Niye herkes sana nefret kusmuş anlamış değilim,hayır ne hakaret etmişsin ne bi şey demişsin,hiçbir mentalitesi olmayan o senin annen değil mi istediğini yapar demeler falan,olay sanki annenin istediğini yapamayışıymış gibi,olay dışındaki her şeye takılmalar falan,olayı abuk yerlere çekmeler,ne istemiş de ne yapamamış,odadaki eşyaları karıştırıp, atma isteği annelik iç güdüsü de kimsenin haberi mi yok,birey olamamış insan mantığından kaynaklanıyor herhalde,ki sen annenle güzel güzel konuşmuşsun ama davranışlarına devam etmiş,ben ortaokul dönemimden beri anneme derim, anne odamı ben temizleyip düzenlerim,odamda her zaman çok fazla kitap ayrıca bi de üstüne tonla ders kitaplarım olurdu,annem de saygı duyup odamdaki tek bir çöpe dokunmazdı,ne oldu anneliği yarım mı kaldı,yoo hayır,kv'lerin her şeye müdahale edişini geçtim eşlerinin eşyalarını,eşlerinin hayatına müdahale edişinden rahatsızlık duyarlar,annesine düşkün eşe "gıcık" olurlar,e hani anneydi? E hani hakkıydı,çocuğuna istediğini yapmak? Çarpık bi mantık işte boşver sen,ama cüzdanından para alma mevzusuna çok takılma dalgınlıktır,bi şeydir yani.
Not:anneyim.