Anneme söylemeli miyim ?

Ayy Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın ben olsam Annemle artık bir tas çorba bile içemem

Ayy Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın ben olsam Annemle artık bir tas çorba bile içemem
Off çok fenaydı ama mallık bende öyle girilir mi odaya sanki evi götürecek aşağıdaki ses Hemen çektim kapıyı açmayıp da kapı aralığından seslenmiş gibi yaptım ertesi gün de görmedim ayağına yattım napıyım, ana baba bu atsan atılmaz satsan satılmaz

O değil,benim yatak başlığı da duvara vuruyor.Oğlum ve kızım da duvarın diğer tarafında ranzada uyuyorlar.Geçen oğlumun ayaklarının sesini duydum duvarda. Çok sıcak bastı,duvarda serinletiyorum. Rahatsız mı oldun,özür dilerim dedi. Ben de uyumadığın için kızdım,geç oldu uyusan artık dedim. Cevap çok manidardı.Babamın yatışı,kalkışı,hareketleri hep duyuluyor ama ben bir şey demiyorum. Neyse yine de halen bir şey demiyorum,dedi.
Yerin dibine girdim.Allahtan bir şey demedi. Ya deseydi.
Oğlum 15 yaşında. Biz tedbirimizi aldık.Yatağın yeri değişti.

Ayyyy bu tam benim konum olmuş. Jjsjsjd güldürdünüz beni.
Bu vesile ile sizde öğrenmiş tedbirinizi almış oldunuz

Yalniz çok efendi bi çocuk he maşşallah
Bence ayaklarını da soğutmuyodu

Bizim aile maddenin 4. hali olan plazma canısı; herkeşler katı-sıvı-gazı öğrenerek başlarken, bu garip Night ailenin plazma halini çözmeye çalışarak işe başladı. Katı kurallar esner, esneklik ansızın ışıklanırdı; girdiği kabın şeklini almaz doldurur, kabı da eritirdi, gaz gibiydi sıvı gibiydi görünürde akışırdı ama son tanımdaki gibi iyonize olmuş bir gazdı, elle tutulmazdı.

Bence ailelerimiz aynı kulvarda değiller. Annemin en büyük korkusu "Adımın çıkması" idi, elalemin ağzına sakız olmamdan çok ama çok korkardı, novmis olayına takık değildi sadece kızın adı vardı ya işte. Ben de itina ile adımı dokuza çıkardım, sekize indirmedim. :)

AA elalem önemli, benim ailem için en önemlisi. Hala öyle. Yaşım oldu 33 hala önemli elalem. Bence de ailelerimiz farklı amacım. Bizde hiç esneme yoktu :)

AA elalem önemli, benim ailem için en önemlisi. Hala öyle. Yaşım oldu 33 hala önemli elalem. Bence de ailelerimiz farklı amacım. Bizde hiç esneme yoktu :)

:)) İtina ile esnettim. Yakınca ortalığı, plazma olunuyo.
Bana elaleme dair hadi biri bir cümle kursun, hadi birileri "Elalem ne der?" desin.
Cehennem kapısını açtırırlar bak o kadar diyorum. :)

:)) İtina ile esnettim. Yakınca ortalığı, plazma olunuyo.
Bana elaleme dair hadi biri bir cümle kursun, hadi birileri "Elalem ne der?" desin.
Cehennem kapısını açtırırlar bak o kadar diyorum. :)

Ben uzağa kaçtım da elalemden bir nebze kurtuldum. O çevrede kalsaydım delirirdim muhtemelen. Bu yüzden de kimseyi umursamayan, totoma konuşun duruşunu her daim muhafaza eden bir manyağa dönüştüm işte. Hani artık elalem benim iyiliğimi bile istese uzak durun sizi lanet olası federaller deyip tekme savurucam :)

İyi etmişsin. Ben deli bayrağımı diktim ortalarına, göbeklerine oturdum. Elleşemiyorlar. :)
Isırırım.

