inşallah düzelir canım.annemede üzülüyorum ama sürekli ablamın başında nöbet tutamazki.32 yaşında kadın sonuçta.ablama canım feda ama artık düşüncesizlikleri ve alınganlıkları beni çok daralttıhaklısın ama ablanın boşanma durumu anneni çok
etkilemiş.bence üzüldüğü için öyle söylemiştir
biraz zaman ver alışmalarına kendini de üzme
yakında düzelir
canım hatam olduğunda koşarak gider özür dilerim annemden ama hatam yokki.üstelik anneme gidersen küserim gitme dedim buna rağmen gitti.eşim "gitme anne napcan bu saatte gidip" dedi.sana mı sorcam napcağımı dedi.annemin verdiği cevaplarda çok ağır alındık bizde haliyle.ilk adımı bu sefer annemden beklicem.hiç annemden ilk adım beklemezdim ama bu sefer çok kırıldım.eşimede mahcup oldum cünküSen suan esinle mutlusun oyuzden kendi evinde en ufak bisey dediginde ablan bozulabilir. Annen suan idrak edemez durumu onun icin suan ablan yardima muhtac, uzgun, sevgiye daha cok ihtiyaci var. Emin ol bisure sonra her sey normale donecek. Ama ben olsam annemden ozur diler yanlis anladigini onu ve ablami cok sevdigimi vs soylerdim.
düzelir canım sonuçta anne yavrusuna kıyamazinşallah düzelir canım.annemede üzülüyorum ama sürekli ablamın başında nöbet tutamazki.32 yaşında kadın sonuçta.ablama canım feda ama artık düşüncesizlikleri ve alınganlıkları beni çok daralttısabır ediyorum inşallah düzelir
işte canım benimde kızdığım nokta bu.madem çocuğun ödevi var neden geldin bugün.yeğenime canım feda,ben ablama kızdım.eşimle kısık sesle muhabbet ediyoruz bundan bile azar yedik.Sacmalık k.bkma cocuk bagırıyor acmayın tvyi dersi var madem gelmeseydi o gün ben sana hak verdim.şahsen
travma geciriyor olabilir ablan annen korkuyordur muhtemelen..
düşkünüm işte sorunda budüzelir canım sonuçta anne yavrusuna kıyamaz
siz biraz mesafe koyun üzüldüğünü anlayınca
seni ihmal ettiklerini anlarlar.annene çok düşkünsün galiba canım
ablanda senin tam tersin galibadüşkünüm işte sorunda budüşkün olduğumuda biliyor nasıl olsa pınar küsmez diyor galiba.
canım hatam olduğunda koşarak gider özür dilerim annemden ama hatam yokki.üstelik anneme gidersen küserim gitme dedim buna rağmen gitti.eşim "gitme anne napcan bu saatte gidip" dedi.sana mı sorcam napcağımı dedi.annemin verdiği cevaplarda çok ağır alındık bizde haliyle.ilk adımı bu sefer annemden beklicem.hiç annemden ilk adım beklemezdim ama bu sefer çok kırıldım.eşimede mahcup oldum cünkü
ablam benim gibi değil.boşandığında bile yaşadığı şehire alıştığı için memlekete dönmek istemedi burada daha kolay iş bulurum dedi.annem kızınca cesaret edemedi.anlık sözler dediğin gibi çok can yakıcı oluyor canım.ama Allahtan içim çok rahat hiç sert bi söz etmedim bugün.annem bana etti.üzmek için dememiştir ama üzüldüm işteablanda senin tam tersin galiba
öyleyse birde annen uzakta kalınca
biraz fazla ihmal etmiş.sinir halinde
söylenen sözler anlıktır canım tabi
can yakıcı ama eminim seni üzmek için
söylememiştir
aynen eşimde böyle yap diyor.küsme ama tavrını koy diyor.öyle yapacağım.o dengeyi öyle güzel kurmalıyımki dediğin gibi destek olacağına köstek oldu demesinler.beni anlamana sevindim :)Diger yorumlarini da simdi okudum. Ozaman annene dank etmesi icin sanirim biraz arayi acacaksin. Ama kus gibi degil sonra ablasi zor durumda tavir yapiyo destek olacagina demesin. O zaten kizinin ses tonundan bile anlar. Canini sıkma sen de dengeyi kurmayi tekrar hatirlar annen: /
senin üzücü şeyler söylememen çok iyi canımablam benim gibi değil.boşandığında bile yaşadığı şehire alıştığı için memlekete dönmek istemedi burada daha kolay iş bulurum dedi.annem kızınca cesaret edemedi.anlık sözler dediğin gibi çok can yakıcı oluyor canım.ama Allahtan içim çok rahat hiç sert bi söz etmedim bugün.annem bana etti.üzmek için dememiştir ama üzüldüm işte
ah canım benim yasenin üzücü şeyler söylememen çok iyi canım
biliyor musun ben annemi tam iki yıldır
görmüyorum.ben de senin gibi çok düşkündüm
ama göremiyorum işte.demesi kolay ama üzme
kendini düzelir..annen seni üzdüğünü anlar
yakında.
