Evet bir cözüm yok, anneme yardim etmekten Kiza destek olmaktan baska, Bu insanlar nasil düzelir ? Annem bu kadar iyi bir Anne böyle sorumluluk sahibi bir insan , neden bu yasinda bunlari yasiyor?nasil ondan böyle bir evlat yetismis?Annenizin durumuna çok üzülüyorsunuz yaşlı yoruluyor diyorsunuz anne hasta baba ilgisiz peki sizin çözümünüz nedir konuya konu sahibi bunu gerçekten merak ettim çocuğu ne yapsınlar kim baksın
Bende yeter artik Bu kadar merhametli ve fedekar olma diyorum, abime tepki koy diyorum, bunu da yapmayayimmi? Benim konusmalarim abimle fayda etmiyor, bana göre anca annem gercek bir tepki koyup ona yanlislarini gösterirse düzelir gibi geliyor…siz de kizisiniz ama abinizin yaptığına kızıp annenize bakma yeğenime sana da yazık diyebiliyorsunuz.
insanın içi rahat eder mi el kadar sabi varken. anne babadan yüzü zaten gülmemiş çocuğun.
bide gereksiz merhamet ve fedakarlık herseyi tolere etme çocuğa zarar veriyo büyütürken. çok iyi bi insan genelde bizim toplumumuzda kullanıma açık zaafları olan insandır. evlatlar da bunu kullanır. Allah yardımcısı olsun annenizin sağlık güç versin ki o çocuk ziyan olmasın o anne babayla.
Evet bir cözüm yok, anneme yardim etmekten Kiza destek olmaktan baska, Bu insanlar nasil düzelir ? Annem bu kadar iyi bir Anne böyle sorumluluk sahibi bir insan , neden bu yasinda bunlari yasiyor?nasil ondan böyle bir evlat yetismis?
Bunları sizden duymak ne güzel çözüm bu destek olmak malesef başka çözümü yokEvet bir cözüm yok, anneme yardim etmekten Kiza destek olmaktan baska, Bu insanlar nasil düzelir ? Annem bu kadar iyi bir Anne böyle sorumluluk sahibi bir insan , neden bu yasinda bunlari yasiyor?nasil ondan böyle bir evlat yetismis?
Bende yeter artik Bu kadar merhametli ve fedekar olma diyorum, abime tepki koy diyorum, bunu da yapmayayimmi? Benim konusmalarim abimle fayda etmiyor, bana göre anca annem gercek bir tepki koyup ona yanlislarini gösterirse düzelir gibi geliyor…
Iki mesaji da yazan benim , derdimin ne olduguna inanmak sizin tercihiniz, yada Beni imgelemek? Ben annemle yasamiyorum, kendi evim var, onlara maddi muhtac olmamak hatta yardim edebilmek Icin yurtdisinda kizimla tek basima mücadele ediyorum, benim derdim o kizi evden göndermek degil, annem , birde evet annemin asiri tolerans ve iyi niyeti , Bunun son bulmasini istiyorum, birtek yigenime karsi degil, Herkese karsi, Cok degil biraz kendi icin yasasinben sizin eski konunuzu hatırlıyorum. derdiniz kızı evden gönderip kendiniz de bosanacaginiz için annenizin ilgisini paylaşmadan almaktı.
bunu da acik açık yazıp aşırı tepki cekmistiniz.
şimdi dilinizi yumusatinca annenize çok üzülüyo gibi yapınca amacınızın değiştiğini sanmıyorum. derdiniz annenizin iyiliği fedakarlığı değil, onun ilgisini sevgisini torunu yerine söze vermesi.
iyi forumlar size umarım o çocuğun geleceği güzel olur hiç birinize muhtaç olmadan büyür
Ben konu sahibinin "bir tek o torunun yok..bak benim çocuğum da var" düşüncesi içinde bunsatırları yazdığını hissediyorum.Yoksa yeğenini kendisi sarıp sarmalardı diye düşünüyorum.Annenin oğluyla gelini sorumsuz olduğu için anne torununa bakıyor konu sahibi de annesine neden onlara müsamaha gösterip çocuklarıyla ilgileniyorsun diyor annede konu sahibine ne sacmaliyordun diyor. Ama bende anlamadım torununa hesapsız kitapsız bakabilir insan.
