- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
sevgilimin işi var ama ailesinin eğitim durumu farklı ilkokul mezunu onlar benim ailem okumuş insanlarAşağılama hakkı yok elbette, isterse padişah kızı olsun fark etmez.
Durumları yok derken, sevgiliniz iş güç sahibi mi, sabit bir geliri var mı? Hani o konuda bir sıkıntı varsa, anneniz tepkisini böyle veriyor olabilir.
Çok da ağır bir şey dememişsiniz ayrıca. İnsanın annesiyle durduk yere böyle konuşması çok ayıp ama durduk yere olmamış, patlama olmuş. Annenizin genel tavrı böyle değilse, karşılıklı sakinleşin, sarılır barışırsınız. Ha hep aşağılayıcı bir tavrı varsa, ama sevgiliniz düzgün bir insansa, o zaman tepkinizi göstermekte haklısınız.
var bu sene olacaktı coronadan dolayı ertelendiCiddi bişey var mı arada yoksa sadece sevgili misiniz ?
İlkokul mezunu insanlar ama yobazlar mı, baskıcılar mı, cahiller mi, insani vasıfları nasıl ona bakmak lazım. Keşke diplomaya baksa her şey.sevgilimin işi var ama ailesinin eğitim durumu farklı ilkokul mezunu onlar benim ailem okumuş insanlar
evet kültür farkı var ama sadece sevgilim değil corona durumları biraz daha azalsa söz yapıp bir kaç aya da evlenicez ama annem hala böyle konuşuyor niye hala soğutmaya çalışıyorsun artık evleniyorum evleneceğim adamdan niye soğuyum diye sinir oldumOnu bunu bilmemde kultur farki cok onemli
Annenizin hakaret etmesi kabul edilemez
Ama kultur farkini gozardi etmeyin
Acaba aradaki ucurumumu görüyorevet kültür farkı var ama sadece sevgilim değil corona durumları biraz daha azalsa söz yapıp bir kaç aya da evlenicez ama annem hala böyle konuşuyor niye hala soğutmaya çalışıyorsun artık evleniyorum evleneceğim adamdan niye soğuyum diye sinir oldum
ben ailesiyle yakından tanışmadım bir kere görüştüm bir de telde konuştum biraz. çok tanıyorum diyemem ama uyumsuz insanlar değiller bunu biliyorumİlkokul mezunu insanlar ama yobazlar mı, baskıcılar mı, cahiller mi, insani vasıfları nasıl ona bakmak lazım. Keşke diplomaya baksa her şey.
Bana söylediğiz ağır gelmedi.Bende mi tuhaflık var?
Anneniz haddini aşmış, yerini bildirmişsiniz.Bir daha konuşmadan iki kez düşünür.
Niye anneler hata yapamaz mı?? Bunlar insanüstü varlıklar mıdır?? Hata yaptığı halde aferin anne, böyle devam et mi demeliyiz??Yerini bildirmişsiniz ne demek ya ,o bir anne ...
Bence annenizin gönlünü alın.
Genel olacak ama, kk üyeleri eşlerinizden örnek alın ,anaları babaları için karılarına nasıl kızıyor laf söyletmiyorlar .Eşiniz için de olsa sakın ailenizi kırmayın yanlış yapıyorsunuz ,diyeceğiniz varsa dahi uslubu ile diyin .Bakın nerdeyse 40 olacağım annem eşimle zorla evlendirdi ,evliliğimde eşimin ailesi yüzünden çok sorun yaşadım ama 1 defa dahi anneme laf etmedim , bir sürü koca bulursunuz ama anneniz giderse geri gelmez.
Uyumsuz insanlar olmadıklarını tanımadan bilemezsiniz. Sevgilinize evleneceğim insan demeden önce, bir ailesini tanıyın, aile ilişkilerini bizzat gözlemleyin bence. Annenizin tavrı yanlış ama bu tavrın altında haklı endişeler olabilir.ben ailesiyle yakından tanışmadım bir kere görüştüm bir de telde konuştum biraz. çok tanıyorum diyemem ama uyumsuz insanlar değiller bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?