Anneme sinir oldum

Ben sizi haklı buldum.
Sonuçta 40 lira borçlu olsanız o mobilyacı size yok kalsın diyecek mi?
Terasa koyacağım demek ayrı, kızım x'in masa ve sandalyeye çok ihtiyacı var demek ayrı.

Hic kimsenin 'zar zor' parayla degistirdigi esyasinin hala kullanilabilir durumda olacagini dusunmuyorum. Annenize verebilecek veya kullanilabilecek durumda olan esyanizi hangi zorunluluga bagli degistirdiniz ki? Size veya annenize, fark etmez, beklentisiz iyiligi dokunmus birine bir yardiminiz dokunmus, cok mu yani? Ikinci el olarak 100 200 liraya satabileceginiz bir sey icin annenizle bosu bosuna kusluk yaratmayin.

Akıl verip duruyorsunuz ama Kadın masa sandalye verince de deliriyorsunuz. Kaç yaşında kadına oğlu kızı yardım etmiyor bir tane Kadın sürekli yardım ediyor o da karşılık vermek istemiş tmm anne diyip kapatacağınıza hala ama bunu dediydi bunu yaptıydı. Ayıp ediyorsunuz Benin yadırgadım sizi
Ayrıca anneniz bir tane ahretlik bulmuş kendine her derdine koşan size ne! Yok ona yaptırmasın kendi yapsın ki borçlu hissetmesin diyorsunuz bir de er bir zahmet siz gidin kadının yardımına o zaman.

Annene yrd geliyormus ne olsa sonucta annende ikram yapmis kadina ne var ki?
Fazla abartmissiniz gibi geldi.

Durumunuz olmasa tum beyaz esyalari masayi falan da degistiremezdiniz demek ki varki degistirmissiniz. Verdiginiz masa sandelyenin hesabini yapacak kadar pinti olmaya ne gerek var. Soylemedi diye kiriliyorsunuz ama belki de annem soylemeyi unuttu diye dusunmuyorsunuz bile. Madem oyle bir daha bir sey verirken anne kullanacaksan al baskasina vereceksen ben razi degilim satacagim dersiniz sorun olmamis olur. Ama hayat boyle seylerin hesabini yapacak kadar uzun degil bilginize.

Ben olsam annemin her derdine kosan kisiye ne verecegimi sasiririm. Bence siz haksizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…