- 3 Ekim 2007
- 14.632
- 36.579
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Ya ama yazık değil mi tam iş üstündeO an odadan çıkın kapıyı açın kapatın terliklerle pat küt yürüyün. O an ve sonrasında dikkat ederler belki.
AyyBen de yaşadım bunu. Ama suç onlarda değil bende. Gece bahçeden ayak sesleri koşma sesleri gelmişti ( ev müstakil) korkudan pat diye kapılarını açmıştım ki ta ta taaaamdaha fazla devam edemiciğim insan insana bunu yapar mı assdghhhf
Off çok fenaydı ama mallık bende öyle girilir mi odaya sanki evi götürecek aşağıdaki sesAyyAllahım kimseye bu durumu yaşatmasın ben olsam Annemle artık bir tas çorba bile içemem
AyyyyO değil,benim yatak başlığı da duvara vuruyor.Oğlum ve kızım da duvarın diğer tarafında ranzada uyuyorlar.Geçen oğlumun ayaklarının sesini duydum duvarda. Çok sıcak bastı,duvarda serinletiyorum. Rahatsız mı oldun,özür dilerim dedi. Ben de uyumadığın için kızdım,geç oldu uyusan artık dedim. Cevap çok manidardı.Babamın yatışı,kalkışı,hareketleri hep duyuluyor ama ben bir şey demiyorum. Neyse yine de halen bir şey demiyorum,dedi.
Yerin dibine girdim.Allahtan bir şey demedi. Ya deseydi.
Oğlum 15 yaşında. Biz tedbirimizi aldık.Yatağın yeri değişti.
Hahaha ama naaaapsın kızcağız.Ya ama yazık değil mi tam iş üstünde
Yalniz çok efendi bi çocuk he maşşallahO değil,benim yatak başlığı da duvara vuruyor.Oğlum ve kızım da duvarın diğer tarafında ranzada uyuyorlar.Geçen oğlumun ayaklarının sesini duydum duvarda. Çok sıcak bastı,duvarda serinletiyorum. Rahatsız mı oldun,özür dilerim dedi. Ben de uyumadığın için kızdım,geç oldu uyusan artık dedim. Cevap çok manidardı.Babamın yatışı,kalkışı,hareketleri hep duyuluyor ama ben bir şey demiyorum. Neyse yine de halen bir şey demiyorum,dedi.
Yerin dibine girdim.Allahtan bir şey demedi. Ya deseydi.
Oğlum 15 yaşında. Biz tedbirimizi aldık.Yatağın yeri değişti.
Aaa katılık konusunda benim ailemin eline su dökemezler asla. Namahrem eline değmedi elim. Değerse bekaretim falan bozulurdu Allah korusun. Ayrıca bisiklete de binemezdim. Bir düşsen Allah korusun gitti bekaret.
17 yaşımda abimin arkadaşına aşık oldum. Bir kere yüz yüze görüştüm. Sonra dedim ki evlenemem Yaşım küçük, görüşemem de namusum zeval gelir. Aşkımı kalbime gömeceğim dedim ayrıldım ajsjsnsns. Bir günlük arabesk aşkım böylece bitti.
Ben bizimkilerin sevişeceğini önceden anlardım. Cilve adını verdikleri tuhaf bir çiftleşme seansları vardı. Annemin sinir bozan abartılı kahkahası, babamın dişleri arasından söylediği ve hiç anlayamadığım tuhaf cümleler. Aha diyordum bu gece yıkılsın karyola.
Bizim aile maddenin 4. hali olan plazma canısı; herkeşler katı-sıvı-gazı öğrenerek başlarken, bu garip Night ailenin plazma halini çözmeye çalışarak işe başladı. Katı kurallar esner, esneklik ansızın ışıklanırdı; girdiği kabın şeklini almaz doldurur, kabı da eritirdi, gaz gibiydi sıvı gibiydi görünürde akışırdı ama son tanımdaki gibi iyonize olmuş bir gazdı, elle tutulmazdı.
Bence ailelerimiz aynı kulvarda değiller. Annemin en büyük korkusu "Adımın çıkması" idi, elalemin ağzına sakız olmamdan çok ama çok korkardı, novmis olayına takık değildi sadece kızın adı vardı ya işte. Ben de itina ile adımı dokuza çıkardım, sekize indirmedim. :)
AA elalem önemli, benim ailem için en önemlisi. Hala öyle. Yaşım oldu 33 hala önemli elalem. Bence de ailelerimiz farklı amacım. Bizde hiç esneme yoktu :)
:)) İtina ile esnettim. Yakınca ortalığı, plazma olunuyo.
