• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme gore ben fesatmisim

Bala14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
20
10
3
41
Annem her konuda ablama olan bir şeyi buyütür,bana olanida küçümser benim çocuğum yok olmadi insallah olur ,ablamin oğlu ise girmemiş sıkıntısı var annem diyorki ablanın derdi daha sıkıntı benim senin olması neji diyo daha bunun gibi bir sürüş ben bunu neden böyle dedinki diyince sen fesatsin onu kayirdigimi düşünüyorsun diyo o birsey söylüyorum ciddiye alıyor önemsiz olsa bile ben önemli olanı üstüne basa basa söylesemde zor bela inaniyo

Annem her konuda ablama olan bir şeyi buyütür,bana olanida küçümser benim çocuğum yok olmadi insallah olur ,ablamin oğlu ise girmemiş sıkıntısı var annem diyorki ablanın derdi daha sıkıntı benim senin olması neji diyo daha bunun gibi bir sürüş ben bunu neden böyle dedinki diyince sen fesatsin onu kayirdigimi düşünüyorsun diyo o birsey söylüyorum ciddiye alıyor önemsiz olsa bile ben önemli olanı üstüne basa basa söylesemde zor bela inaniyo
fazla kafaya takmışsınız bu kadar hassas olmayın.

Kisacasi senin yok sen iyisin gene onun var ama seninkini daha büyük dert diyo benim kini kucumsiyi.

Yaşlı bir kadından ne beklentiniz olabilir bırakın onu daha haklı yada aciz bulsun
Elinde büyük bşr serveti varda ablanıza veriyor size arkasını mı dönüyor
O ablanız neden rakip gibi görüyorsunuz
Annenizin yanlışı size kardeşlik bilincini aşılayamaması
Başka birşey değil

birde anlamadığım bir insan nasıl ablasını kıskanır ve ayırt ettiğini düşünür bu gerçekten normal bir düşünce değil. Çocuk meselesine gelince o bambaşka bir sorumluluktur ve evlat hayırlı olmazsa ana babaya çok daha fazla sıkıntı verir anneniz bunu kastediyor. bence de biraz olumlu düşünün normal değil düşünceleriniz

Benimki kiskanclik değil daha sevinirim olan iyi şeylere benim üzüldüğüm birimizinki dert de ötekinin önemle değil tarzı düşünmesi adil olsun ikimiz içinde dua etsin eşit mesafede olsun

Anneniz belli ki size ihtiyacınız olan duygusal desteği veremiyor. Bunun farklı sebepleri vardır. Detayları bilmediğin için yorum yapamam. Ama size tavsiyem: Annenizin size bu desteği veremediğini olduğu gibi kabul edip, gereken desteği kendinize vermeniz. Bazi ebeveynler gereken empatiye yeterli kadar sahip değil maalesef

Benimki kiskanclik değil daha sevinirim olan iyi şeylere benim üzüldüğüm birimizinki dert de ötekinin önemle değil tarzı düşünmesi adil olsun ikimiz içinde dua etsin eşit mesafede olsun
Derdinize deva olacak bir çözüm var mı annenizin elinde
Sadece dua mı derdiniz
Eğer çok büyük dertleriniz varsa
İnanıyorum tüm kadınlar külübünün duaları sizinle
Bazen o kadar saçma dertlerle gelirler ki
Kimse önemsemez dalga konusu olur hatta
Bazende derdini paylaşan bir arkadaşımızla hüngür hüngür ağlar
Tüm iyi enerjinizle bu arkadaşımızın derdine odaklanır dua ederiz
Eğer derdiniz varsa anlatın dualar iyi temenniler akıl önerileri alın
Ama sizin derdiniz benim açımdan kesinlikle dert değil hatta saçma

Senin kızınım, sana çekmişim deseydiniz.

Benim derdim 16 yıllık bitmek bilmeyen bebek ozlemi başka bi şey değil ayrıca hiç bir zaman ben onları uzmedim sikintım şu deyip benim derdim benim

Çoğumuzun annesi istedigimiz anne değil.Bazılarımızınki manevi destek olmadıkları gibi birde zarar veriyorlar.Sizinkide öyledir belki.Ya da dilinin kemiği yoktur vs.

Benim derdim 16 yıllık bitmek bilmeyen bebek ozlemi başka bi şey değil ayrıca hiç bir zaman ben onları uzmedim sikintım şu deyip benim derdim benim

Doktorlar kesin olarak çocuğunuz olamayacağını mı söylediler yoksa tedavi mi görüyorsunuz?

3 tüp bebek aşılama sonuç yok olmaz demiyorlar ama yok çok yıpranmış şu dönemde adet olmadım insallah hamileyim dedim ama ne çare kist tedavisi goruyorum çok zor zamanlardan geçiyorum

Ben annemın soyledıgı hiçbir seye alınmadım bu xamana kadar.
Mesela bir konuda ablamı övdüyse ki övebilir çünkü övmesini hep haklı bulmusumdur.
( Genelde ev işleri misafir agırlama falan filan)

Yüzüne gülerim anlar zaten. Ben buyum derim
Bana ne ondan derim.
Ama cok garıptır ki ablam anneme tek laf edemez. Yüzüne bişi diyemez.
Ben catır catır kavga bıle ederım. Sonra hiçbir sey olmamıs gibi konsuuruz.

Anlatabılıyor muyum acaba ne demek ıstedıgımı? Övülen kişiler genelde pasif karektere sahıptırler, ama bişi olunca ilk size anlatılır. Herkesten bişi saklanır ama senden saklanmaz.

Yani benım annem bana karsı böyle..

Evet kıyaslar, kardeslerimı över. Ama umrumda bıle olmaz. Kıskanmam da alınmam da.
Takmayın siz de, anne işte. Öyle ya da böyle
Anne yani.. cok alınıyorsanız yüzüne acıkça söylemekten cekınmeyın

Son düzenleme:
devamli her derdinizde ablanizi one atip boyle diyorsa sikinti tabi herkesin derdi kendine buyuk sizi dinleyip cozum sunar sonra ablanizla alakali durumu paylasir dertlesir baska

Back
X