Bian kızım yaxiyor sandim bizimde yataklar kafa-kafaya değiştirme imkânı malesef yok ama çok dikkat ediyorum neyseki uykusu derin

Katılıyorum. En iyisi yataklarını one çekmek.
Ama onlara da hak veriyorum sonuçta özel hayatları ve ben eşek kadar oldum. Anlamamam imkansız yani. En azından ben uyuyunca yapsalar duymam
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama muhtemelen daha lise cağında olduğunu düşünüyorum bu yaşta olmuş olmanın verdiği bi huzursuzluk bu bence yani benim annemlerin yatak odasından ses gelse güler geçerim çünkü eşler bunlar bu çok doğal asıl sorun bunun doğal olduğunu öğretmeyen ebeveynlerde evet doğal diye ulu orta sermekten bahsetmiyorum tabiki ama olağan görmen gerek . Anladığım kadarıyla seni rahatsız eden sesten ziyade onların yaptığı eylemi fark ediyor olmanda. Bence bu çok büyük bi sorun değil bu çok doğal ve birbirlerini sevdiklerini gösteren bisey haa illa çok söylemek istiyorsan ben olsam yalıtım yapalım sabaha kadar yatak gıcırtınızı duyuyorum olan var olmayan var derdim ama sen öyle söyleme anne gece öksürseniz bile odama ses geliyo yalıtım yapalım bence de hem yalıtım senin içinde onlar içinde iyi olur

Hemen bi anımı paylaşayım
Bir gün en yakın arkadaşımda yatıya misafirim . Arkadaşımın kardeşi 8 yaşında o zamanlar
Biz çocuk odasında arkadaşım ben ve kardeşi yattık . Salonda ise anne babası . Biz uyuyoruz,
söz konusu küçük kardeş gece susayıp salona çıkmış ve anne babayı malum pozisyonda basmış . Neyseki üzerlerinde yorgan varmış
Normalde çocuk dediğin utanır kaçar yani ama bizim kız yatağın dibine gidip “ nabıyosunuz bakayım siz burda “ diye tepelerine dikilmiş . Annesi “baban bana krem sürüyordu yavrum ne olacak “ desede çocuk “heeee tabi külodun neden yerde o zaman açın yorganı madem bakıcam kreme “ diye tutturunca kadıncağız arkadaşıma mesaj attı alın bunu şurdan kımıldayamıyoruz diye . Tabi biz bağrışlara uyanıp olayın ne olduğunu anladığımızdan odada yerlere yata yata gülmekle meşguldük o sıra
En son seslendik “gel biz anlatalım sana ablacım krem sürüyormus bak baban annene “ diye . Çocuk bu suratla odaya girdi
“Abla ne kremi gördüm yemin ederim ederim ki gördümm üstleri çıplaktı gelin bakın diye birde bizi olay mahalline sürüklemeye çalıştı
Tam rezillik bir olaydı hatırladıkça morarana dek güleriz hala

Lise mi üniversite bitti benim 23 e doğru gidiyorum. 22 yaşındayım. Ayrıca 30 yaşına gelsem de aynı şeyi hissedeceğim. Cinsellik yaşasam da aynı şeyleri hissedeceğim. Evet onlar da insan ancak anne baba olunca farkli oluyor çocuk gözünde. O eylemi anne babamın yapması ve benim bunu fark etmem. Gülüp geçilecek bir durum değil bu yaşamadan anlayamazsıniz. Ayrıca cinsellik og kaka diye bakmıyorum ben yani boyle bi tabum yok. Sorun anne babamı o şekilde düşünmek istememek.
Sorunu da hallettim

İyi olmuş hallettiğin. Yine saat 2.07 yine ayaktasın.

Of size ne Allah aşkına sizde benim uyumama taktınız? Sizi ilgilendirir mi? Istersem 5 te yatarım. Size düşmedi tasasi. Haddinizi bilin. Bir de dakikasıyla yazıyorsunuz hay Allah ya
Neye kızıyosun? Uykum çok düzensiz değildir bugün uyuyamadım yazmıştın o gece. Şimdi baktım yine ayaktasın. Ben uyuyunca yapsınlar diyosun ya sorun sende. Sen uyumuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…