Anneme söylemeli miyim ?

Yok anlamamistir evet kötü hissediyor insan. Bir ara pat kapıyı kitliyorlardi dedim kapıyı pat pat kapatmanıza gerek yok. Kapınız açık olsa bile kapıyı tıklatmadan girmiyoruz dedim gerçekten de öyle. Çünkü kapılar dönen kollu kapılardan ve sert açılıp örtülüyor.
Evet 50 yaşlarda öyle babamla annemi hiç yaşlı olarak görmüyorum düşününce öyle oluyor. Burda ki konuları okuyunca şaşırıyorum o yüzden. Anormallik var ama kimde

50 yaş niye bu kadar abartıldı? Elli yaşında insanlar elini eteğini çekmiyor bu işlerden. Gayet düzenli cinsel hayat sürdürülecek bir yaş.
Ben evlendiğimde babam 66 yaşındaydı, cinsel hayatları devam ediyordu. Sonrasında ne oldu bilmiyorum.
Zaman zaman benim de duyduğum oldu seslerini. Hiç de ay anne baba olunca bir tuhaf geliyo, insan anne babasını öyle düşünemiyo demedim. Ne güzel hala birbirlerini seviyorlar ve sağlıklılar dedim.
Çocuk yapmama sebeplerimden biri cinsel hayatın etkilenecek olması. Doğurduğum bebeye hesap mı vericem büyüyünce

Teşekkür ederim üst tarafına yapıştırsak yeterli olur mu ?

Yani burdaki konuları okuyunca evet 50 yaş fazla geliyor tabi ki öyle seviyorlar ne güzel ama bana öyle gelmiyor ıste öyle düşünemiyorum. Anne baba yani o.
Rahatsızlık verici. Komsu seslerinden bile rahatsız olunuyor anne baba daha fazla.
Hesap tabi ki değil ama bende küçük değilim. Onlarda anne baba dikkat edilmesi lazım

Buradaki konularda geçenler sağlıksız insanlar. Valla ben komşudan da ses gelse çığlık kıyamet olmadığı sürece rahatsız olmuyorum, anne babamdan da olmazdım. Cinselliğe bakış açısı, algılayış biçimiyle ilgili sanırım.
Anladığım kadarıyla siz de kardeşiniz de yıl boyu evdesiniz. İnsanların iki yetişkin çocuğu var ama yalnız kalamıyorlar. Sürekli bir dikkatli cinsel yaşam olmak zorunda. Tatile falan gönderin arada bir rahatlasınlar

Daha yeni evdeyim yani bu yıl evdeyim unv yeni bitti. Yani ben yokken rahatlardı kardeşim duymaz zaten. Gidebilirler tatile istedikleri yere bence bi sıkıntı yok

ben şahsen oğlumun-kızımın gelipte, anne ses geliyor ne oluyor orada filan demesinden yüzüm kızarırdı bu net...

ama söyleyip söylememe konusu sizin kararınız. iki kararda yanlış değil bence...

uyuyup dalana kadar kulaklik kullansan. her gun gelmiyordur ya ses.

Annene soyleyebilirsin, ayip degilki, her sesi duyuyorum dersin o anlar,

Bende birkeresinde bişeye şahit oldum hemde daha beterine Ama söylemiççemm çok ayıp
Anneler babalar nütfen dikkat

Söylemişsiniz ne dedjler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…