Zaten anneme hep kardeşimi savunuyorumKardeşiniz kaç yaşında, ergenlik döneminde mi?
Anneniz onunla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor, bocalıyor sanırım.
Siz köprü olun arada yardımcı olun, aile arasında oluyor böyle şeyler.
Ben de dertleşirimSinir olunacak bişey yok... Anneniz huzursuzluk çıkmasın diye sessiz kalıyor olabilir ... Bende annemle dertleşirim, canının sıkıldığı şeyleri bana söyler bende telkin ederim... Ne yapsın kadın ...?
DinliyorumHerkes bir olmaz,kardesinizin dusunmedigi annenizi siz dusunun iste fena mi? Kadin sizi yakin bulmus dert yaniyor naapsin? Ben annemle hep bu tarz konusurum yalniz kadin kime anlatsin diye dusunurum. Annenizi dinleyin. Sonra yoklugu cok aci verir ileride benden soylemesi
Çok büyük bir dert değil evetNe kafar şirin bi dertolsun bosver, evet sinir bozucu ama anne o
Idare ediyordur. Ne yapsin kadin?Dinliyorum
Her zaman dinledim bütün dertlerini
Ama ben kim olursa olsun arkasından konuşup yüzüne gülemediğim için bana bu davranış değişik geldi
Huzursuzluk çıkmasın diye aksi gelen hallerini sana anlatıyor ... N'apsin kadın yüzüne karşı sen öylesin böylesin deyip aksi olan insanı (evladını) kendine düşman mı etsin ? Koskoca adammış bu saatten sonra ana evlt birbirine kötü mu olsun yapmayn Allah aşkınaBen de dertleşirim
Babamın kardeşimin bilmediği bütün herşeyi ben bilirim
Her zor zamanında yanında olurum
Oda benim olur
Ama arkasından konuşup yüzüne oğlum oğlum demesi bana garip geliyor
Çağırmayı bende düşündüm tabi kiEee siz neden seslenmediniz
X koş lavabomun altı çıktı yardımmmm diye
Ben 6 yaşındaki oğluma bu şekilde seslenirim o da gelir yardım eder
Yani duydu duymadı değil ki konu siz çağırmamışsınız bile adamı
Bu arada çalışmıyor mu evden çıkmayacaktım vs demiş ya
Ben annemin yüzüne de söyledim arkasından konulma diyeE o zaman sen de burda annenin arkasindan konuşmus oldun
E o zaman sen de burda annenin arkasindan konuşmus oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?