Anneme söylemeli miyim ?

Hep imrenmişimdir annesi babası birlikte yatan, cilveleşen insanlara. Benim annem hep benle yatardı, babam tek başına yatardı. Evde sürekli bağrışma sesleri. Ben evdeki yetişkin, onlar da adeta çocuğum gibiydiler. Bir babama sus baba bir anneme sus anne diye diye geçti ergenliğim. Kesinlikle sevişme seslerini savaşma seslerine yeğlerdim. Gülümsedim o yüzden konuyu görünce. Allah annenizle babanıza uzun ömürler versin, muhabbetlerini artırsın.

Imrenmeyin bence çünkü kimsenin hayatı uzaktan göründüğü gibi değil. Biz de babamla çok savaşlar verdik. Olgun bi insan değildi yeni yeni olgunlaştı. Bizde çok kavga dövüş yaşadık. Ergenlik zamanımda çok kavga ettim mesela. Hala sürtüşürüz ara ara derim çocuk gibisin ben senden daha olgunum.
Çok şükür yinede her şey için. Amin inşallah cümlemizin

Ama o gıcırtılar vesilesiyle şu an hayattasınız. Tamam anne babayı o şekilde düşünmek insanın midesini kaldırıyor kabul ahsjsjs. Ama sevişmesin mi insanlar. Ne güzel libido hala taze, maşallah. Yatağın yerini değiştirin. Hem anneye bunu söylemenin normal bir yolu yok. "anne beni yapacak kadar seviştiniz bu kadar yeter, artık yapmayın" "anne babamın beline kuvvet o ne ihtişam öyle az sakin olsun" "anne sessiz seks yapın yea travma yaşıyorum taam mıa" yok yani ne şekilde söylenirse söylensin Olmaz.

Benim sıpa daha küçük. Büyüyünce sevişmeyiz muhtemelen. Benim libido şimdiden yerlerde, o zamana unumu eler eleğimi asarım.

Ekleyim. Yani burda yazmadım kimseye de diyemem ama benimde anlatamadığım babama karşı hep bi on yargılı olmamı sağlayan travlarim var. Çok iyi bi insan olsa da bazı şeyler unutulmuyor. Kendinizi kötü hissetmeyin o yüzden ❤

Farkındayım da her şeyin djjdjfn yaşayınca öyle olmuyor. ne diyelim hayırlısı. Yerini değiştirmedim söylemiştim değiştiremem diye ancak azcik öne çektim. Sevişsinler bu güzel bişey ama ben anlamadığım duymadigim sürece

Benimkiler de pek sesli sevişirdi. Onlar sayesinde o dönem popüler olan muzo ve zekirdek radyo programlarının müptelası olmuştum. Tak kulaklığı, bak keyfine yahu.

Söyleseniz nolcak ki yani niye bu kadar utanılıyor ben de bunu anlamıyorum açıkçası. Anneyi sıkıştırıp evin bir tenhasında "Annem gülüm, aksiyonlarınızı duyuyorum ve iyi ki 3 yaşında değilim travma neyim olmuyor. Ama az dikkat edin bilmeyeyim yani kaç yaşında olursa olsun insan bi tuhaf oluyor." filan dersiniz.
Annemleri ben bi dinlediydim öyle lisede miydim üni.de miydim, tuvalete kalkmışım gece yarısı. Bizimkiler de evde ruhtur yani, mümkün değil ben o işi yaptıklarına zaten rahat bi 14 sene filan inanmadım; kuvvetle muhtemel bölünerek çoğaldılar filan diyordum, eşeysiz ürediler filan. Çünkü yoklar, bir çıt sesi yok ki kulağım acayip deliktir, uykum da. :/

Çok ayrıntı vermeyeyim de, meğer bizimkiler gecenin en uyku tutan anını beklerlermiş, sessizce fısıltı halinde, 4. dan ninja kuşak o derece sessizler... Tuvalete kalktığım o makus gün, kapılarının önünden geçerken "Bıyığın batıyor ehi eki" sesi duymamla birlikte işte o gün annemlerin de diğer tüm insanlar gibi sebiştiğini anladım aljsdkhajs
Hiç çaktırmıyorlar sıpalar, bu nasıl üst düzey bir sessizlik duvarıdır anlamak mümkün değil. :)

Sizde biraz abartıyor musunuz sanki? Kapı kilitleme sesi duydum uyardım diyorsunuz, beklesinler gecenin dörtünde yapsınlar talebinde bulunuyorsunuz, eee uyku düzeniniz de yokmuş zaten.Gecenin dördüne kadar beklerse insanlar enerji filan kalmaz, uykusu gelmiş insanda yaptığı şeyden bir şey anlamaz.Çok kendinize odaklısınız bence, istediğim saatte uyurum onlar dikkat etsinler bana ne denmez.Ömür gelmiş geçiyor, kaç yıl daha seks hayatı olacak insanların belli değil, onu da aman tüm ışıklar sönsün, dur bizimkiler tuvalete mi kalktı, ayak sesi mi geldi diye zehir etmek adil bir şey değil ki.Duvara vurulup ses gelmemesi yeterli aslında.Bırakın odalarında ne yapıyorlarsa yapsınlar.Kapılarını kilitlemek istiyorlarsa kilitlesinler.Kendi hayatınıza odaklanmaya çalışın, ses olayını da halletmişsiniz zaten.

