anneme sinir oldum..

cansuum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
17
0
0
Ankara
mrb arkadaşlar.az önce çok sinirlendiğim ve gücüme giden bi olay oldu.paylaşmak istedim.nişanlım her haftada bir bize gelir.hem beni görmeye hem ananemi ziyaret için.geçen haftada geldi.gece nöbetinden çıkıp gelmişti.uykusuzdu.gelirken doktora gitmiş ilaç yazdırmış gözleri için.geldi.çok uykusuzdu ben de biraz uyu dedim uyudu.o uyurken anneme dedim ilaçlarını alıver eczane kapanmadan dedim.eczane yakınımızada zaten hemen dibimizde.reçeteyi verdim birde muayne ücreti oluyor ya hani ilaç alırken ödeniyor onun için 10 lira verdim evdeki cüzdandan.annem gidip aldı.muayne ücreti 8 lira tutmuş.nişanlım akşam giderken bana 20 lira verdi.hem ilaç parası için hemde sigaranı falan alırsın diye.ki herzaman bana para verir zaten.kendi ihtiyaçlarım için.veya bişey lazım olduğunda anneme bile vermiştir para annem bunu biliyor.az önce bi konu açıldı ve annem neden kendi ilaç parasını vermedi biz verdik falan dedi.ya çok zoruma gitti benimde.geçen haftadan beri 8 liranın hesabını yapmış.ben o insanla evlenicem ayrı gayrımı olur.ki zaten verdi parasını herzaman verir.annem bunu hep yapıyor.işte o alsın para versin falan diye söylüyor bazen.bende verdi zaten dedim fazla bişey diyemedim.ben aslında sabi bi insanım bi tartışmaya başlarsam kırıcı şeyler söylerim o yüzden içime attım ama çok sinirlendim yani ağlicam nerdeyse.yaptığı ayıp değilmi sizcede.ben yanlışmı düşünüyorum.annem neden böyle yapıyor...

Annenize boşu başuna sınırlenmış , kendinize boşu boşuna üzmüssünüz..
birşey yok bunda..
herkez sizin gb düşünemez ve konuşamaz.. hepsi bu

Belki para için değilde nişanlına konduramamıştır aldıgı ilaçların parasını ödememesini bunu sizden beklemesini ya da öyle olmasa bile basit bir neden boşuna sinirlenmişsiniz:)

Neden anneniz alıyor nişanlınızın ilaçlarını?Siz neden almıyorsunuz madem o uyuyordu ya da nişanlınız uyanınca alsaydı..O sizin anneniz ,hareketiniz hoş olmamış..

Neden anneniz alıyor nişanlınızın ilaçlarını?Siz neden almıyorsunuz madem o uyuyordu ya da nişanlınız uyanınca alsaydı..O sizin anneniz ,hareketiniz hoş olmamış..

azarlicak insan arıyoduz heralde beni buldunuz.ben ne hareketi yapmışımda hoş olmamış.tam okumadınız heralde .neyse saygı duyarım.haklısınız..:68:

azarlicak insan arıyoduz heralde beni buldunuz.ben ne hareketi yapmışımda hoş olmamış.tam okumadınız heralde .neyse saygı duyarım.haklısınız..:68:

Kardeşim henüz çok gençsin ve nişanlını seviyorsun belli ,Allah ayırmasın ama annene para verip de nişanlının ilaçlarını alması için eczaneye göndermen hiç hoş bir hareket değil...Bunun anlaşılmayacak bir tarafı yok ,o sizin anneniz,değer vermeniz gerekir çocuk gibi eline para verip eczaneye göndermeniz gerekmez..Ben de bir anneyim evlatlarıma canımı veririm kaç yaşında olsalar da ama saygı da duydururum kendime,ne demek ilaç aldırmak ve para vermek...

Benden sana bir abla tavsiyesi...annenin kıymetini bil ona saygı duy,nişanlın olur ayrılırsın kocan olur boşanırsın ele karışır ama ana yardır..Umarım bu lafımı sen anne olmadan önce anlarsın kardeşim...

nişanlının ilaçlarını alması için anneni gönderiyorsun. kadın gidip almış ve hala anneme sinir oldum diyorsun. pes yani.

anlamiyorum neden ilaclari annesine aldirmasina taktiniz ?
kizin sorunu bu degil , orasi sizi ilgilendirmez.

cnm sende dert etme , belki annen baska birseye sinirliydi ve boyle birsey soyliyiverdi oyle dusun.
annelerimiz en kiymetlilerimizdir , ufak birsey yuzunden uzmeyin birbirinizi ..

belki annen de sen duruken kendisi ilaç almaya gittiği için sinirlenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm sende dert etme , belki annen baska birseye sinirliydi ve boyle birsey soyliyiverdi oyle dusun.

teşekkür ederim....:71:

evet annelerimiz kıymetlidir. öyle oldukları için de (bakkala çocuk gönderir gibi) şunları alıver deyip bir yerlere göndermeyiz.

