anneme kırgınım

Canım ben yeğenime asla kızmıyorum.çocuktur ne yapsa ses etmem.ben ablama kızıyorum.bu kadar ödev varken gelmişsin sesimi çıkartsak kızıyorsun eee neden geldin madem.ben anneme ve ablama kırgınım canım

Aynen canım.en kötüsüde annemin her sorunda ablama hakvermesi.çok doldum Patlıcam bi gün diyordum o günde bugun oldu.onlara sorsan eminim hala beni hatalı buluyorlardır
Canım benim kızkardesim veya bir ablam yok olsaydı böyle düşünürmüydüm bilmiyorum.
Ama ne dersem bana alınması , cekiştirmesi asla tasvip etmm .
belki esinden boşandığı icn cocugunu el bebek gül bebek büyütmek istyr kimse knsmsn kimse ellemesi o gün resmen cocuk sizi parmagında oynatmış benimde abimin cocugu var beni yanlış anlama ..annenizin yaptıgınada birsey demiyvm artk tmm ablanız yeni bosanmış travma yasıyor annenize ne oluyor.
ablanla aranızı düzeltecegine..

Annemin bu tavırları yüzünden ablama cephe alacaktım canım çok kızdım çünkü.eşim uyardı eğer ablana kızar bağırırsan şuan onlar ikisi bir olur dahada kötü olur ablana ses etme dedi.ablam aradı Konuştum annemin gitme sebebini anlattım.beni bahane etmesin annem ben kalırım yalnız herzaman dedi.annemin yapması gereken bana ses Çıkarma diyorsa ablamada demeliydi.o zaman bende zaten annemi aramız bozulmasın diye uğraşıyor derdim ama öyle olmadı maalesef.

Olmaz mi canım faydan :) bu saatte sizden baska kimse dinlemez ki beni.iyiki varsınız
:) iyiki sizde varsınız
saatte baya geç olmuş burda
zaman çabuk geçiyor normalde bana
zaman hiç geçmez biraz daha kalırsam
kızım uyanınca uykusuzluktan zombi gibi
olacam.iyi geceler canım ben kaçar
sakin uzme kendini düzelecek allahın izniyle

Tamam canım :) Allah Rahatlık versin.iyi uykular öptümmm

Canım bence annene tavrını göster ablana degil...

Ben farklı bir yere takıldım burada..anneniz normalde niye size o kadar sık geliyor ki?15 dk kadar yakınsa evler niye 2-3 gün sizde kalıyor?Eminim bu k.valideniz olsaydı rahatsız olurdunuz.Eşiniz memnun mu ki bu durumdan yoksa sizi kırmamak için bir şey demiyor olabilir mi?Ben bu kadar bağlı daha doğrusu bağımlı yaşamanın evliliğe zarar verdiğini düşünüyorum.Herkesin ayrı bir dünyası olmalı.Siz o kadar alışmışsınız ki bu bağa ablanız gelip de ilgi değişince sudan çıkmış balığa dönmüşsünüz.Eve geldiklerinde yeğeninizin ödev yapması v.s onlarda size hak verdim doğrusu; evde kalmaları daha iyi olurdu.Onun dışında ise böyle hassas bir dönemde(ablanız açısından) ilgi beklememeniz ve onlara daha çok destek olmanız gerektiğini düşünüyorum.Bu geçici bir dönemdir ve ne kadar olgun davranırsanız o kadar sarsıntısız geçer.Anneniz de evladının bu mutsuz dönemini ona daha çok destek olmaya çalışarak geçirecek ve tabii ki onunla daha çok ilgilenecek bu da son derece normal, önce bu durumu kabullenirseniz daha rahat edersiniz iyi sabahlar..

Gunayin Canim anneniz size yakinken kalmasininn sebebi nedir? Yani özel bir durum mu varyoksa esiniz bu durumdan memnun mu acabba sizi kirmamak adina ses cikarmiyor olabilir mi?
Ablaniz 11 sene gurbetteymis ve Belliki çok zor zamanlari olmuş bosanip yeni bir hayata hem de bir çocukla yeniden baslamayi göze almis.evinize gelmiş devamlı mi geliyor size ayda 1 gelse bir haftasonu Eşiniz ve siz TV izlemeseniz ne olur ki
Annenizde yıllarca evladini görmemiş ve sşuanda gerçekten desteğeiihtiyacı varsa bira da onunla ilgilenmek istiyordur
Gerçekten biraz ilimli yaklaşmaya calisin pozitif olun .

15dk mesafede olan annenin sende kalmasi yada kalmasini istemen tuhafima gitti

Otur esinle evinde rahatini fazlaca dusunuyosun o ki.

Ablani kiskaniyosun sen
Annenin ablanla ilgilenmesi cok ama cok normal neticede kadin esinden ayrilmis desteg ihtiyaci var sn mutlu olgudundan belki onun psoikolojisini anlayamiyosun biraz empati diyorum.