bunu kendime bile söyleyemiyorum canımah canım benim yaneden göremiyorsunki özel değilse tabi.
Ben acikcasi saatten de olsa gerek ilk okudugumda sirf o olay var sandim hani biguncuk idare edilir gibi dusunmustum. Ama bisuru bozulacagin sey olmus. Bi'de siz cok duskunsunuz anneyle ondan kirilman cok normal bi'nevi senin de duzenin degismis. Ben de babama cok duskunum misal biyas buyuk ablami iki kere fazla opsun sarilsin suratim asilir gecen 24 yasimda sen zaten onu daha cok seviyosun diye agladim: D Oluyo yani boyle seyler onlar da insan ara ara dengeyi sasiriyolar. Annem de ben uc yasindayken kaybetmis beni ustunden 21 sene gecti hala ablamla bana farkli davranir benim ustume daha cok duser.aynen eşimde böyle yap diyor.küsme ama tavrını koy diyor.öyle yapacağım.o dengeyi öyle güzel kurmalıyımki dediğin gibi destek olacağına köstek oldu demesinler.beni anlamana sevindim :)
Paylaşmak istersen dinlerim canım ama üzülmenide istemembunu kendime bile söyleyemiyorum canım
Canım haklısın benim abla gelse böyle yapsa .işte canım benimde kızdığım nokta bu.madem çocuğun ödevi var neden geldin bugün.yeğenime canım feda,ben ablama kızdım.eşimle kısık sesle muhabbet ediyoruz bundan bile azar yedik.
sağ ol canım sende üzülme eminim düzelecekPaylaşmak istersen dinlerim canım ama üzülmenide istemem
Ah be canım bi günlük bişey olsa dert değil inan.kaç kez böyle olaylar yaşandı her seferinde buraya konu açsam mı dedim vazgeçtim bugün açtım.anneme düşkünüm ama sanki düşkün oluncada bana kırılmaz küsmez gibi görünüyorum annemin gözünde.ablam daha soğuktur bişey olsun kapatır telefonu annemi merakta bırakır.ben tam tersi.merak edip üzülmesin diye çabalarım.sorumsuz evlat daha Kıymetli oluyor sanırımBen acikcasi saatten de olsa gerek ilk okudugumda sirf o olay var sandim hani biguncuk idare edilir gibi dusunmustum. Ama bisuru bozulacagin sey olmus. Bi'de siz cok duskunsunuz anneyle ondan kirilman cok normal bi'nevi senin de duzenin degismis. Ben de babama cok duskunum misal biyas buyuk ablami iki kere fazla opsun sarilsin suratim asilir gecen 24 yasimda sen zaten onu daha cok seviyosun diye agladim: D Oluyo yani boyle seyler onlar da insan ara ara dengeyi sasiriyolar. Annem de ben uc yasindayken kaybetmis beni ustunden 21 sene gecti hala ablamla bana farkli davranir benim ustume daha cok duser.
Anne olmadan anlayamayacagiz sanirim. Oyuzden uzulme annen nasilsa yuvasinda mutlu suan bana ihtiyaci yok deyip diger kizinin yaralarina merhem olmaya calisiyo. İki gune bisey olmamis gibi konusabilir : )
işte canım benimde kızdığım nokta bu.madem çocuğun ödevi var neden geldin bugün.yeğenime canım feda,ben ablama kızdım.eşimle kısık sesle muhabbet ediyoruz bundan bile azar yedik.
Aynen canım.en kötüsüde annemin her sorunda ablama hakvermesi.çok doldum Patlıcam bi gün diyordum o günde bugun oldu.onlara sorsan eminim hala beni hatalı buluyorlardırCanım haklısın benim abla gelse böyle yapsa .
Ne anlamı kalırdı bna gelmesinin yani o bana gelmiş oturcz sohpet edecz cocuk dıger odaya gecsin cay koyulsun filan mıhabbetler havada ucussun ne guzel yok ne dediysem alınacaksa nie geldi ogün madem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?