Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Evet doktora gideyim de Bu Beni delirtenler Abim ve eski Karisi ne olacak? Onlari kim iyi etsin?
Onlar doktora ihtiyaçları olduğunun şuurunu kaybetmiş siz farkındayken gidin işte iş işten geçip sizde psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu fark edemez kıvama gelmeyin bide anneniz sizle uğraşmasın

Konu sahibinin sadece bu konusunu okumuş olmama rağmen , abiye dahi hak verebilecek durumdayım şu an.
Neden anlatirmisniz gercekten Hangi mesaji size Annesine ve kizima
Hani boşanmamışlardı ? Boşanmadılarsa "karısı" dır , "eski karısı" değil.
5 yildir ayrilar, kagit üstünde olmasa, birnbiriyle 5 yildir konusmayan insanlari evli göremiyorim , o kadar Akli dengem yerinde

Haklisiniz , Cok üzülüyorum , hem anneme hem yegenime, Cok eziliyor ikside umarim o Anne babaya hic muhtac olmaz kendi ayaklari üstünde durur.. ein Cok Siz yardim ettiniz tekrar sagolun

Neden anlatirmisniz gercekten Hangi mesaji size Annesine ve kizima

5 yildir ayrilar, kagit üstünde olmasa, birnbiriyle 5 yildir konusmayan insanlari evli göremiyorim , o kadar Akli dengem yerinde

Siz izne gelince , abiniz eve geç geliyor alkol ve sigara alıyor ; gün içinde uyuyormuş ya hani , çok acı ancak mesajlarınızı okuyunca abinize kızamadım.

Abiniz, normalde her Allahın günü öyle davranan bir adam olsa ; anne babanız bu duruma sessiz kalmazlardı diye düşünüyorum.

Iste Sessiz kaldigi Icin yazdim buraya sordum, babama Kalsa bir gün yasamam diyor , Ama babamin maddi durumu kötü , annemin Hersey, dönüp dolasip benimle ayni noktaya gelmissiniz

Haklisiniz , Cok üzülüyorum , hem anneme hem yegenime, Cok eziliyor ikside umarim o Anne babaya hic muhtac olmaz kendi ayaklari üstünde durur

Birlikten güc dogar. Benim cocuklarim halalarina bayilir. Biliyorlar ki onlar da onlar icin güvenli bir liman. Anneniz simdi yorulur belki, ama Allah o emegi karsiliksiz birakmaz. Umarim kendiniz ve cocugunuz icinde cok güzel bir gelecek kurarsiniz.

Tesekkür ederim

Annenizin yerinde olsam bende bakardım.Ama oğlumuda gelinimi de uyarırdım.hatta ben yokum artık kendi başınızın çaresine bakın derdim ama içim elvermez yine torununa bakardım.

siz daha önce de böyle bir konu açmistiniz. o zaman da çok tepki cekmistiniz yanlış hatırlamıyorsam.

hala bisey değişmemiş demekki.
2 yaşından beri emek verip baktığı torununu anne babası normal değil diye bi kenara mi atsın? ya da sizin lafınızla hareket edip hasta çocuğun başından mi ayrılsın?
belki kendince oğlunu yetiştirirken yaptığı hataları telafi ediyordur torununu büyütürken.

Annenizin yerinde olsam bende bakardım.Ama oğlumuda gelinimi de uyarırdım.hatta ben yokum artık kendi başınızın çaresine bakın derdim ama içim elvermez yine torununa bakardım.
Annem cocugu onlarin eline birakmiyor, o kadar kötülerki, kendini feda ediyor torunu Icin , böyle bir Anne iste, nasil ondan böyle bir oglan olmus aklim almiyor

O kadar iyi birisiki, nasil böyle kötü bir evlat , böyle vicdansiz sorumsuz bir Evladi var anlayamiyorum

Ben Annemi anlayamamisim anlayabilmek Icin Bu konuyu Actim pamukannesi sayesinde Bu konuyla birseyler farkettim, anlayamadim, Öyle sorumluluk sahibi böyle iyi bir insan, nasil böyle vicdansiz ve kötü bir evlat yetistirmis?

O kadar iyi birisiki, nasil böyle kötü bir evlat , böyle vicdansiz sorumsuz bir Evladi var anlayamiyorum

siz de kizisiniz ama abinizin yaptığına kızıp annenize bakma yeğenime sana da yazık diyebiliyorsunuz.
insanın içi rahat eder mi el kadar sabi varken. anne babadan yüzü zaten gülmemiş çocuğun.

bide gereksiz merhamet ve fedakarlık herseyi tolere etme çocuğa zarar veriyo büyütürken. çok iyi bi insan genelde bizim toplumumuzda kullanıma açık zaafları olan insandır. evlatlar da bunu kullanır. Allah yardımcısı olsun annenizin sağlık güç versin ki o çocuk ziyan olmasın o anne babayla.

Annen artık babaanne değil, torununun annesi olmuş.

Ağabeyin beş para etmez adamın biri belli ki ama senin şu noktada yapabileceğin hiç bir şey yok. Kadının başında zaten bir dert var, sen de sürekli bu konuyu gündeme getirmeye devam edersen kadıncağız iyice dert sahibi olacak. Çözüm annende, o bıkarsa ancak oğluna sorumluluk al diyecek. Şu ana kadar demediğine göre karışma artık.Bazı aile ilişkileri böyle kangrene dönüşmüş oluyor ne yazık ki. Annen kocaman bir kadın, kendi kararı ve bunun ona zarar verdiğini görsen bile saygı duymalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…