• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneme mi gideyim kv de ye mi?

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar bu ara çok ağrı trim başınızı hakkınızı helal edin ama bilmediğim konular bunlar başımda da akıl verecek kimse yok sizden akıl alıyorum yardimci olursaniz..
Şimdi ikimizde calisiyoruz esimle birlikte senelik izne çıkacağız bunun ilk 3 gün boşluğumuz var. Somraki hafta mugla ya tatile. gececegiz inş. Eşimle memleketlerimız farklı. . Şimdi size sorum şu :
Ben o boş olan 3 günü kendi memleketimë gidip annemle mi geçireyim ( 5 saat memleketlerimız arasi) yoksa eşimin yanında olup kv yanında mi . Çok fırsatci bi kv dem var. Elinden gelse bizi boşatir o derece.. esimi benim hakkımda doldurabilir gerci eşim pek kulak asma ama yine de şüphe işte. .
Asıl. Merak ettiğim ben anneme gidersem mi kv nin zoruna gider yoksa eşimin yanında olursam mi.. hani zaten suratına gormedigim iyi oldu mu der.. sizce....

Annenizin yanına gidin bence uzakta olan o. Kayınvalideniz daha yakındı sanırım di mi dün konuşmuştuk :) Annenizi izninizde görmek en doğal hakkınız. Hem (bence) kayınvalideniz tatil öncesi laf sokmalar yapıp tatile eşinizle kavgalı ve moralsiz çıkmanıza sebep bile olabilir. Bence hiç risk almayın :D

Annenizin yanına gidin bence uzakta olan o. Kayınvalideniz daha yakındı sanırım di mi dün konuşmuştuk :) Annenizi izninizde görmek en doğal hakkınız. Hem (bence) kayınvalideniz tatil öncesi laf sokmalar yapıp tatile eşinizle kavgalı ve moralsiz çıkmanıza sebep bile olabilir. Bence hiç risk almayın :D
Mümkün olduğunca karşılaşma ma ya çalışıyorum zaten canım. .

Aileni görmek istiyorsan bence kesinlikle gitmelisin ailenin yanına. Eşler birbirini sever, illaki aileleri de sevmek zorunda değilsiniz. Üç gününüzü de anneciğinizle geçirin nolcak ki.

Kızlar bu ara çok ağrı trim başınızı hakkınızı helal edin ama bilmediğim konular bunlar başımda da akıl verecek kimse yok sizden akıl alıyorum yardimci olursaniz..
Şimdi ikimizde calisiyoruz esimle birlikte senelik izne çıkacağız bunun ilk 3 gün boşluğumuz var. Somraki hafta mugla ya tatile. gececegiz inş. Eşimle memleketlerimız farklı. . Şimdi size sorum şu :
Ben o boş olan 3 günü kendi memleketimë gidip annemle mi geçireyim ( 5 saat memleketlerimız arasi) yoksa eşimin yanında olup kv yanında mi . Çok fırsatci bi kv dem var. Elinden gelse bizi boşatir o derece.. esimi benim hakkımda doldurabilir gerci eşim pek kulak asma ama yine de şüphe işte. .
Asıl. Merak ettiğim ben anneme gidersem mi kv nin zoruna gider yoksa eşimin yanında olursam mi.. hani zaten suratına gormedigim iyi oldu mu der.. sizce....
Bu işleri sıraya koyun bence. Bir boşluğunuzu senin annene bir boşluğunuzu kv de değerlendirin hem kimse kırılmaz gereksiz sorunda doğmaz. Eşinle beraber ol bu arada. Kv Doldurur diye değil siz bir çiftsiniz beraber hareker etmeniz daha doğru olur.

tatil bu adı üstünde
stres atmak için gidiyorsun.
Birde kv ile gerilip tatilini de mahvetme bu arada eşin durumu görmüyormu?
yani eğer durumun farkındaysa zaten üzülmez
en güzeli git ananın dizlerine yat güzelce bir dinlen..

Ay canım eğer kocan kulak asmıyorsa annene git özlem gider ama kocana güvenmiyorsan gitmeyince için içini yiceksen kaynanana ama o 3günü zehir edersin kaynananın yanında iznini hep onu düşünerek gerekirsin kocana güveniyorsan git annene

Ay canım eğer kocan kulak asmıyorsa annene git özlem gider ama kocana güvenmiyorsan gitmeyince için içini yiceksen kaynanana ama o 3günü zehir edersin kaynananın yanında iznini hep onu düşünerek gerekirsin kocana güveniyorsan git annene
Güveniyorum kocama canım ya inş beni yanılt maz. Anneme gideyim de annemi bi gezdire yim yazık kadıncağız sıkıldı zaten tüm yaz.. babamdan arabayi alır anneciğimi gezdiririm.. havuza götürürüm. Anne anneme gitmek istiyordu oraya götürürüm. . :) bol bol alışveriş yaparız hem :)

öncelikle sen ne yapmak istiyorsun; anneni mi görmek yoksa kvalideni mi çatlatmak. anneni görmek istiyorsan oraya git ama kadın çatlasın ne olursa olsun kocasının yanında desin dersen eşinle git.
ama bu polemikler hiç bitmeyecektir. biri biter biri başlar. yani senin yerinde olsam eşim sorun çıkarmıyorsa doya doya 3 gün annemle olurdum.

Güveniyorum kocama canım ya inş beni yanılt maz. Anneme gideyim de annemi bi gezdire yim yazık kadıncağız sıkıldı zaten tüm yaz.. babamdan arabayi alır anneciğimi gezdiririm.. havuza götürürüm. Anne anneme gitmek istiyordu oraya götürürüm. . :) bol bol alışveriş yaparız hem :)
Aynen öyle canım eşinle iyi geçin o senin tarafında kalır zaten ben olsam kaynanama bi hediye alırdım ya bi mutfak eşyası ya kıyafet çok pahallı değil ama sırf oğluna kötü bişey diyemesin diye senin kocanda ay benim karım melek der annesi bişey desede seni kollar bak bu bir taktik benden demesi için rahat eder

Back
X