Inşallah canım.teşekkür ederim bu saatte yanımda olduğun içinsağ ol canım sende üzülme eminim düzelecek
Canım ben yeğenime asla kızmıyorum.çocuktur ne yapsa ses etmem.ben ablama kızıyorum.bu kadar ödev varken gelmişsin sesimi çıkartsak kızıyorsun eee neden geldin madem.ben anneme ve ablama kırgınım canımO konuda haklısın fakat muhtemelen senin haklılığını göremeyecek veya üzerinde duramayacak kadar kendilerine dönmüşler. Şimdi sen çocuk şöyle dedi, böyle oldu dersen, annelik içgüdüsüyle çocuğunu korumak için daha fazla kırıcı olacaktır. Bazı anneler çocuğunun hatalarını bilseler de yine de toz kondurmazlar.
Kendi açından söyleyeyim, çocuğum bir hata yaptığında bunu farkederim ve onun adına özür dilerim, fakat bu konu hassas bir konu, birazcık da olsa ağır bir laf söylendiğinde, yüreğim sızlar ve o ortamda rahat rahat oturamam, rahatsız olurum.
rica ederim Cnm birazcık faydamInşallah canım.teşekkür ederim bu saatte yanımda olduğun için
Canım benim kızkardesim veya bir ablam yok olsaydı böyle düşünürmüydüm bilmiyorum.Aynen canım.en kötüsüde annemin her sorunda ablama hakvermesi.çok doldum Patlıcam bi gün diyordum o günde bugun oldu.onlara sorsan eminim hala beni hatalı buluyorlardır
Olmaz mi canım faydan :) bu saatte sizden baska kimse dinlemez ki beni.iyiki varsınızrica ederim Cnm birazcık faydam
dokunduysa ne mutlu bana
Annemin bu tavırları yüzünden ablama cephe alacaktım canım çok kızdım çünkü.eşim uyardı eğer ablana kızar bağırırsan şuan onlar ikisi bir olur dahada kötü olur ablana ses etme dedi.ablam aradı Konuştum annemin gitme sebebini anlattım.beni bahane etmesin annem ben kalırım yalnız herzaman dedi.annemin yapması gereken bana ses Çıkarma diyorsa ablamada demeliydi.o zaman bende zaten annemi aramız bozulmasın diye uğraşıyor derdim ama öyle olmadı maalesef.Canım benim kızkardesim veya bir ablam yok olsaydı böyle düşünürmüydüm bilmiyorum.
Ama ne dersem bana alınması , cekiştirmesi asla tasvip etmm .
belki esinden boşandığı icn cocugunu el bebek gül bebek büyütmek istyr kimse knsmsn kimse ellemesi o gün resmen cocuk sizi parmagında oynatmış benimde abimin cocugu var beni yanlış anlama ..annenizin yaptıgınada birsey demiyvm artk tmm ablanız yeni bosanmış travma yasıyor annenize ne oluyor.
ablanla aranızı düzeltecegine..
:) iyiki sizde varsınızOlmaz mi canım faydan :) bu saatte sizden baska kimse dinlemez ki beni.iyiki varsınız
Tamam canım :) Allah Rahatlık versin.iyi uykular öptümmm:) iyiki sizde varsınız
saatte baya geç olmuşburda
zaman çabuk geçiyor normalde bana
zaman hiç geçmez biraz daha kalırsam
kızım uyanınca uykusuzluktan zombi gibi
olacam.iyi geceler canım ben kaçar
sakin uzme kendini düzelecek allahın izniyle
Canım bence annene tavrını göster ablana degil...Annemin bu tavırları yüzünden ablama cephe alacaktım canım çok kızdım çünkü.eşim uyardı eğer ablana kızar bağırırsan şuan onlar ikisi bir olur dahada kötü olur ablana ses etme dedi.ablam aradı Konuştum annemin gitme sebebini anlattım.beni bahane etmesin annem ben kalırım yalnız herzaman dedi.annemin yapması gereken bana ses Çıkarma diyorsa ablamada demeliydi.o zaman bende zaten annemi aramız bozulmasın diye uğraşıyor derdim ama öyle olmadı maalesef.
