• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneme mi gideyim kv de ye mi?

Kızlar bu ara çok ağrı trim başınızı hakkınızı helal edin ama bilmediğim konular bunlar başımda da akıl verecek kimse yok sizden akıl alıyorum yardimci olursaniz..
Şimdi ikimizde calisiyoruz esimle birlikte senelik izne çıkacağız bunun ilk 3 gün boşluğumuz var. Somraki hafta mugla ya tatile. gececegiz inş. Eşimle memleketlerimız farklı. . Şimdi size sorum şu :
Ben o boş olan 3 günü kendi memleketimë gidip annemle mi geçireyim ( 5 saat memleketlerimız arasi) yoksa eşimin yanında olup kv yanında mi . Çok fırsatci bi kv dem var. Elinden gelse bizi boşatir o derece.. esimi benim hakkımda doldurabilir gerci eşim pek kulak asma ama yine de şüphe işte. .
Asıl. Merak ettiğim ben anneme gidersem mi kv nin zoruna gider yoksa eşimin yanında olursam mi.. hani zaten suratına gormedigim iyi oldu mu der.. sizce....
sıkıntılı mevzu tatili bile iptal eder iki tarafada gitmeyin bence tatil öncesi programlar yapın eşinizle birlikte..

Back
X