- Konu Sahibi burcudeniz
Tabi bunun yaninda büyüklere saygı,kendi temizliğini,yemeğini yapabilme,başkalarına yük olmama,herşeyi anneden bekleyip kendi kişisel alanına saygı duyulmasını beklememe,anneye bağırıp cagirmama gibi saygı kurallarınıza öğretmek gerektiğini düşünüyorum mesajınızdan sonra.yan gel osman olmamalı kadını temizlikçi ,ahci,kapıcı gibi kullanıp azarlama hakkini nereden buluyor onuda merak ettim doğrusu ...
Temizlik kısmına takılmışsınız, ben ona odamı temizle demiyorum kendisi temizliyor.
Annenle arandaki uzaklıktan kaynaklanıyor bence annem çantamı karıştırsa ne arıyorsun demem bile, saygıymış oymuş buymuş her hangi birine olabilir anneme olmaz kimse kusura bakmasın da sen hangi ülkenin prensesisin acaba![]()
Ben gerçekten yoruldum. Herkes kendi anne-kız ilişkisi üzerinden çıkarım yapıyor. Hepimiz farklı farklıyız, farklı ailelerde büyüyüp farklı yetiştirildik o yüzden garipsememeye çalışıyorum. Sizce haksız mıyım bunu öğrenmek için açmıştım konuyu ama çoğunluğa göre haksızım demek ki. Öğrenmiş oldum.