niye yalnız kalasın ki anlamadım.hep böyle mi olacak pekiannemin ilgisine çok alışkındım.11 yıldır tek çocuk gibiydim.şimdi yalnız kalmış gibi hissediyorum.bana sürekli senin evliliğin iyi kocan var deyip duruyor ablamında anneminde 4 aydır hergün yanlarında oldum.alınmayacak seylere alınganlık yaptılar ses çıkarmadım.alttan çok aldım.ama demek istediğin şeyi ters çevirip tartışma çıkarması bugün cok kırdı
Bana göre haksızsın.Çocukça davranmışsın.Ablan yıllarca gurbette kalmış.Neler yaşamış k sonunda evinden barkından kocasından ayrılıp çocuğuyla yeni bir hayata başlamış.Kolay birşey değil.Kimsenin içini bilemezsin.Çocukla dul bir kadın,yeni hayata adapte ol,çocuğa babasızlığı hissettirme,kendi duygularına gem vur....kafasında türlü türlü şeyler vardır.Çocukların her daim dersi olur.Almış çocuğunu sana gelmiş.Nolurdu ki bir haftasonu da tv izlemeseniz.Eşin yeğeninle ilgilenseydi ona bir baba abi gibi ders çalıştırsaydı.Sen ablanla dertleşseydin.merhaba kızlar..anneme çok kırgınım.olaysa şu;ablam evliyken gurbette yaşıyordu,11 yıllık evliliğini bitirdi ve yanımıza geldi.eşinden ayrılalı 4 ay oldu.annemin yaşadığı apartmanda ablamında evi var.ablamın evi tadilat yapılana kadar annemin yanında yaşadı.annem ablam ve yeğenim yanında yaşadığı için eskisi gibi bana gelemez oldu.evlerimizin arası 15 dakikalık yürüme mesafesinde.annem önceden bana gelir 2-3 gün kalırdı.babamda olmadığı için rahatca kalıyordu.annem "ablanlar evlerine yerleşsin eskisi gibi gelirim" diyordu ama öyle olmadı.cumartesi günü annem ablam yeğenim bana geldiler.yeğenim 1inci sınıfa yeni başladı bu sene.ödevleri oluyor.akşam diken üstünde oturduk hepimiz.televizyonu kapattık ablam yeğenime ders çalıştırdı.birbirimizle muhabbet etsek "susun dikkatim dağılıyor" dedi yeğenim.eşimde bende sıkıldık.abla mutfakta çalışın dedim diye surat astılar.annem izlemeyiver çok mu lazım televizyon dedi.eşiminde bi tek hafta sonu var haliyle keyif yapmak istedi.eşim bilgisayarını aldı oturdu oyun oynuyordu yeğenim istedi bilgisayarı ona verdi.televizyonu açmayın diye bağırıyor çocuk açmadık.öylece oturduk kaldık.sevdiğim bi dizi vardı onu izliyorum diye annem bana sende sıkılmıyorsun şu televizyondan dedi.canım feda yeğenime asla kızmam.o kadar ödevi varken ablamın gelmesi tuhafıma gitti.kendi evimizde diken üstü olduk.gece bende kaldılar.sabah ablamla yeğenim gitti.annem bende kalacaktı.annem konuyu açtı.sen resmen istememişsin bizi dedi.zaten her zaman bana gelirler başları üzerinde yerim var ama çocuğun ödevi varken hafta sonu bana gelip bizide kısıtlamalarına kızdım dedim.bana hiç hakvermedi.yarın giderim bende bugün kalıyımda dedi.salı gününe kadar kalacaktın noldu dedim.baskı yapma istediğim kadar kalırım dedi.nolduki diye ısrar ettim salıya kadar kalcam dediği için.aklım ablanlarda kalıyor dedi.ablam 11 yıl gurbette yaşamışta şimdi mi aklın kalıyor dedim.demez olaydım tartışma çıktı.eşinden boşandığından beri morali bozuk kendine bi zarar vermesinden korkuyormuş başında durması lazımmış.böyle bi korkun varsa haklısın ama ablam böyle bişey yapmaz sen abartıyorsun dedim.fesat dedi banabende ne fesatlığımı gördün diye kızdım.eşimde "zaten hergün onlarla birliktesin burada kalırkende aklın orada kalmasın zaten 15 dakika aramız" dedi.eşimede patladı "tabi hergün onlarla olcam aynı apartmanda yaşıyoruz dedi.eşimin dediği şeyden bunu çıkardı..tartıştık küstük ve gitti.giderkende hatanı anlayıp benden özür dileyinceye kadar beni arama dedi.düşünüyorum bende ne hata var bulamıyorum.çok ağladım moralim çok bozuldu.bundan sonra kendimi ağırdan almayı deneyeyim diyorum.1 gün görmesem koşup giderdim anneme.gitmicem.artık kal diye ısrar etmicem.hatalarım var mı sizce?aynı apartmanda benimde evim var 10 ay sonra bizde oraya taşınacağız.o zamanda böyle sorunlar olmaması için nasıl davranmalıyım? okuyan herkese teşekkür ederim
