- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
- Konu Sahibi _Amathaunta_
-
Hümanistim değil lakin benim tercihime laf ettirmemesini bekledim, annem olarak.annenin elin adamına hümanistlik öğretmesini mi bekliyosunuz? saçma olmuş.
Hümanistim değil lakin benim tercihime laf ettirmemesini bekledim, annem olarak.
Lütfen gidin annenizden özür dileyin. Anneniz o manada söylememistir, elin ağzı leğen gibi, hepimiz biliyoruz. Sizden utandığını düşünmüyorum... Hesap soracağım diyorsunuz, yapmayın yahu altı üstü bir laf denmiş , bir daha alışveriş yapmazsınız olur biter....
Evet haksızlık etmişsiniz.
Herkes her durumda takır takır cevap veremeyebilir.
Anneniz belki ne söyleyeceğini bilemedi, belki sallamadı, uzatmak istemedi.
Adamın densizliğine kızıp annenizi üzmeseydiniz keşke.
O kadar ağlayacak bir şey de yok gerçekten, şu anki ruh halinizden dolayı etkilenmissiniz.
Haksızsınız,
Yazık kadıncağız korkmuş olabilir,tepki çekmek istememiş olabilir,sapığı var manyağı var.
Anneniz utanmıyor sizden,o densizle uğraşmak istememiş.
anneniz sizin gibi hazır cvp değildir...veya da ters konuşmayı sevmiyordur....anneniz üzülmüştür....gönlünü alın...
Çok gereksiz ve yersiz olmuş kızman. Ayıp etmişsin çok. Sokakta elin adamıyla laf dalaşına girse memnun mu olacaksın. Sanki adam annenin lafıyla birden aydınlanacak
Napsın anneniz bilmediği yerin insanı gidip kavga mı etsin adamla?
Adamın densizliği, anneciğinizin ne gunahı var?
Kızdığınız şey konusunda haklısınız ama yanlış kişiye patlamışsınız.
Gidin sarılın, mahvetti beni bu hormonlar diyin, özür dileyin.
Anneye saygılar,Özür diledim şimdi, teşekkür ederim yorumlarınız için. O da sizler gibi söyledi, hormonal olarak bu durumdasın diye bende farkındayım ama işte insanoğlu bazen çok nankör olabiliyor. Tekrar çok teşekkür ederim.
Çok iyi yapmışsınız. Kimse için anne kalbini kırmaya değmez... Doğumdan sonra lohusa dönemi var şimdiden böyle olursanız zor geçer sizin için. Daha sakin olmayı deneyin.. millet konuşur , millet bakar , millet her zaman elbet bir kulp takar. Biri de bana aynısını sorsa yok derim. Niye benim evladının arkasından atıp tutsunlar. Ha bir de orada kalkıp bişey dese tutuşacaklardı kavgaya... En iyisini yapmış anneniz ...Özür diledim şimdi, teşekkür ederim yorumlarınız için. O da sizler gibi söyledi, hormonal olarak bu durumdasın diye bende farkındayım ama işte insanoğlu bazen çok nankör olabiliyor. Tekrar çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?