- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
- Konu Sahibi keskelerveben
-
O msjlari gorme arkadasim cok özür dilerim:)))Asil senin kocan kafana pek vurmasin heralde kocanin sinirini burdan cikariyorsun
Sen sakasin heralde benim yazdigim iki cumlelik bi msja bu kadar uydurma seyler yazmana ayrica sasirdim
Eger varsa kocana aciyorum
Keske benimki kadar guzel seviyeli bi evliligin olsada sende boyle millete satasmada bulmasan gercek huzuru seni kaale falan aldigimdan degil cevabim karanlik biyer kalmasin diye cunku sana gulmekten gozlerim yasardi
Biraz daha mantikli ol bu kadar agresif olma yersin dayagi sende yoksa kocandan :))))
Bik biklamiyoruz uslupluca anlatiyoruz.Evde az yada cok siddet goren cocuklar ozguvensiz oluyo ve boyle elalem ne der kafalarinda yasiyolar eziliyolar cekiyolar.
Çok merak ettiğim bir konu buradaki anneler çocuklarına hiç kızmıyorlar mı?
Kadına hemen bir tepki gösterildi yok şiddet falan filan .
Her istediğini yapan her yeri dağıtan şımarık cocuklar bu yüzden yetişiyor herhalde .
Kadın kukrememistir herhalde yapma falan demiştir sesini yukselterek .
Tabi çocuk yetistirmede yeni kural hakimiyeti çocuğa verip anne babanın çocuğun elinde maymun olması değil mi?Bunu unutmuşum pardon.
Asil senin kocan kafana pek vurmasin heralde kocanin sinirini burdan cikariyorsun
Sen sakasin heralde benim yazdigim iki cumlelik bi msja bu kadar uydurma seyler yazmana ayrica sasirdim
Eger varsa kocana aciyorum
Keske benimki kadar guzel seviyeli bi evliligin olsada sende boyle millete satasmada bulmasan gercek huzuru seni kaale falan aldigimdan degil cevabim karanlik biyer kalmasin diye cunku sana gulmekten gozlerim yasardi
Biraz daha mantikli ol bu kadar agresif olma yersin dayagi sende yoksa kocandan :))))
Canim cok ozur dilerim uykulu girince boyle oluyor demekki ben ilk paragraf bana yazildi zannettimSiz benim yazdigimin ilk cumlesini okudunuz mu ?
Canim cok ozur dilerim uykulu girince boyle oluyor demekki ben ilk paragraf bana yazildi zannettim
Arkadas uyarinca dank etti cok utandim gercekten ozur dilerim kusura bakma..
Çok merak ettiğim bir konu buradaki anneler çocuklarına hiç kızmıyorlar mı?
Kadına hemen bir tepki gösterildi yok şiddet falan filan .
Her istediğini yapan her yeri dağıtan şımarık cocuklar bu yüzden yetişiyor herhalde .
Kadın kukrememistir herhalde yapma falan demiştir sesini yukselterek .
Tabi çocuk yetistirmede yeni kural hakimiyeti çocuğa verip anne babanın çocuğun elinde maymun olması değil mi?Bunu unutmuşum pardon.
Ben kızmadım..
Hele o yaşlarda hiç kızmadım..
Çocuğumun yaş problemlerini de öğrendim..
O yaştaki çocuğun ilk ergenliğini yaşadığını ve iki yaş sendromunun ne demek olduğunu öğrenmiştim..
Annesinin dudağının patlatıldığını gören bir çocuğun ne kadar sağlıklı davranmasını bekliyoruz ayrıca..
Benim evliliğim de çok problemliydi..
İkinciye hamileydim ama yaşadıklarımın hiçbirini çocuklarımdan çıkarmadım çok şükür..
Ben ne kadar sakin olursam çocuğumun o kadar güvenli büyüyeceğini biliyordum..
Burda beni gerçek hayatta tanıyanlar da var atıp tutmuyorum da..
Çocuk yetiştirmede kural hakimiyeti çocuğa vermek olmadığını da biliyorum merak etmeyin..
Ebeveynin çocukların arkadaşı değil anne ve babası olduğu ve de öyle davranmaları gerektiğini bilen bir anne olarak çocuklarıma sadece kızmadım bağırmadım..
Zaten korku içinde çocuk.. Bir de ona bağırılınca kendini suçlu hissetme ihtimali de doğabilir bu da ayrı bir konu..
Sizler iki yaşı çok hafife alıyorsunuz sanırım..
Onlar da en az büyükler kadar yaşadıklarından etkileniyorlar..
Ve kişilik ilk 6 yaşında oluşuyor..
En çok dikkat edilmesi dönem bu dönem..
arkadaşlar büyük ihtimalle daha 20 li yaşlarını başında olan kaçarak evlenmiş hemen hemen her gün şiddet gören genç ve bilinçsiz bir anne var karşımızda farkında mısınız?
sofrada çocuğuna bağırmış,ha doğru değil ama bence konu bu değil.asıl konu bu kadının şiddet görüp bunu başka bir şekilde belki çocuğuna yansıtıyor olması.ve bunun çözümü de sen nasıl annesin diye suçlamak değil.
burada anne şöyle olur dersi vermek yerine o adamdan nasıl kurtulup nasıl sağlıklı bir kadına dönüşebilir bunu anlatmak gerekmiyor mu sizce? zaten mutlu bir kadın demek mutlu anne demektir.
Çok doğru söylemişsiniz kadesa ama konu sahibinin boşanmaya niyeti yok bence..
Kalacaksa en azından çocuğu huzurlu bir ortamda büyüsün..
arkadaşlar büyük ihtimalle daha 20 li yaşlarını başında olan kaçarak evlenmiş hemen hemen her gün şiddet gören genç ve bilinçsiz bir anne var karşımızda farkında mısınız?
sofrada çocuğuna bağırmış,ha doğru değil ama bence konu bu değil.asıl konu bu kadının şiddet görüp bunu başka bir şekilde belki çocuğuna yansıtıyor olması.ve bunun çözümü de sen nasıl annesin diye suçlamak değil.
burada anne şöyle olur dersi vermek yerine o adamdan nasıl kurtulup nasıl sağlıklı bir kadına dönüşebilir bunu anlatmak gerekmiyor mu sizce? zaten mutlu bir kadın demek mutlu anne demektir.
buraya bu tip konular açan kaç kadın boşanma kararı aldı ki? :)
bence de yok,hatta ilk msjında bunu çok net belli etmiş zaten.ama o adamla aynı evde yaşadıkça ben o çocuğun çok yaralar alacağını düşünüyorum.
Sadece kocanin degil seninde ofke kontrolun yok
Kucucuk bebek senin bagirmandan sinirlenmenden ne anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?