mrb arkadaşlar.az önce çok sinirlendiğim ve gücüme giden bi olay oldu.paylaşmak istedim.nişanlım her haftada bir bize gelir.hem beni görmeye hem ananemi ziyaret için.geçen haftada geldi.gece nöbetinden çıkıp gelmişti.uykusuzdu.gelirken doktora gitmiş ilaç yazdırmış gözleri için.geldi.çok uykusuzdu ben de biraz uyu dedim uyudu.o uyurken anneme dedim ilaçlarını alıver eczane kapanmadan dedim.eczane yakınımızada zaten hemen dibimizde.reçeteyi verdim birde muayne ücreti oluyor ya hani ilaç alırken ödeniyor onun için 10 lira verdim evdeki cüzdandan.annem gidip aldı.muayne ücreti 8 lira tutmuş.nişanlım akşam giderken bana 20 lira verdi.hem ilaç parası için hemde sigaranı falan alırsın diye.ki herzaman bana para verir zaten.kendi ihtiyaçlarım için.veya bişey lazım olduğunda anneme bile vermiştir para annem bunu biliyor.az önce bi konu açıldı ve annem neden kendi ilaç parasını vermedi biz verdik falan dedi.ya çok zoruma gitti benimde.geçen haftadan beri 8 liranın hesabını yapmış.ben o insanla evlenicem ayrı gayrımı olur.ki zaten verdi parasını herzaman verir.annem bunu hep yapıyor.işte o alsın para versin falan diye söylüyor bazen.bende verdi zaten dedim fazla bişey diyemedim.ben aslında sabi bi insanım bi tartışmaya başlarsam kırıcı şeyler söylerim o yüzden içime attım ama çok sinirlendim yani ağlicam nerdeyse.yaptığı ayıp değilmi sizcede.ben yanlışmı düşünüyorum.annem neden böyle yapıyor...