Bence zamana bırakın biraz. Anneniz sizin mutlu, huzurlu olduğunuzu biliyor bu sebeple sizinle ilgili içi rahat ama ablanızın desteğe ihtiyacı var şu an, bu sebeple onların yanında olmaya çalışıyor belliki.
Sizide anlıyorum anneniz hep yanınızdaymış şu an uzaklaştı gibi hissedip üzülüyorsunuz ama ablanızın annenize ihtiyacı var bu süreçte, sizde destek olun, yanlarında olun.
Kolaylıklar dilerim.

niye yalnız kalasın ki anlamadım.
evlisin evin eşin var.ailene de yakınmışssın.
çok abartı alınganlık yapmışssın.
bırak yeni durumlarına alışssınlar sık boğaz etme insanları.
herşey zamanla rayına oturur.
annen gelemiyosa sen git.müsade ver insanlara.
ayrıca 1. sınıfa başlayan çocukla uğraşmak çok zordur.
hem bu kadar kısa mesafede yaşayıp ta yatılı kalma yüzünden tartışmanızı da eşinin müdahil olmasını da çok abes buldum.
sen eşine fazla yansıtmışsın kendi duygularını bence.
atan yok satan yok.
annen senelerdir ablandan ayrıymış.
birbirlerine ihtiyaçları var ve muhtemelen annen de bunca ayrı kalınan zaman için üzgündür
ablana biraz daha fazla vakit ayırmak isteyebilir bu da doğal bence.
yarın sen de anne olunca anlarsın:))

15 dakikalık mesafede kalmasına ne gerek var ki.
Eşim aynı ilin içinde annesine gittiğinde kalır ve tuhafıma gider 10-15 dakikalık mesafe diye.

Ablan da tabi ödevler bitince gelse daha iyiymiş ama düşünemedi herhalde.

Gelmeseler gelmiyorlar diye kızıyorsun gelseler çocuğun ödevi var da tv izleyemedim diye kızıyorsun ama haftaiçi gelemezler yiğenin erken yatıyordur okul olduğu için o yüzden de haftasonu gelmişler ne yapsın ödevini de getirmiş annenizin dediği gibi bir gün dizi izlemeseniz bir şey olmaz ayrıca aranız 15 dk mesafeyse anneniz neden sizde kalmak zorunda otursun muhabbet edin evine gitsin. Siz annenize gitmiyor musunuz neden hep anneniz gelsin diye bekliyorsunuz. Ablanız o zaman gurbetteydi ama kocası başındaydı şimdi tek başına evinde tabii ki merak eder benim annem şehir dışından geliyor kalmaya erkek kardeşim 26 yaşında 1 hafta sonra gideyim kardeşin yalnız demeye başlıyor ki dayımlar yan apartmanda ama çekingendr her akşam gitmek istemez vs bende anneme hak veriyorum. Siz ablanızın gelmesinden dolayı ilginin dağılmasından şikayetçisiniz bence. Ablanız uzakta olduğundan ilginin siz de olmasına alışmışsın ve bariz ablanı kıslanıyorsun ama ablanın başında kocası yok yalnız tek başına hayata tutunmaya çalışıyor destek olacağınıza ablanızdan annenizi kıskanıyorsunuz gerçekten yazık.

Bana göre haksızsın.Çocukça davranmışsın.Ablan yıllarca gurbette kalmış.Neler yaşamış k sonunda evinden barkından kocasından ayrılıp çocuğuyla yeni bir hayata başlamış.Kolay birşey değil.Kimsenin içini bilemezsin.Çocukla dul bir kadın,yeni hayata adapte ol,çocuğa babasızlığı hissettirme,kendi duygularına gem vur....kafasında türlü türlü şeyler vardır.Çocukların her daim dersi olur.Almış çocuğunu sana gelmiş.Nolurdu ki bir haftasonu da tv izlemeseniz.Eşin yeğeninle ilgilenseydi ona bir baba abi gibi ders çalıştırsaydı.Sen ablanla dertleşseydin.
Annen için kolay mı sanıyorsun.Evladı yuvasını yıkıp gelmiş.Gereksiz şeyleri dert etmişsin kendine.Tabiki annen eskisi gibi gelemeyebilir.Düzen değişti,ablan burda.Biraz anlayış ve empati yapmalısın.

Bence annenize çocukken yaşadığınız bağlılığınız hala devam ediyor ve bu çok yanlış bir durum artık evli kendi ailesi olan bir bireysiniz bu kadar düşkün olmak bir süre sonra eşinizide sıkabilir şimdi yeni olduğunuz için problem gibi gözükmeyen şeyler ileride başınıza dert olur ayrıca insanların yaşadığı problemlerin temelinde hep şu yatıyor evlendikten sonra asıl aileniz kocanız ve siz ikinci ailenizde anneler babalar oluyor bunu oturtamadığınız sürecede daha çok problem yaşarsınız..daha siz bir aile olamamışsınız bence..yani 15 dkk mesafedeki annenin sizde kalması nasıl bir durumdur bu nasıl bir düşkünlüktür aklım almıyor..benim eşimin annesi tek yaşar evlerimizde yakındır ama sadece haftada bir bazen iki kere akşam yemeğine gideriz annemle dışarıda görüşürüz yani daha fazlası her iki tarafa da zarar verir..bu konudaki tavsiyemde annenize karşı biraz mesafe almanız..bende anneme yakınımdır en yakın dostumdur hatta geçen gün bir tartışma yaşadık ve bu kadar yakın olmanın ikimizede zarar verdiğini çok netbir biçimde görüp mesafe koydum sonra tadı kaçıyor annede seni çantada keklik görüp istediği gibi davranıp konuşuyor bu çok yanlış artık sizin bir birey olduğunuzu o da kabul etmeli..bi mesafe koyun bak nasıl değişecek herşey benden tavsiye..

Bu kalma merakı nedir sizin ailede ben anlamadım,
Hemde 15 dakikalık mesafede..
Herkes kendi ewini bilsin, misafir gibi gelinsin misafir gibi gidilsin..
Bana saçma geldi, kaldı kalmadı mevzusuna takılmanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…