- 16 Haziran 2011
- 16.077
- 70.198
- 798
Evet doktora gideyim de Bu Beni delirtenler Abim ve eski Karisi ne olacak? Onlari kim iyi etsin?
Onlar doktora ihtiyaçları olduğunun şuurunu kaybetmiş siz farkındayken gidin işte iş işten geçip sizde psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu fark edemez kıvama gelmeyin bide anneniz sizle uğraşmasınEvet doktora gideyim de Bu Beni delirtenler Abim ve eski Karisi ne olacak? Onlari kim iyi etsin?
Neden anlatirmisniz gercekten Hangi mesaji size Annesine ve kizimaKonu sahibinin sadece bu konusunu okumuş olmama rağmen , abiye dahi hak verebilecek durumdayım şu an.
5 yildir ayrilar, kagit üstünde olmasa, birnbiriyle 5 yildir konusmayan insanlari evli göremiyorim , o kadar Akli dengem yerindeHani boşanmamışlardı ? Boşanmadılarsa "karısı" dır , "eski karısı" değil.
Haklisiniz , Cok üzülüyorum , hem anneme hem yegenime, Cok eziliyor ikside umarim o Anne babaya hic muhtac olmaz kendi ayaklari üstünde durur.. ein Cok Siz yardim ettiniz tekrar sagolunSizin o insanlara pek birsey yapabileceginizi zannetmiyorum. Annesi bildiginiz üzere hasta. Babasi da sorumsuz. Tabi abinizle bu konuda kavga edebilirsiniz, ama bir sonuca varacaginizi zannetmiyorum. Annenizde bunun farkindadir ve muhtemelen bundan susmayi tercih ediyor. Anneniz evet yoruluyor ve uykusuz da kaliyor, ama bunu bir cocugun hayatindaki tek sansi oldugunun fakinda oldugu icin yapiyor. Annenizi düsünüyorsaniz onunla davranislari icin tartismayin kavga etmeyin. Onu da anladiginizi gösterin. Birbirinize destek olun. Sizde zor zamanlardan gecmissiniz, kendinizi de yalniz hissetmissinizdir gurbetde, bundan süphem yok. Ama eminim ki anneniz sizin cocugunuz icin böyle bir durumda aynisini yapardi. Allah abinize akil fikir versin. Gün gelir o cocuk büyüse ona kimin sahip ciktigini gayet bilecek. Cocuklar unutmuyor hicbir zaman. Siz siz olun merhametinizi o cocuktan ve annenizdende esirgemeyin. Iyilik insana her zaman döner.
Neden anlatirmisniz gercekten Hangi mesaji size Annesine ve kizima
5 yildir ayrilar, kagit üstünde olmasa, birnbiriyle 5 yildir konusmayan insanlari evli göremiyorim , o kadar Akli dengem yerinde
Neden anlatirmisniz gercekten Hangi mesaji size Annesine ve kizima
5 yildir ayrilar, kagit üstünde olmasa, birnbiriyle 5 yildir konusmayan insanlari evli göremiyorim , o kadar Akli dengem yerinde
Iste Sessiz kaldigi Icin yazdim buraya sordum, babama Kalsa bir gün yasamam diyor , Ama babamin maddi durumu kötü , annemin Hersey, dönüp dolasip benimle ayni noktaya gelmissinizSiz izne gelince , abiniz eve geç geliyor alkol ve sigara alıyor ; gün içinde uyuyormuş ya hani , çok acı ancak mesajlarınızı okuyunca abinize kızamadım.
Abiniz, normalde her Allahın günü öyle davranan bir adam olsa ; anne babanız bu duruma sessiz kalmazlardı diye düşünüyorum.
Haklisiniz , Cok üzülüyorum , hem anneme hem yegenime, Cok eziliyor ikside umarim o Anne babaya hic muhtac olmaz kendi ayaklari üstünde durur
Iste Session kaldiklari Icin yazdim buraya sordum, dönüp dolasip benimle ayni noktaya gelmissiniz
Evet büyük Ihtimalle haklisiinizMuhtemelen nafaka ve velayet icin bosanmiyor abiniz. Cünkü bunlar da sorumluluk demektir.
Tesekkür ederimBirlikten güc dogar. Benim cocuklarim halalarina bayilir. Biliyorlar ki onlar da onlar icin güvenli bir liman. Anneniz simdi yorulur belki, ama Allah o emegi karsiliksiz birakmaz. Umarim kendiniz ve cocugunuz icinde cok güzel bir gelecek kurarsiniz.
Dogru tanimadigim insanlara kötü mesajlar Atmam Ben bir yardimim olacaksa yazarimHayır , aynı noktada değiliz.
Dogru tanimadigim insanlara kötü mesajlar Atmam Ben bir yardimim olacaksa yazarim
Annem cocugu onlarin eline birakmiyor, o kadar kötülerki, kendini feda ediyor torunu Icin , böyle bir Anne iste, nasil ondan böyle bir oglan olmus aklim almiyorAnnenizin yerinde olsam bende bakardım.Ama oğlumuda gelinimi de uyarırdım.hatta ben yokum artık kendi başınızın çaresine bakın derdim ama içim elvermez yine torununa bakardım.
O kadar iyi birisiki, nasil böyle kötü bir evlat , böyle vicdansiz sorumsuz bir Evladi var anlayamiyorumsiz daha önce de böyle bir konu açmistiniz. o zaman da çok tepki cekmistiniz yanlış hatırlamıyorsam.
hala bisey değişmemiş demekki.
2 yaşından beri emek verip baktığı torununu anne babası normal değil diye bi kenara mi atsın? ya da sizin lafınızla hareket edip hasta çocuğun başından mi ayrılsın?
belki kendince oğlunu yetiştirirken yaptığı hataları telafi ediyordur torununu büyütürken.
Ben Annemi anlayamamisim anlayabilmek Icin Bu konuyu Actim pamukannesi sayesinde Bu konuyla birseyler farkettim, anlayamadim, Öyle sorumluluk sahibi böyle iyi bir insan, nasil böyle vicdansiz ve kötü bir evlat yetistirmis?siz daha önce de böyle bir konu açmistiniz. o zaman da çok tepki cekmistiniz yanlış hatırlamıyorsam.
hala bisey değişmemiş demekki.
2 yaşından beri emek verip baktığı torununu anne babası normal değil diye bi kenara mi atsın? ya da sizin lafınızla hareket edip hasta çocuğun başından mi ayrılsın?
belki kendince oğlunu yetiştirirken yaptığı hataları telafi ediyordur torununu büyütürken.
O kadar iyi birisiki, nasil böyle kötü bir evlat , böyle vicdansiz sorumsuz bir Evladi var anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?