Annemden yıldım

ya çok kötü
maalesef bir yere kadar set çekebiliyorsun çocuk bakıyorsa hele...

Valla aynı işte annem de beni dolduruyor eşimi de çok seviyor araları çok iyi ama beni bazen eşimden bile şüphe ettiriyor.. Sürekli nereye gitti neden gelmedi hala yapıyor yani.. Ben rahat biriyim normalde eşim dışarı çıkınca falan aramam ama annem yüzünden adamı darlar oldum nerdeyse artık. Kendime telkin yapıyorum aramamak nerde kaldın falan dememek için. Sanırsın adam geziyor tozuyor öyle bi psikolojiye sokuyor beni.. İşten, babasından, alışverişten başka gittiği yer yok adamın.. Valla en güzeli bizde sağlık sorunu olmasa ben de hiç istemedim kalmasını ama öyle gerekti malesef o dönem. Şimdi de kalmasa da yine aynı muhabbetleri yapıyor her fırsatta sağolsun

ya çok kötü
maalesef bir yere kadar set çekebiliyorsun çocuk bakıyorsa hele...
Malesef artık duymamaya çalışıyorum dediklerini.. Elinden gelse eşimi ailesiyle falan görüştürmeyecek Bu arada annem kıskanç bi kadındır babam geçen yıl rahmetli oldu ama adamı canından bezdirip bunaltırdı sürekli. Babam gitti eşime taktı bu sefer Güler misin ağlar mısın işte el mahkum katlanıyoruz bazı şeyleri görmezden geliyoruz.

Herkes kv den çeker ben annemden çekiyorum

Ne desem bilemedim.
İnsanın kendi annesi olunca daha fazla tolere ediyor.
Allah sabır versin.

Bu filmi daha önce izledim ben, sakın bebeğine annenin bakmasına izin verme, evinde huzur bırakmaz. Üzülerek söylüyorum asla değişmeyecek. Ben böyle mutluyum, eşimi beğeniyorum, benden başka kimse de beğenmek zorunda değil de kestir at, ne kadar ağlarsa ağlasın sakın koyduğun mesafeyi kaldırma hatta daha da arttırmaya çalış. Bu da senin hayat sınavın, allah evladından yana güldürsün.

Bende de benzer model bir anne var, 38 yaşındayım hala mücadele ediyorum

Ben değişmeyeceğini adım gibi biliyorum.
4 sene de bir arpa boyu yol alamadık.
51 yaşında benim annem zaten kendi de değişmez onu da biliyorum.
Aslında ben ilk başlardaki gibi değilim önceleri çok üzülürdüm ama artık alıştım.
Sadece huzurum kaçmasın istiyorum.
Sağlığıma zarar gelmesin.
Bir de hani annedir ya orada dursun modundayım ama böyle giderse gerçekten görüşmeyeceğim.

Zarar veriyor çünkü

Bakıcı tutacaksın, nereden bulurum güvenilirini deme sakın, binlerce kadın bebeğini bakıcıya bırakıyor, mutlaka senin gönlüne göre bir insan çıkacaktır, eve kamera sistemi kurarsın en kötü ihtimalle

Uzak durmaya alışan lazım, inan bunların ayağının altında cennet falan yok. Kendini korumaya bak, saldırılarına aynı şiddetle cevap ver, deli deliyi görmeden sopasını saklamıyor
Yaklaştırma yanına, benim yardıma ihtiyacım yok kendim bakacağım de, zorlansan da huzurun olur en azından.
Kv olsa bunu zaten yapıyorum.
Canımı sıkınca görüşmüyorum ama annem olunca hadi diyorum bu sefer de büyüklük bende kalsın ama artık akıllandım.
Sağlığımdan olacağım yoksa
Büyüklük see kalmasın, bu model bunu anlayacak kapasitede değil, hele eşin hakkında tek kelime söylemesine izin veme, onun için eşine tek laf etme, eşin duyarken de eşini savun ki ona değer verdiğini anlasın. Kapıyı kapattığında sen eşin be eğin kalıyorsunuz bunu sakın unutma, asla annen için eşine olumsuz cümle kurma, annen asla doymayacak çünkü

Konuşup tartışacağınıza tartışmayı baştan kesseniz?

“Artık eşimle ilgili birşey duymak istemiyorum sağlığımı korumam lazım” diyeceksiniz.

O da elbette “ama eşin şöyleee” diyip sizi zorlayacak. İyi günler sonra görüşürüz diyip telefonu kapatın.

Birkaç kere daha dener, yine kapatın.
O şikayet edebilir, siz orada dinlemek zorunda değilsiniz. İki saat açıklama yapmak, derdinizi anlatmak mücadele vermek zorunda da değilsiniz.

İpi bırakın yerde kalsın.
İlişkinizi kopartın demiyorum, zaten bu gidişle sağlam kavga çıkacak ve kendi kendine kopacak. Kurtarmak için aklıma gelen tek yok bu.

Onun değişmesine gerek yok, siz değişin.

Maddi durumum o kadar iyi değil.
Neredeyse 2 yıl sonrasından bahsediyorsun, o zaman belki düzelecek durumun, ona ayıracak paran okacak. Ben de çok sıkışıktım ama keseme göre bir bakıcı bulmayı başardım, anneme baktırmadım. Baktırsam başıma ne geleceğini iyi biliyordum maddi sıkıntıyı manevi sıkıntıya tercih ettim. O zamana kadar ne kapılar açılacak kim bilir. Sakın annene sen bakarsın deme, o zaman gelsin hele bir bakarız de. Beklentiye kesinlikle sokma

Kac haftalik gebesin? Sinirlerini bu kadar yipratma cunku dogum sonrasi biraz zor bir donem enerji toplaman lazim.. enerji kaybetmen degil..yani valla kac yil olmus evleneli.. siz iyiyseniz annene ne.. bazen ne yaparsan yap ailendekilere yaranamazsin..yani ne yapsan kotudur. Diyelimki damadini istemedigi icin annenin seni doldurmasina izin versin tatsizlik vs bosandin.. yani emin ol onada bir suru kulp takar. Ne yapsan kabahat.. o yuzden sana tavsiyem gercektwn mesafeni koy, kapiyi kapatinca kimse kimsenin umrunda olmuyor

Ben istiyorum ki eşimin kötü bir huyu yokken bu huyu da görünmesin.
Annemlerin bir işi olur gider gelir, yardım da bulunur.
Bir ton iyiliği vardır ama kadın onları görmüyor buna takıldı kaldı.
Zaten en sonunda patladım ben ilk seferinde vermiyorum bu tepkiyi.
Ben konuşmak istemedikçe üstüme geliyor en sonunda da sesim yükseliyor, ben kavgacı oluyorum.

Evet doğrusu bu olacak galiba konular açılınca kestirip atmak yada zaten bitecek cidden.

10+3 şuan daha yeni ama yine de bu zorbalığı çekmek istemiyorum.
Ben aslında cidden mesafeliyim hani dersimi aldım dedim her seferinde ama insanız işte konuşuyoruz, görüşüyoruz derken hooop yine başa döndük.
Bazen 2 gün üst üste aramıyordum trip atıyor bana benim bir tane kızım var oda bana el oldu diye.
Yakın olunca sağlık denen bir şey kalmadı.
Bu kadar şey diyor bende iyi boşanalım diyorum sonra da diyor ki hayır damadım kötü değil.
Kötü değilse tut o zaman çeneni.

İş gücü kaostan beslensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…