Nişanlınızla siz bir aile olacaksınız. İnşallah hayırlısıyla eşiniz olacak kişiyi korumak artık size düşer, anneniz 8 liranın lâfını edebilecek biri midir, siz herkesten daha iyi bilirsiniz, önlemini almak da size düşer artık. Bir daha böyle bir şey olursa, nişanlınızın ödeme yaptığını geciktirmeden söylersiniz. Bazı insanlara bin kere verirsiniz bir kere vermeyince lâf olur, kimbilir belki anneniz de bu insanlardan biridir, müstakbel eş olarak, artık bu durumları gözetmek, gerekli dengeleri sağlamak sizin vazifeniz. Anneniz de olsa, eşiniz de olsa, en büyük vazife sizin sırtınızda olacak artık, kimseyi kimseye gıyabında olsa da ezdirmeyeceksiniz. Bu sefer atlamışsınız, bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz. Üzülmeyin, Allah ileride neler karşısında dikkatli olmam gerektiğine dair beni uyardı diye düşünün. Bir de, nişanlınıza bundan söz etmeyin, her ilişkinin iyi zamanları da kötü zamanları da olur, kimsenin eline ileride "senin annen 8 liranın hesabını yapıyordu" dedirtecek koz vermeyin. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

oooo nekadar çokmuş terbiye vericiler..koca kadın olduğunu ne biliyosun benim annem genç bikere.konuyu bitarafından okuyup yazma.mevzu kimin gittiği değil.anlamıyosan yazma şekerim.ayıp görmek istiyosan aynaya bakıver...:52:

Senin ya$in kaç? 6 falan mi? Bu nasil bir usluptur bu nasil saygisiz bir yaklasimdir boyle?!!
Sen bir konu yazmis insanlardan yorum yapmalarini istemissin, insanlar kendi bakis açilariyla degerlendirip fikirlerini yazmislar.
Elestirilere karsi "acaba olabilir mi" diyip davranislarinin muhasebesini yapacagina yorum yapanlaraa sariyorsun, ne kadar ayip bir sey!
Madem elestiri kaldiramayacaksin neden buraya konu aciyorsun?
Anneni yanlis anlayip suclayacagina, cocuk gibi oraya buraya kosturmamayi hurmet etmeyi ogren...
Sen bu saygisiz tavirlarini o cok sevdigin nisanlin kocan oldugu zaman da yaparsan gorurum seni de nisanlini da...

oooo nekadar çokmuş terbiye vericiler..koca kadın olduğunu ne biliyosun benim annem genç bikere.konuyu bitarafından okuyup yazma.mevzu kimin gittiği değil.anlamıyosan yazma şekerim.ayıp görmek istiyosan aynaya bakıver...:52:

Bu nasıl bir üsluptur?
İnsanlar bu üslubu hak edecek bir şey yazmamışlar ki.
Kimse sizden azar yemeye gelmiyor buraya.
Sakin olun lütfen.

Senin ya$in kaç? 6 falan mi? Bu nasil bir usluptur bu nasil saygisiz bir yaklasimdir boyle?!!
Sen bir konu yazmis insanlardan yorum yapmalarini istemissin, insanlar kendi bakis açilariyla degerlendirip fikirlerini yazmislar.
Elestirilere karsi "acaba olabilir mi" diyip davranislarinin muhasebesini yapacagina yorum yapanlaraa sariyorsun, ne kadar ayip bir sey!
Madem elestiri kaldiramayacaksin neden buraya konu aciyorsun?
Anneni yanlis anlayip suclayacagina, cocuk gibi oraya buraya kosturmamayi hurmet etmeyi ogren...
Sen bu saygisiz tavirlarini o cok sevdigin nisanlin kocan oldugu zaman da yaparsan gorurum seni de nisanlini da...

sen hiç hayatında nişanlı gördünmü ki benimkini göreceksin.evet 6 yaşındayım.canım sıkıldı böyle bi konu uydurdum.senin gibi sazanlara had bildiriyorum.ne yapacaksın.eminim ki senin yaşantın benimkinden daha seviyesizdir.buralarda ona buna yorum yapıp kendinimi avutuyosun.kimse görmüyo nasıl olsa dimi nemrut yüzünü..öyleyse ne yapacaksın.

Back
X