Ne kadan da şanslı bir çocuk. Ben ise "bunlar bu enerji patlamasına üçer beşer üremiyorlar çok şükür" diyordum. Babamın isminden tiksinmiştim. Hayır yani seks yaparken ismi cilveli cilveli söylemek nedir. Babam da bir soluk alıp verirdi devler boruya üflüyor sanki. Bak yine midem kalktı.

Yoo abartmıyorum. Kapı kapatma olayına bunun için karşı değilim kapılar çok ses çıkarıyor. Uykudan sicriyorum . Abartsam daha önceden yazardım bunu buraya. 4 ünü örnek verdim sadece, benim uyumadığımi biliyorlar ışık açık oluyor ya da evde mutfağa gidiyorum. Uyanık olup olmadığımi biliyolar en azından ona dikkat edebilirler..
Kendime odakli falan da değilim.
Uykumun hafif olması ve çoğunlukla uyuyamakta benim suçum değil dimi ? Içinde yaşamayınca anlayamazsıniz bazı şeyleri.
Neyse ben hallettim zaten sıkıntı yok

Şans tartışılır, yaldır yaldır biyoloji kitaplarında, arkadaş arası fısıltılarda "Sebişiyolla, ağzından öbüşüyolla, ohlaşıyolla" muhabbetlerine maruz kalırken, evde kanıt arayıp bulamamanın sorgusu ile "Ülen anamlar günah münah bi şey diyorlardı, çocuk yapmanın farklı ve sır gibi saklanan, cinsel birleşme taşımayan bir yöntemi daha olmalı ve sanırım bunu evleneceğimde annem bir tarikat sırrı gibi kulağıma fısıldayıp ağzımı sıkı sıkı kapatmam gerektiğini tembihleyecek. Bu bizim sülaleye ve bizim gibilere özgü bir şey olmalı" diye düşündün mü hiç?

İnsan bir kere bile duyurmaz mı kazara? O gece tuvalete kalkmasam yine duymayacağım ha.
Sonra nooluyor, bu çocukcağızın engellenemez hayal gücü, daha farklı şeylere gidiyor.
Ne kadar ki sürekli duyurmak doğru değil, hiçbir şekilde duyurmayıp her şeyin üzerini full kapatıp yanaktan öpmek harici hiçbir şekilde varlık göstermemek de biraz ilginç, fazla kasıntı.
Yani hayatın gerçeği neticede, bi muhabbet olsa 16-17sindeki oğluma "Seni nasıl keyifle yaptım, aah ah; ondan böyle ballı bi çocuk oldun" filan derim yani. :))

Bizim çocuklar buyuyunce onlar da bizi mi dinleyecek Hayatimiz bitti galiba. Cocuklar buyuyunce evin en uzak odasina gondereyim bari. Bir de odaya tv alalim, ses cikarsin yoksa omur gecmez. Biz de birbirimizi sevdigimiz icin evlendik, cocugumuz oldu. Simdi gorevimiz bitti mi? Tabi onlarin duymasini da istemem. Duvara yalitim yaptirmak gerekebilir Seks icin onlarin uyumasini beklersek yandik. Ben evlenmeden once sabaha kadar uyumazdim mesela. Benim kizlar da oyle olabilir.

Hdjdjje çocuklarınızın odasını sakin yatak odanızın yanına yapmayın. Bence bütün sorun çözüldü
Aslında sorun yok sorun anne baba olarak düşünmek ve sevistiklerini düşünmek istememek
Evet olabilir bir de benim gibi unv bitirip sürekli evde olurlarsa o zaman yandınız

Aaa katılık konusunda benim ailemin eline su dökemezler asla. Namahrem eline değmedi elim. Değerse bekaretim falan bozulurdu Allah korusun. Ayrıca bisiklete de binemezdim. Bir düşsen Allah korusun gitti bekaret.

17 yaşımda abimin arkadaşına aşık oldum. Bir kere yüz yüze görüştüm. Sonra dedim ki evlenemem Yaşım küçük, görüşemem de namusum zeval gelir. Aşkımı kalbime gömeceğim dedim ayrıldım ajsjsnsns. Bir günlük arabesk aşkım böylece bitti.

Ben bizimkilerin sevişeceğini önceden anlardım. Cilve adını verdikleri tuhaf bir çiftleşme seansları vardı. Annemin sinir bozan abartılı kahkahası, babamın dişleri arasından söylediği ve hiç anlayamadığım tuhaf cümleler. Aha diyordum bu gece yıkılsın karyola.

Çok ayipp
Hatırlayınca bile utanıyorum yaa cidden ana babaya hiç yakışmıyor
didim zeyno kendini balkondan aşağı at
Ama hayatın gerçekleri bazen bilmemek daha iyi dir
Ben de yaşadım bunu. Ama suç onlarda değil bende. Gece bahçeden ayak sesleri koşma sesleri gelmişti ( ev müstakil) korkudan pat diye kapılarını açmıştım ki ta ta taaaam daha fazla devam edemiciğim insan insana bunu yapar mı assdghhhf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…