Rahmetli kv dem torunu için canını verirdi üstelik hastaydı da..görümcem de öyle..bence anneniz değil siz de tuhaflık var..evet abinizin kendine hayrı yok anne desen anneden hayır yok çocuk nolacak peki...çocuk dediğimiz de yegeniniz..halasisiniz yani..garip geldi düşünceniz...altında yatan sebep bence kiskanmaniz..aynı ilgiyi sizin beklemenizIki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Belki kadın laf anlatmaktan bitap düştü belkide ne hali varsa görsün dedi herşeyi size anlatmak zorunda mı oda evladı sonuçta.Iste benim de isyanim buna , annem neden 5 yildir buna cözüm bulmuyor susuyor Biri Ilk
annem birsey yapmali , degismiyor 5 yil oldu hicbirsey düzelmiyor, annemden baska kim cözebilir Bu durumu? Neden ses cikarmiyor neden susuyor neden göz yumuyor ,
Sen yap mesela belki kadın nereye nasıl gideceğini bilmiyor!O Zaman abimin tedavi olmasi Icin birsey yapsin
Ben bu konuyu hatırlıyorum ya siz annenizin kendi çocuğunuza bakmasını istiyordunuz sizde çalışmak ve ragat gezmek istiyordunuz annenizde diğer torunu yüzünden red edince sinirleniyorsunuz. Bu hikâye ve olaylar tamamen aynıIki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaski
Iki mesaji da yazan benim , derdimin ne olduguna inanmak sizin tercihiniz, yada Beni imgelemek? Ben annemle yasamiyorum, kendi evim var, onlara maddi muhtac olmamak hatta yardim edebilmek Icin yurtdisinda kizimla tek basima mücadele ediyorum, benim derdim o kizi evden göndermek degil, annem , birde evet annemin asiri tolerans ve iyi niyeti , Bunun son bulmasini istiyorum, birtek yigenime karsi degil, Herkese karsi, Cok degil biraz kendi icin yasasimben sizin eski konunuzu hatırlıyorum. derdiniz kızı evden gönderip kendiniz de bosanacaginiz için annenizin ilgisini paylaşmadan almaktı.
bunu da acik açık yazıp aşırı tepki cekmistiniz.
şimdi dilinizi yumusatinca annenize çok üzülüyo gibi yapınca amacınızın değiştiğini sanmıyorum. derdiniz annenizin iyiliği fedakarlığı değil, onun ilgisini sevgisini torunu yerine söze vermesi.
iyi forumlar size umarım o çocuğun geleceği güzel olur hiç birinize muhtaç olmadan büyür
Bende annem aşırı iyi toleranslı olduğu için abim bu durumda diyorum , tamam çocuğa baksın , bende destek olaydayım haklısınız , herkese olduğu gibi çocuğa karşı aşırı iyi ve toleranslı , yeğenimde bundan dolayı aynı abim gibi annesi gibi anneme saygısızlaşıyor büyüdükçe , ben buna da sinirleniyorum, anneme gereğinden fazla yapma diyorum ,Ayyy insan torununa bakmazmi masum melek o .
arti annesi babasi bakmiyorsa ve abiniz icki vs de ise tabiki anneniz bakacak anneniz afedersiniz abinizi yetistiremedigi icin o cocuk bu durumda .
kendi annenizde suçlu boyle sorumsuz abinizi yetistirdigi icin uzgunum sizi haklı bulmadim abiniz umarim toparlar .
annemin evine gelip maddi manevi yük olmayayım kendi ayaklarımın üstünde durayım , maddi gelirim olsun diyorumBelki kadın laf anlatmaktan bitap düştü belkide ne hali varsa görsün dedi herşeyi size anlatmak zorunda mı oda evladı sonuçta.
Sen yap mesela belki kadın nereye nasıl gideceğini bilmiyor!
Ayrıca ..
Annen için çok üzülüyorsan zaten eşinden ayrılmışsın dönersin anne evine hem yeğenine hemde kendi evladına bakarsın kadında dinlenmesine bakar diyeceğim ama sen kıskandığın çocuğa da bakamazsın yazık yavruya nasıl bir şeyle imtihan oluyor. Rabbim annenizin gücünü kuvvetini artırsın inşallah yavruyu ortada bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?