Anneme çok kızdım, haksızlık mı ettim.

Artik oyle bir hale geldi ki ulke.
Ben istedigimi giyerim o istedigini giyer diye kimse dusunmuyor.Herkes gunah bekcisi kesildi basımıza.Anneniz o tarife uyup evet o ip askili giyinen kiz diyip hedef gosterse daha mi iyi olacakti sizce?
Bilmemesi daha iyi degil mi?Ki bence anneniz de tanımasin,bilmesin diye oyle soylemistir.

Açık giyinmek nasıl ki sizin tercihiniz annenizin de savunmak yerine kaçması kendi tercihidir. Siz açık giyiniyorsunuz diye başkası ile kavga etmiyorsunuz ama Doğum için işini evini bırakıp yardıma gelen anneye niye savunmadın diye kavga ediyorsunuz.
Doğuma zaten az kalmış böyle şeylerde uğraşıp gerilim yaratmayın kadıncağızın da kalbini kırmayın.

Tercihlere saygıdan bahsederken annenizin tercihine neden saygı duymadiniz.
Bazen sasiyoruz.

Kırılmakta haklısınız ama hamilelikten dolayı hassas olduğunuz için annenize kızmakta biraz ileri gitmişsiniz, annenizden özür dilediğiniz de sizi anlayacaktır eminim gönlünü alın sarılın annenize anneler unutur evlatlarının hatasını

Hümanistim değil lakin benim tercihime laf ettirmemesini bekledim, annem olarak.

Çomarlar laftan anlamıyor

Ben olsam sana ne kardeşim sapık mısın elin kadınını dikizliyorsunu yapıştırırdım

Ama annen boş bulunmuş ya da bulaşmak istememiş

Takılma geç

Belki de eşine laf getirmemek için cevap vermedi. Hoş mu olur du bilmem kimin kayinvalidesi erkeklerle sokak ortası kavga ediyor dedirtse daha mı iyiydi ? Siz özgürlügu mahalle kadınları gibi kavga etmek sanıyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…