Bana elaleme dair hadi biri bir cümle kursun, hadi birileri "Elalem ne der?" desin.
Cehennem kapısını açtırırlar bak o kadar diyorum. :)
Ben uzağa kaçtım da elalemden bir nebze kurtuldum. O çevrede kalsaydım delirirdim muhtemelen. Bu yüzden de kimseyi umursamayan, totoma konuşun duruşunu her daim muhafaza eden bir manyağa dönüştüm işte. Hani artık elalem benim iyiliğimi bile istese uzak durun sizi lanet olası federaller deyip tekme savurucam :)
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama muhtemelen daha lise cağında olduğunu düşünüyorum bu yaşta olmuş olmanın verdiği bi huzursuzluk bu bence yani benim annemlerin yatak odasından ses gelse güler geçerim çünkü eşler bunlar bu çok doğal asıl sorun bunun doğal olduğunu öğretmeyen ebeveynlerde evet doğal diye ulu orta sermekten bahsetmiyorum tabiki ama olağan görmen gerek . Anladığım kadarıyla seni rahatsız eden sesten ziyade onların yaptığı eylemi fark ediyor olmanda. Bence bu çok büyük bi sorun değilKatılıyorum. En iyisi yataklarını one çekmek.
Ama onlara da hak veriyorum sonuçta özel hayatları ve ben eşek kadar oldum. Anlamamam imkansız yani. En azından ben uyuyunca yapsalar duymam
Lise miYaşın kaç bilmiyorum canım ama muhtemelen daha lise cağında olduğunu düşünüyorum bu yaşta olmuş olmanın verdiği bi huzursuzluk bu bence yani benim annemlerin yatak odasından ses gelse güler geçerim çünkü eşler bunlar bu çok doğal asıl sorun bunun doğal olduğunu öğretmeyen ebeveynlerde evet doğal diye ulu orta sermekten bahsetmiyorum tabiki ama olağan görmen gerek . Anladığım kadarıyla seni rahatsız eden sesten ziyade onların yaptığı eylemi fark ediyor olmanda. Bence bu çok büyük bi sorun değilbu çok doğal ve birbirlerini sevdiklerini gösteren bisey haa illa çok söylemek istiyorsan ben olsam yalıtım yapalım sabaha kadar yatak gıcırtınızı duyuyorum olan var olmayan var derdim ama sen öyle söyleme anne gece öksürseniz bile odama ses geliyo yalıtım yapalım bence de hem yalıtım senin içinde onlar içinde iyi olur
İyi olmuş hallettiğin. Yine saat 2.07 yine ayaktasın.Lise miüniversite bitti benim 23 e doğru gidiyorum. 22 yaşındayım. Ayrıca 30 yaşına gelsem de aynı şeyi hissedeceğim. Cinsellik yaşasam da aynı şeyleri hissedeceğim. Evet onlar da insan ancak anne baba olunca farkli oluyor çocuk gözünde. O eylemi anne babamın yapması ve benim bunu fark etmem. Gülüp geçilecek bir durum değil bu yaşamadan anlayamazsıniz. Ayrıca cinsellik og kaka diye bakmıyorum ben yani boyle bi tabum yok. Sorun anne babamı o şekilde düşünmek istememek.
Sorunu da hallettim
Of size ne Allah aşkına sizde benim uyumama taktınız? Sizi ilgilendirir mi? Istersem 5 te yatarım. Size düşmedi tasasi. Haddinizi bilin. Bir de dakikasıyla yazıyorsunuz hay Allah yaİyi olmuş hallettiğin. Yine saat 2.07 yine ayaktasın.
Neye kızıyosun? Uykum çok düzensiz değildir bugün uyuyamadım yazmıştın o gece. Şimdi baktım yine ayaktasın. Ben uyuyunca yapsınlar diyosun ya sorun sende. Sen uyumuyosunOf size ne Allah aşkına sizde benim uyumama taktınız? Sizi ilgilendirir mi? Istersem 5 te yatarım. Size düşmedi tasasi. Haddinizi bilin. Bir de dakikasıyla yazıyorsunuz hay Allah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?