Bu kalma merakı nedir sizin ailede ben anlamadım,merhaba kızlar..anneme çok kırgınım.olaysa şu;ablam evliyken gurbette yaşıyordu,11 yıllık evliliğini bitirdi ve yanımıza geldi.eşinden ayrılalı 4 ay oldu.annemin yaşadığı apartmanda ablamında evi var.ablamın evi tadilat yapılana kadar annemin yanında yaşadı.annem ablam ve yeğenim yanında yaşadığı için eskisi gibi bana gelemez oldu.evlerimizin arası 15 dakikalık yürüme mesafesinde.annem önceden bana gelir 2-3 gün kalırdı.babamda olmadığı için rahatca kalıyordu.annem "ablanlar evlerine yerleşsin eskisi gibi gelirim" diyordu ama öyle olmadı.cumartesi günü annem ablam yeğenim bana geldiler.yeğenim 1inci sınıfa yeni başladı bu sene.ödevleri oluyor.akşam diken üstünde oturduk hepimiz.televizyonu kapattık ablam yeğenime ders çalıştırdı.birbirimizle muhabbet etsek "susun dikkatim dağılıyor" dedi yeğenim.eşimde bende sıkıldık.abla mutfakta çalışın dedim diye surat astılar.annem izlemeyiver çok mu lazım televizyon dedi.eşiminde bi tek hafta sonu var haliyle keyif yapmak istedi.eşim bilgisayarını aldı oturdu oyun oynuyordu yeğenim istedi bilgisayarı ona verdi.televizyonu açmayın diye bağırıyor çocuk açmadık.öylece oturduk kaldık.sevdiğim bi dizi vardı onu izliyorum diye annem bana sende sıkılmıyorsun şu televizyondan dedi.canım feda yeğenime asla kızmam.o kadar ödevi varken ablamın gelmesi tuhafıma gitti.kendi evimizde diken üstü olduk.gece bende kaldılar.sabah ablamla yeğenim gitti.annem bende kalacaktı.annem konuyu açtı.sen resmen istememişsin bizi dedi.zaten her zaman bana gelirler başları üzerinde yerim var ama çocuğun ödevi varken hafta sonu bana gelip bizide kısıtlamalarına kızdım dedim.bana hiç hakvermedi.yarın giderim bende bugün kalıyımda dedi.salı gününe kadar kalacaktın noldu dedim.baskı yapma istediğim kadar kalırım dedi.nolduki diye ısrar ettim salıya kadar kalcam dediği için.aklım ablanlarda kalıyor dedi.ablam 11 yıl gurbette yaşamışta şimdi mi aklın kalıyor dedim.demez olaydım tartışma çıktı.eşinden boşandığından beri morali bozuk kendine bi zarar vermesinden korkuyormuş başında durması lazımmış.böyle bi korkun varsa haklısın ama ablam böyle bişey yapmaz sen abartıyorsun dedim.fesat dedi banabende ne fesatlığımı gördün diye kızdım.eşimde "zaten hergün onlarla birliktesin burada kalırkende aklın orada kalmasın zaten 15 dakika aramız" dedi.eşimede patladı "tabi hergün onlarla olcam aynı apartmanda yaşıyoruz dedi.eşimin dediği şeyden bunu çıkardı..tartıştık küstük ve gitti.giderkende hatanı anlayıp benden özür dileyinceye kadar beni arama dedi.düşünüyorum bende ne hata var bulamıyorum.çok ağladım moralim çok bozuldu.bundan sonra kendimi ağırdan almayı deneyeyim diyorum.1 gün görmesem koşup giderdim anneme.gitmicem.artık kal diye ısrar etmicem.hatalarım var mı sizce?aynı apartmanda benimde evim var 10 ay sonra bizde oraya taşınacağız.o zamanda böyle sorunlar olmaması için nasıl davranmalıyım? okuyan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?