Neden anneniz alıyor nişanlınızın ilaçlarını?Siz neden almıyorsunuz madem o uyuyordu ya da nişanlınız uyanınca alsaydı..O sizin anneniz ,hareketiniz hoş olmamış..
azarlicak insan arıyoduz heralde beni buldunuz.ben ne hareketi yapmışımda hoş olmamış.tam okumadınız heralde .neyse saygı duyarım.haklısınız..
anlamiyorum neden ilaclari annesine aldirmasina taktiniz ?
kizin sorunu bu degil , orasi sizi ilgilendirmez.
cnm sende dert etme , belki annen baska birseye sinirliydi ve boyle birsey soyliyiverdi oyle dusun.
annelerimiz en kiymetlilerimizdir , ufak birsey yuzunden uzmeyin birbirinizi ..
anlamiyorum neden ilaclari annesine aldirmasina taktiniz ?
kizin sorunu bu degil , orasi sizi ilgilendirmez.
cnm sende dert etme , belki annen baska birseye sinirliydi ve boyle birsey soyliyiverdi oyle dusun.
annelerimiz en kiymetlilerimizdir , ufak birsey yuzunden uzmeyin birbirinizi ..
oooo nekadar çokmuş terbiye vericiler..koca kadın olduğunu ne biliyosun benim annem genç bikere.konuyu bitarafından okuyup yazma.mevzu kimin gittiği değil.anlamıyosan yazma şekerim.ayıp görmek istiyosan aynaya bakıver...
oooo nekadar çokmuş terbiye vericiler..koca kadın olduğunu ne biliyosun benim annem genç bikere.konuyu bitarafından okuyup yazma.mevzu kimin gittiği değil.anlamıyosan yazma şekerim.ayıp görmek istiyosan aynaya bakıver...
Senin ya$in kaç? 6 falan mi? Bu nasil bir usluptur bu nasil saygisiz bir yaklasimdir boyle?!!
Sen bir konu yazmis insanlardan yorum yapmalarini istemissin, insanlar kendi bakis açilariyla degerlendirip fikirlerini yazmislar.
Elestirilere karsi "acaba olabilir mi" diyip davranislarinin muhasebesini yapacagina yorum yapanlaraa sariyorsun, ne kadar ayip bir sey!
Madem elestiri kaldiramayacaksin neden buraya konu aciyorsun?
Anneni yanlis anlayip suclayacagina, cocuk gibi oraya buraya kosturmamayi hurmet etmeyi ogren...
Sen bu saygisiz tavirlarini o cok sevdigin nisanlin kocan oldugu zaman da yaparsan gorurum seni de nisanlini da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?