Arkadaslar,
2 yildir tedaviyle hamile kalmaya calisiyoruz ama henuz sonuc alamadik. 5 iui ve 3 ICSI'den sonra artik ailemin bilmesini istiyorum.
Sorun su ki, ailemden kimseye soyleyemiyorum. Herkes cok uzulecek ve bazi seyler degisecek diye cok korkuyorum. Vede cok utaniyorum. annemle daha cok anne kiz iliskimiz var ve arkadas gibi degiliz.
bana yardimci olabilirmisiniz? Siz nasil paylastiniz??
cok sagolun yardiminiz icin
mrb gülencim bende de aynı sorun var eşim azo sen ikinci denemende dondurulmuş kullandınmı onu merak ettim çünkü bende bu ay başlıycam ikinciye ve dondurulmuşlarımı koydurcaz inşalhh hayırlı haberler alırım senin gibiBenim eşim azospermi
biz onu ilk öğrendimiz gün ikimizinde ailelerine söyledik..
saolsunlar tedavi ücretlerinde gerek gerek transfer sonrası hep yardıma koştular..
2.tedavimde hamile kaldım ben .. aşılama falan yapılmadı direk tup yapıldı bize aşılama olmuyor.. bence sende paylaşmalısın birşeyler saklandıkca önem kazanır .. benim şuanda neredeyse bütün akrabalarım tup bebekle hamile kaldımı biliyolar amcamlar halamlar teyzemler ve eşimin teyzeleri tedavi sırasındada biliyordu onun dışındaki 2.kuşak akrabalarda hamile kalınca öğrendiler biz hepimiz aynı yerde oturuyoruz yunanistandan geldik türkiyeye odnan dolayı hep birbirimize baglıyız önce düşük riski var ondan yatıyor dediler ama ben böyle bişi olmadı için rahatsız oldum kimisine tup bebek kimisine tedaviyle hamile kaldım dedim ve rahat bıraktılar beni..
akrabalardan 2 kişide bize başvurdu onlarında olmuyormuş yol göstermemiz acısından.. bence saklanacak birşey yok
Arkadaslar,
2 yildir tedaviyle hamile kalmaya calisiyoruz ama henuz sonuc alamadik. 5 iui ve 3 ICSI'den sonra artik ailemin bilmesini istiyorum.
Sorun su ki, ailemden kimseye soyleyemiyorum. Herkes cok uzulecek ve bazi seyler degisecek diye cok korkuyorum. Vede cok utaniyorum. annemle daha cok anne kiz iliskimiz var ve arkadas gibi degiliz.
bana yardimci olabilirmisiniz? Siz nasil paylastiniz??
cok sagolun yardiminiz icin[/QUOTE .................canm ben 7sene sonra anneme söyleye bildim uzulmesinler diye her seye kendi basima göhüs gerdim 3kez tup bebek denemisdik annemlerin haberi olmadan acilara tek basimiza karsi durduk ,,sonunda annem bir gun kizim bir dr var cok iyi ona gödureyim beraber gitelim dedi..artik dayanamadim ve anneme esimin sperm i 0 oldugunu bu bizim kaderimiz oldugunu bunca sene yasadiklarimizi anlatim buyuk bir olgunlukla cunku 7sene gecmisdi ve herseyle savasmayi ögrenmisdim artik,annem cok agladi NASIL BUNCA SENE KÜCÜCÜK YUREGINDE BUNLARI TASIDIN KIZIM SEN YANLIZ DEGILSIN;; dedi aradan 9sene daha gecdi annem hala aglar ve hala ayni aslinda cok kötu iken bile baskalari uzulmesin diye dimtik ayakda duruyormus gibi görünmek zorundayiz..kader diyelim gitsinn allahim hepimizi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?