elin ele en ucuz şeyi çocuğu derler o yavrucağa üzüldüm Allah annenede güç sabır versin kendinde boşanıyosun çocuklarının aynı muameleyi görmesini istermiydin nasıl halasın sen ya ben anne babası başında olan yeğenlerimin bi dediğini iki etmiyorum mamasından tutda bezine kadar teyzeleri olarak biz aldık tek maaş çalışıyorlar diye halen çoğu şeyi biz alırız allah korusun anne babasına bişey olsa kimselere vermemIki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Peki ne yapsın anneniz küçücük çocuğu sokağa mı atsın ?Kendine ediyor Ama mantikli degilki olan ona oluyor Yasi var Genc bir insan dehgil
Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Sizi hatırlıyorum daha önce de bu konuyu açmıştınız ve herkes size haksız olduğunuzu söylemişti. Anne babasının terkettiği küçük bir çocuğa bir tekmeyi de babaannesi vursun diyorsunuz. Benim de yeğenlerim var, onlar benim canparcam. Siz istiyorsunuz ki anneniz o küçük cocugu bıraksın sadece sizinle ve sizin çocuğunuzla ilgilensin.Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Türkiye de iş kıtlığı var da bizim mi haberimiz yok.Iki mesaji da yazan benim , derdimin ne olduguna inanmak sizin tercihiniz, yada Beni imgelemek? Ben annemle yasamiyorum, kendi evim var, onlara maddi muhtac olmamak hatta yardim edebilmek Icin yurtdisinda kizimla tek basima mücadele ediyorum, benim derdim o kizi evden göndermek degil, annem , birde evet annemin asiri tolerans ve iyi niyeti , Bunun son bulmasini istiyorum, birtek yigenime karsi degil, Herkese karsi, Cok degil biraz kendi icin yasasim
Bende annem aşırı iyi toleranslı olduğu için abim bu durumda diyorum , tamam çocuğa baksın , bende destek olaydayım haklısınız , herkese olduğu gibi çocuğa karşı aşırı iyi ve toleranslı , yeğenimde bundan dolayı aynı abim gibi annesi gibi anneme saygısızlaşıyor büyüdükçe , ben buna da sinirleniyorum, anneme gereğinden fazla yapma diyorum ,
annemin evine gelip maddi manevi yük olmayayım kendi ayaklarımın üstünde durayım , maddi gelirim olsun diyorum
Evet belli ki öyle istiyor konu sahibi.Yani annenz de mi bakmasın çocuğa anlamadım ki
Gerçekten sinirlerimi bozdu bu üye . Öyle Bir anadan böyle saçma sapan bir evlat ve sözde kendiside bir ana !Bu konuyu hatırlıyorum, daha önce de açmıştınız aynısını. Siz annenizin sadece sizinle ve kızınızla ilgilenmesini, sadece sizi düşünüp üzülmesini, abiniz ve yeğeninizle tüm irtibatını kesmesini istiyordunuz. Tabiri caizse diğer konuda linç etmişti üyeler sizi ama görünen o ki hala bir değişiklik yok sizde.
El gibi bahsettiğiniz o çocuk sizin öz yeğeniniz. Annesi babası ilgilenmiyorsa elbette babaannesi sarıp sarmalayacak. Neyse ki anneniz sizin gibi değil ve size rağmen çocukla ilgileniyor.
Size biraz vicdan ve merhamet diliyorum Allah'tan.
Sadece yengenizin değil sizinde tedaviye ihtiyacınız var[LIST] [*][URL='https://www.kadinl...021757/post-52194322']23 Temmuz 2017 [/LIST]Abim bipolar olduğunu bildiği bir kadınla iki evlilik yaptı , ikinci evlilikleri sırasında bir çocukları oldu, kadın tembel ve hasta olduğu için çocuğa bakamadı, bakıcı aldılar bu sırada kadın 2-3 atak geçirdi ve koca kadından yeniden boşanmaya karar verdi kadın istemedi durumu kötüleşti ve hastaneye kaldırdılar bu sırada annem çocuğu yanna aldı çocuğa sevgi verdi çocuk anneme alıştı, kadın hastaneden çıkınca çocuğu yeniden yanına aldı ama benim içim içimi yiyor kadın çocuğa bakabilicekmi? Velayeti çocuk küçük diye anneye vermeyi düşünüyor abim ama kadın mantıksız şeyler söylüyor emin olamıyorum çocuk için hangisi hasta ve cahil anneyle mi yoksa abim ve babaannesiyle mi , annemede kıyamıyorum yaşlı , nereye kadar annelik yapabilir abimde ne yazıkki sorunlu anneme yeterince yardımcı olamıyor..
- Konu Sahibi
Ruyacik89 - Favorileri Düzenle
Şikayet Et
Buda yillar önceki mesajim bunu neden belirtmiyorsunuz Beni kötülemek Icin Yazip duryoesunuz , nedeni gercekten Merak ediyorum
HatirladııımBu konuyu hatırlıyorum, daha önce de açmıştınız aynısını. Siz annenizin sadece sizinle ve kızınızla ilgilenmesini, sadece sizi düşünüp üzülmesini, abiniz ve yeğeninizle tüm irtibatını kesmesini istiyordunuz. Tabiri caizse diğer konuda linç etmişti üyeler sizi ama görünen o ki hala bir değişiklik yok sizde.
El gibi bahsettiğiniz o çocuk sizin öz yeğeniniz. Annesi babası ilgilenmiyorsa elbette babaannesi sarıp sarmalayacak. Neyse ki anneniz sizin gibi değil ve size rağmen çocukla ilgileniyor.
Size biraz vicdan ve merhamet diliyorum Allah'tan.
Çünkü biliyor o çocuk için sizin kılınızı bile kıpırdatmayacağınızı.Evet uyusun bana söylesin Ben bakayim, bir kere yorgunum desin, her tarafi agriyor aci icinde yine de yapiyor kimseye bir sey söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?