor diyorum, yanlarına gidince daha fazla konuş diyorum aslında yapıyor yapmıyor değil de benim annemin gözü aç.
İstiyor ki sürekli ilgilensin, eşim şebeklik yapsın.
Ve inan bana maddi olarak çok sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz insanda hal kalmıyor ki parayı düşünmekten.

Anlamıyor kadın

Bende öyle daha 1 liralarını istemedim, istemem de.
Biliyorum çünkü bana gelince yok diyorlar ama kendilerine gidip sıfır araba alıyorlar.
Aç kaldım yine de söylemedim.

Allah daha çok versin onlara.

Annem beni bu şekilde üzüyorken bir de çocuğuma ona baktırıp kendimi ona bağımlı hale getirmem.

Aslında hiç istemiyorum baksın ama staja ara veremem yani 1 yıl verebilirim o süreden sonra ara veremem stajım yanar.
Ne yaparım küçücük çocukla bilmiyorum
Şimdiden kabus oldu bana.
Daha bunun doğumu var vs var ben şimdiden fotoğrafı görebiliyorum.
Kabus gibi

Boşverin işte , anneniz tamam ama size annelik etti mi? Cevap muhtemelen hayır, o zaman siz neden üzülesiniz? Benim de annemle aram hiç iyi olmadı çok çok uğraştım, sonra dedim ki ben napıyorum neden beni önemsemeyen bir insan için kendimi heba ediyorum? Koydum mesafeyi , nasılsın bi ihtiyacın var mı minvalinde üç cümleden ibaretiz artık.Kafam rahat .

Hayatinizi yonetmek istiyor. Bence esinizle gurur duymali. Bos konusan her ortamda kendini belli eden tiplerden mi olmasini istermis. Ayrica hayat sizin, esinizi seviyorsaniz kulaginizi kapayin. Araniza da mesafe koyun ama iste anne bu nasil mesafe konulur ki.

Bence evliliğinizle/eşinizle konuya girdiği an ortamı terk edin. Tlf da konuşurken yapıyorsa tlf u kapatın. Konuşarak anlatamamışsınız çünkü. Kestirip atmanız daha caydırıcı olur sanki.

Kv olsa bunu zaten yapıyorum.
Canımı sıkınca görüşmüyorum ama annem olunca hadi diyorum bu sefer de büyüklük bende kalsın ama artık akıllandım.
Sağlığımdan olacağım yoksa

Anlıyorum...
Bunları planlasaydın iyiydi...
Allahım kolaylık versin inşallah.

Ona geçen en son öyle dedim bundan sonra seninle merhaba merhaba başka bir şey anlatmayacağım dedim.
Ben bazen olur yani insanlık hali anlatıyoruz falan ama artık yok yani benim için el olacak.

Yıllarca beni eleştirdi, hep başkalarıyla kıyasladı, başkalarını örnek verdi.
Çocukluğum travma dolu bunların yüzünden, kendimi hep eksik hissettim.

Şimdi artık benden vuramıyor eşimden vurmaya başladı.

Ama benim eşimde durgun bir karakter benim ailemde tam tersine cıvıl cıvıldır soru sorulduğunda konuşur genellikle napalım adamların karakteri bu. Benimle ilgilensin diye bir şey mi varmış niye koca adam kayınvalidesiyle ilgilensin. Ben en çok size üzüldüm çok arada kalmışsınız belli ki sakin ve net olun uzatmasına izin vermeyin annenizin normal değil çünkü istekleri.
Eşiniz saygısızlık yapsa emin olun hak verirdim ama bende kayın aileimn yanıda kendi ailemle olduğum gibi değilim imkansız ki bu. Birisi doğup büyüdüğünüz yer diğeri ne de olsa sonradan girdiğiniz bir aile. Üzerine parasal sıkıntı siz iyice bunalmışsınız. Allah bebişinizle size sağlık versin her şey olur. Ayrıca bebekler bereketiyle gelir inşallah siz takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…